Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (7):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Skuteromania
AutorWiadomość
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 0

Janteek napisał(a):
A zauważyliście jak niektóre skutery obwieszone są neonami?? Idąc wieczorem przez miasto można oczopląsu dostać, tu coś świeci , tam coś miga normalnie jak pojazdy księżycowe. Potem dzieciaki żebrzą od rodziców na przegląd techniczny bo im policja dowód zabrala. :okulary:

aaaaaa to mi się podoba najbardziej jak "misiaki" czeszą tych na skuterach za te niebieskie diody i neony Tongue

powinni sie jeszcze brać za samochody Sad: światła obrysowe (niefabryczne), zbyt ciemno przyciemniane szyby, kolorowe świecące spryskiwacze, zbyt głośne wydechy itd.

23.11.2006 02:02:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Joy_ride,

Cytat:
powinni sie jeszcze brać za samochody światła obrysowe (niefabryczne), zbyt ciemno przyciemniane szyby, kolorowe świecące spryskiwacze, zbyt głośne wydechy itd.

...stan gaśnicy, ogumienia, sprawność świateł, czy trójkąt jest... i czy prowadzący nie jest zbyt wesoły...

A te neony - heh - zabronić to na pewno tego nie powinni (maniacy autek to kochają Tongue ), ale w zwykłym ruchu ulicznym jest to zabronione - za abrdzo odwraca uwagę kierowców, co może skończyć się tragicznie. Po prostu - niech 'maniacy neonów' trzymają je dla siebie Smile A taki neonowy skuter to można wziąc za... kaskadera z Gwiezdnych Wojen Tongue

23.11.2006 08:21:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Janteek

*

Reputacja: 0

Skuteromaniacy nigdy nie dają za wygraną !!!! Dziś widziałem jak jakiś twardziel przedzierał się przez miasto na odkurzaczu. Szkoda ze nie widziałem jego wyrazu twarzy bo na pewno się nie uśmiechał :mikolaj:

29.12.2006 21:30:00
Falkhor
Administrator
*

Janteek, Ja wczorajm to znaczy w ten dzień, co Ty - widziałem gościa, jakeigoś młodzika, na skuterku w przeważająco granatowym kolorze, jak lawirował na jezdni między samochodami, na dodatek borykając się ze snieżną ciapą... nie wyglądał na pro Tongue

Może jak będize więcej sniegu, to przynajmniej przez zimę od nich odetchniemy? Ale bez przesady - gdyby jeszcze umieli jeździć a przede wszystkim - nie szpanowali przesadnie, to wolę w mieście ruch skuterków, niż szybkich, dużych, sportowych aut...

30.12.2006 10:11:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
main

*

a ja "motomyszy" Tongue widzialem na dniach na miescie pod pasierbem :] wogole zima za oknem taka ze zamiast sanek wyciaga sie motory Smile Tongue

13.01.2007 12:25:07
Janteek

*

Zima nie jest sroga ale chłopakom i tak się to na zdrowiu prędzej czy później odbije :/

17.01.2007 01:38:00
Falkhor
Administrator
*

Hmmmm... na razie w dni powszednie szkoła jest, to albo słychać ich rano, jak pędzą do edukacji, albo popołudniu, jak wracają... A na samym mieście ostatnio coś ich nie widzę... więc sam strasze kierowców Tongue Bo jestem cichszy Tongue

Ale jeszcze trochę, i znowu się zacznie, odkurzanie Smile

17.01.2007 08:06:39
Bard

*

Skuterki są fajne ścigacze są fajne, motory są fajne, ale trzeba mieć duuuuzo rozsądku i rozwagi zeby nie zostać tzw. nerkodawcą... choć jestem babą to lubie jeżdzić na motorze jako kierowca oczywiście, ostatnio, "dosiadam" 42 letniej SHL i jet na prawdę git. :lol-sweat:

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
07.06.2007 16:42:10
Falkhor
Administrator
*

Bard, Bo w motorach COŚ jest Smile Ale w skuterkach tak jakby trochę mniej Tongue

08.06.2007 10:34:50
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

Falkhor napisał(a):
Bo w motorach COŚ jest Ale w skuterkach tak jakby trochę mniej

Ścigacze są najlepsze XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
10.06.2007 11:27:24
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Niom, fakt. Ścigacze mają mnóstwo do zaoferowania. nerki, płuca, rogówki Tongue Skuteki bez porównania mniej Tongue

10.06.2007 18:15:06
pablo

*

ziomalka napisał(a):
Ścigacze są najlepsze

Ja tam wolę Streetfightery od ścigaczy.

Falkhor napisał(a):
Ścigacze mają mnóstwo do zaoferowania. nerki, płuca, rogówki

No to fakt. Wystarczy że codziennie koło mojego domu przejeżdża kilka takich przecinaków na pełnym gazie pokonując luk drogi i człowiek zaczyna myśleć czy się w nim zmieści albo nie zatrzyma się taki na najbliższym płocie

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
11.06.2007 08:18:44
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Falkhor napisał(a):
Ale w skuterkach tak jakby trochę mniej

odkurzacze

11.06.2007 08:55:22
pablo

*

Ciekawy jestem ile z tych skuterów jest bez zmian, czy też wiele ma ściagnięty ogranicznik prędkości ograniczający prędkość do 45 km/h. Ministerstwo Transportu już zapowiedziało zmiany w prawie dotyczących kto może prowadzić takie pojazdy. Obecnie młodzież musi mieć kartę motorowerową, a dorosły zwykłe samochodowe prawo jazdy. Po zmianach aby prowadzić ten pojazd i dorosły i młodociany będą musieli mieć prawo jazdy kategorii A1. Policja również zapowiada walkę z piratami na skuterach które mają ściągnięte ograniczniki.

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
26.06.2007 12:05:46
Falkhor
Administrator
*

pablo, Nie dziwię się... Znowu zaczęły się wakacje i pełno tych odkurzaczy wszędzie. I zdaje mi się, ze wielu z nich gna prędzej niż te 45km/h...

26.06.2007 17:55:47
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

tapety Techno teledyski tapety na pulpit ręceprecz odtybetu dj na wesele