Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śliwkowe Mondeo
09.03.2007, 21:15:43

michas napisał(a):policja (...) nie ma gdzie tego przechowywac

Może powinni te dane umieścić np na youtube Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - przynajmniej byłoby śmiesznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.03.2007, 21:20:24

Chciałbym aby w naszym miescie pojawiły sie motocykle policyjne.W Rzeszowie widziałem kilka i mysle ze to dobry pomysł.Takim motorkiem mozna wszedzie wjechac ! Pozyjemy zobaczymy !
10.03.2007, 00:27:41

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Fajnie, że pomysł motorków i rowerków nie jest taki zły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To nie jest tylko nasz pomysł - to jest na prawdę realne. I skuteczne.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.03.2007, 12:25:09

Falkhor napisał(a):To nie jest tylko nasz pomysł - to jest na prawdę realne. I skuteczne

Chyba tylko w mieście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):Poza tym chyba jednak trafiłą się jakaś fura do naszej powiatowej komendy o to całkiem niewytłuczona fura? VW?

Jakiś czas temu przetarg na samochody terenowe dla policji wygrała firma produkująca samochód ARO (najtańszy wóz terenowy i jednoczesnie najmniej wytrzymały - myślę że wiekszość wie jak to wygląda. Ja osobiście nic nie mam do tego auta ale na przeróżnych forach internetowych gdy wspomina się temat auto dla policji to każdy się z tedo śmieje.
A tak poza tym wiele samochodów dla policji to zakupił powiat ze swoch środków chociażby granatowaw Fabia sedan czy granatowe Vento. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
13.04.2007, 20:46:11

Uwaga, akcja suszarki, dzisiaj pan policjant na wylocie z Łańcuta do Rzeszowa we mnie celował

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
14.04.2007, 15:21:05

Cytat:Joy_ride, Dlatego najwyższy czas wprowadzić patrole motocyklowe i rowerowe
HAHA już to widzę jak pan policjant lat 25+ goni młodziaka 14+ :lol-sweat: nawet 13 latek by mu uciekł rowerem... Jak coś to tylko motocyklowe patrole. :sweet:
14.04.2007, 16:13:04

Jaruszczow napisał(a):Uwaga, akcja suszarki, dzisiaj pan policjant na wylocie z Łańcuta do Rzeszowa we mnie celował

kup antyradar lub też CB Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
14.04.2007, 18:30:12

No we mnie tez .......chyba kupie to CB !
15.04.2007, 19:45:13

No patrole ROWEROWE to nawet ja bym się zaciągnął po godzinach do patrolowania terenu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zamontujami licnzik i będe smigał po okolicy, niosąc pomoc, ratunek. To protect, to sarve, to RIDE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP
17.04.2007, 22:22:53

Dla podróżujących czwórką taka mała informacja fioletowe mondeo zamieniło się w baardzo ciemną zieleń na krośnieńskich blachach RK, w tej samej budzie. Otsatnio w piątek widziełem jak panowie w tym wozie gonili w krasnem srebrnego golfa V. Zatrzymali go na przystanku na pierwszych światłach od strony Łańcuta. Tak kierowcy i kierowniczki fiolet to już przeżytek, nadeszła zieleń. W końcu mamy wiosnę ;D

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
17.04.2007, 22:35:03

bardzo prawdopodobne ponieważ w krośnie mieli mondeo o numerkach zaczynających się na RK**** :O

UWAGA! w rzeszowie pojawiła się w końcu ta nowa Laguna z videorejestratorem!

RZ 65859 wczoraj na ul. Krakowskiej była "masakra" scigali i zatrzymywali ostro!

z innej beczki:

droga z Łańcuta na Dynów,Albigowę, droga numer 877> ul. Mościckiego obok zjazdu do cegielni pomiędzy tymi nowymi żółtymi domkami często widzę suszarkę!

potem dalej w stronę Wysokiej jest następna cegielnia po lewej stronie i własnie za ta cegielnią jakieś 200m. też wczoraj suszyli ostro!

ul. 3 Maja wylot na soninę numer drogi 881 zaraz za znakiem Sonina/Łańcut też widziałem wczoraj policmajstra z suszarką!

Dąbrówki droga numer 877 na przeciw szkoły podstawowej za płotem patrol z suszarką!

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
27.04.2007, 15:27:19

Joy_ride napisał(a):droga z Łańcuta na Dynów,Albigowę, droga numer 877> ul. Mościckiego obok zjazdu do cegielni pomiędzy tymi nowymi żółtymi domkami często widzę suszarkę!

potem dalej w stronę Wysokiej jest następna cegielnia po lewej stronie i własnie za ta cegielnią jakieś 200m. też wczoraj suszyli ostro!

ul. 3 Maja wylot na soninę numer drogi 881 zaraz za znakiem Sonina/Łańcut też widziałem wczoraj policmajstra z suszarką!

Dąbrówki droga numer 877 na przeciw szkoły podstawowej za płotem patrol z suszarką!

I czym tu się podniecać że gdzieś ppolicmajstry stoją. Jak do tego podchodzisz to lepiej idź pieszo. Co komu z takiej informacji gdzie stoi policja jak oni zmieniają te miejsca jak chcą i kiedy chcą. xD
25 lub 26 Kwietnia była akcja prędkość. Policja stała kaskadowo tzn. jeden radiowóz tu a następny kilkaset metrów dalej. Delikwent wychwyci jeden radiowóz ale drógi go złapie na prędkości. :O Także takie podawanie informacji gdzie stoi szuszarka jest bezsensu. Tak jak mapy z radarami itp. nikt tego nie spamięta. Lepiej jechać zgodnie ze znakami i będzie dobrze - ty zaoszczędzisz na mandatach a policjanci się nie napracują. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.04.2007, 20:00:17

Pablo... coś mi sie wydaje że masz za dużo czasu

27.04.2007, 20:07:00

Jaruszczow, Wg mnie pablo po prostu dużo jeździ i dużo to dla niego znaczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pablo,
Cytat:Lepiej jechać zgodnie ze znakami i będzie dobrze - ty zaoszczędzisz na mandatach a policjanci się nie napracują.
Heh. policja na pewno sie cieszy, że do takiej sytuacji nigdy nie dojdzie i cóż... zawsze będa mieli robotę...
27.04.2007, 20:25:04

bezpieczeństwo jak najbardziej, tylko że policja trzepie na mandatach w miejscach bezpiecznych, najczęściej na długich prostych, gdzie prędkość 80-90 nie jest prędkością zagrażająca bezpieczeństwu... a szczególnie jeżeli są dwa pasy w każdym kierunku

ja codziennie wsiadam za kierownice i nie wyobrażam sobie jazdy 50 km/h. To jest męczące, denerwujące, samochód sie męczy i noga boli

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy