Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Skating, rolki
AutorWiadomość
anaida

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Skating, rolki

Chciałabym zacząć jazdę na rolkach typu agressive. Smile Jest tylko jeden problem, czy w Łańcucie jest jakieś miejsce na trenowanie tego typu trików? Czy ktoś już próbował? Bo jakoś nie jestem zainteresowana codziennymi wycieczkami do Rzeszowa na skatepark :]

02.06.2007 13:04:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4

anaida, odsylam do dosc obszernego temtu:
http://www.forum.lancut.org/topics2/skatepark-vt732.htm
Jesli pomyslby ten udalo sie zrealizowac to bys nie musiala jezdzic na rzeszow Animatedwink Tylko ze chlopaki od pomyslu cos juz dlugo sienie odzywaja.... trzeba 'pomolestowc' jakiegos radnego w tej sprawie Animatedwink

02.06.2007 14:02:34
anaida

Jeśli, sie uda... Ale znając naszych radnych to szybciej wybudują kapliczke niż skatepark

02.06.2007 18:29:27
PEPEr

*

ja tak samo jezdze na rolkach juz od dziecka , i chciałbym sprobowac czegos innego niz rekreacyjna jazda po mojej ulicy Smile zawsze chciałem wjechac na rampe i troche sie porozbijac , wiec trzebaby pogadac z kims i pomyslec nad sprawą Smile

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
02.06.2007 22:14:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

anaida napisał(a):
szybciej wybudują kapliczke niż skatepark

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl masz u mnie plusa ^^

Wiecie co wezcie w kilka osob i pojdzcie sie spytac o to moze a nuz cos postawia dla mlodziezy nawet glupie 2 rampy i 3 barierki i bedzie nie musi to byc duze i kosztowne ale napewno by sie sprawdzilo koło nowej sali mogloby byc - dobry pomysl - ale jak cos piszcie w temacie o skte parku mi sie juz tego niechce tam kopiwac Animatedwink

02.06.2007 22:48:27
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy

anaida, witaj na Forum. Swego czasu kilk razy - widywałem miłośników rolek na aprkingu, przy ulicy Cetnarskiego (ruski bazarek). ustawiali sobie tam nawet jakieś przeszkody, ćwiczyli razem jakieś skoki... Dobry link podał Ci Qmar - tam całkiem nieźle dyskutowalismy o Skateparku. Trzeba by znowu trochę władzy o tym przypomnieć... ale póki co - zostaje tylko 'samowolka' w poszukiwaniu torów i przeszkód...

03.06.2007 08:14:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
anaida

Ciepło tu witacie, nowych Biggrin:DBiggrin nawet sie nie spodziewałam Tongue Co do budowy, ktoś w tym temacie (http://www.forum.lancut.o...epark-vt732.htm) mówił coś o budowie skateparku za MDK iem, to byłby bardzo dobry pomysł, bo przecież nie zajmie to dużo miejsca a cyrk czy inne ustrojstwo bedzie sie mogło tam bez problemu rozłorzyć

A co do władz miasta, możnaby zorganizować małą pikiete i pokazać czego łańcuckiej młodzieży potrzeba Animatedwink,

...a ja już pokornie sie przenosze Tongue

04.06.2007 19:35:44
Qmar
Moderator
*

anaida, proponowalbym pojsc porpostu z pomyslem bezposrednio do burmistrza tylko zeby poszla spora ilosc ludzi wtedy moze zobacza ze to naprawde jest potrzebneAnimatedwink

04.06.2007 21:09:12
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy

Qmar, Hehehe, sam ostatnio zacząłem pytać i hmmm... zoabczymy, czy coś z tego wyjdzie Smile Animatedwink

04.06.2007 21:13:42
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

odżywki Moby Disco Lies portal inforamcyjny Gdzie jest nemo tanie noclegi