Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śliwkowe Mondeo
04.10.2006, 21:01:10

tylko i wyłacznie dlatego bo było to na wykładach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja nie opuściłam ani jednego wykładu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja mam fioła na punkcie prawa jazdy i jeżdzenia z moim instruktorem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji słucham go i ufam mu w 100%centach i całą wiedze chłone jak gąbka...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.10.2006, 23:57:23

mam nadzieje ze cie nie spotkam na drodze gdy będziesz tamować ruch jaąć przepisowe 50km/h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
04.10.2006, 23:57:23

mam nadzieje ze cie nie spotkam na drodze gdy będziesz tamować ruch jaąć przepisowe 50km/h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.10.2006, 08:58:33

eh to ile Ty chciałbys jeździc na terenie zabudowanym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja bede jeździć po dobrych dwujezdniowych drogach, wielo pasmowych do 100km/h a tereny zabudowane omijać żeby nie torowac ci ruchu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmmm... ja uwielbiam szybką jazde gdy czuje wiatr we włosach i muchy w zębach wiec nie wiem juk to bedzie z przestrzeganiem prędkości... ale reszta zasad napewno bedzie przestrzegana

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.10.2006, 08:58:33

eh to ile Ty chciałbys jeździc na terenie zabudowanym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja bede jeździć po dobrych dwujezdniowych drogach, wielo pasmowych do 100km/h a tereny zabudowane omijać żeby nie torowac ci ruchu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmmm... ja uwielbiam szybką jazde gdy czuje wiatr we włosach i muchy w zębach wiec nie wiem juk to bedzie z przestrzeganiem prędkości... ale reszta zasad napewno bedzie przestrzegana

05.10.2006, 16:22:42

SunShine napisał(a):ja bede jeździć po dobrych dwujezdniowych drogach, wielo pasmowych do 100km/h
A co opuszczasz Polskę :?: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.10.2006, 16:25:48

a wiesz że chyba tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale tylko na 4 miesiące do pracy żeby zaroboić na to czym chce jeździć po tych drogach... jakieś sportowe autko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.10.2006, 16:29:22

Ale gdzie w Polsce znajdziesz takie dobre dwujezdniowe drogi :?:
05.10.2006, 17:22:42

bedzie wyjeżdżała za łańcut na dwupasmówce i zawracać za pierwszą wysepką i tak w kółko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.10.2006, 17:33:19

tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo na obrzezach miast po nocach smigać moim stuningowanym autkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ah... I skrecac na recznym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mmggrrrr... troche opon szkoda no ale trudno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak w jakims tam filmie co sie akcja w tokio działa ^_^ powinni gdzieś wybudowac jakieś miejsca gdzie można by było tak jeździć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji legalnie żeby nie stracić prawa jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie obawiac sie nieoznakowanych radiowozów...

05.10.2006, 22:16:56

śliwka ma tylko 160 koni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przy masie ok 1500 kg, jak masz leszpszy wspólczynnik mocy do masy to spróbuj im uciekać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja z moimi 70 końmi pod maska nebede próbowął tej sztuki

06.10.2006, 07:43:28

heh no to poszłabym siedzieć jakby mi blokade zrobili... musiałabym jeździć bez rejestracji i gdzies daleko bo by znaleźli moja chate obszukujac wszytskie takie modele jakie mam w okolicy :/ chyba nasza policja wbrew pozorom taka ... nie porymutana nie jest... A może za duzo naogldałam sie filmów kryminalnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.10.2006, 15:52:31

masz racje, stanowczo zaa dużo ogladasz "oficerów" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

dzisiaj moge sie pochawalić że widziałem grfitowego VW Vento. pozwolili komuś poogladać wnętrza autka. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ostatnio mam wrażenie ze na mnie polują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale ja sie nie dam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

CHcialem jeszczez auważyć ze ta jesień ogłupia kierowców. strasznie dużo z nich jeździ idiotycznie.

06.10.2006, 20:06:37

muhahaha idiotycznie mówisz?? to może ja jazde miałam :053:

06.10.2006, 20:17:48

hehe, (L)ejbom sie wybacza i przymyka oko na bezmyślna jazde. a to byli kierowcy bez Lki i wcake niemłodzi i nie dresy w beemkach

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy