Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SLANGG :D
27.02.2007, 19:00:31

levi napisał(a):grupa licealistów w rozmowie może używać tegoż slangu
Wyobraziłem sobie w tym momencie, jak już grupa tych licealistów się zestarzeje i dalej będzie rozmiawiać w ten sposób Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Już to widzę jak babcia emerytka wchodzi do klubu seniora i wita się z wszystkimi "Elo Ziomy!" Albo dziadek tłumaczy coś wnuczkowi a on nic nie quma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.02.2007, 17:36:51

grzenio, Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jezyk cały czas się zmienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego mnie osobiście by to nei zdziwiło, że teraz mówi się jeszcze Siema, hello, joł... a kiedys było witaj, czuwaj, bądź zdrów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zwykła kolej rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak jak są pokolenia młodziez, są tez pokolenia... starców i staruszek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.02.2007, 20:38:41

"Trzoda" (chyba znane) - no to jak się dzieje jakaś "jazda", szydera itp. Używa się np... "Ale będzie trzoda" ; "Zaje**** trzoda była" ; "Ale trzoda!"

"Czajonowo" ; "Płomień z du**" (może być "Płomień z du** dziki żar") - że jest super, że coś jest super.

Jak kogoś ubodło to soory. Napisałem mysle na temat

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
01.03.2007, 17:27:44

Słaaaabo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - nie za dobrze, przewalone, albo też pozytywne/negatywne przegięcie
coś jest gites - czyli ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

imprezy: biba, melanż no i "impra"

Heh... i sławna "wielka wyprz" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
01.03.2007, 18:02:11

Się wyprz, dobra - dziś to słyszałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bujaj banana - spadaj, odejdź
Kitraj się - spadaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Huncwot - ktoś upierdliwy
Leszcz - sierota, ofiara, łamaga
Ćwok - matoł, upierdliwiec

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.03.2007, 18:34:41

haha i ja mam jeszcze pare
kabat - przekręt
skikrac - załatwić cos
napruć - spić

i moje ostatnio lubione hasełko , bez mozliwosci przetłumaczenia to : o no no no Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
01.03.2007, 19:08:44

sfajać - zepsuć, zniszczyć
skołować - wykombinowac, wynaleźć, znaleźć sposób
spultać - pozostać bez pieniędzy oraz załątwic się na amen
skuć - sprać kogoś, pobić

01.03.2007, 21:16:54

spultac to dla mnei co innego ale pozostawie bez komentarza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ano
ino
to są dobre haselka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.03.2007, 09:02:31

kminić - wyjasniać
rozkminić - rozgryźć coś, zrozumieć albo rozmieniac pieniądze
zakminic - zrozumieć, pojąć

laska - dzieczyna
szprycha - dziewczyna
skórka - dziewczyna
foczka - dziewczyna
lachon - dziewczyna
bejbe - dziewczyna

beka - obora, ubaw, śmiechawa, niezły numer
kręcić bekę - zrobić komuś numer, wycinać numer
skucha - wpadka, pomyłka, foux pa
beje - będzie

02.03.2007, 13:41:12

przepłukać nereczki-napić się piwa
hejnał mariacki-krakowskie określenie picia bezpośrednio z butelki
przewrócić badyla-wypić wino
strzelić bełta-napić się jakiejś odlotowej mieszanki typu tanie wino + denaturat
ćwiczyć bałagany -pić tanie wino
wódzia, EtOH, wino zbożowe, żytko,spiryt,hi-octan,woda przez o z kreską,źródlanka-okreslenia na vodke
balet,biba, impro,beer-surfing ,jump, jumpreza,piwnik,buzer-tango-impreza
02.03.2007, 18:06:45

No a mi witki opadły jak to wszystko,co piszecie,przeczytałam,ale opadły z wrażenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No i niezły ze mnie frajer pompka ,że nie wiedziałam o istnieniu takowych stwierdzen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

MOROWO = super Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
02.03.2007, 18:17:30

Okreslenia alkoholi

bąbolo - szampan
szaman - szampan Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
patyk - wino Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

siara - wino Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pet - wino/piwo z butelki plastikowej
alus - piwko w puszce
piwo - piwo - to słowo raczej sie nie zmienia, UFFF Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

mózgotrzask - tanie wino
gleborzut - tanie wino
mózgopał - tanie wino

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy