Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SkatePark !
06.02.2007, 10:38:46

Tomi, Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pogoda jest, ale póki co nie widać i nie słychać jakiejkolwiek inicjatywy naszych forumowych wyczynowców w tej materii... Może czekają na jakieś decyzje, albo coś robią, tylko ostatnio ich na Forum nie widać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z resztą mogliby wziąć udział w tej konferencji o funduszach - w sam raz okazja, żeby się czegoś nauczyć... może nawet projket ładny napisać z dofinansowaniem?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.02.2007, 11:46:25

Przede wszystkim musi być grupa która coś takiego wywalczy. Jeśli nie będzie chętnych zapaleńców to nici z pomysłu. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wszystko trzeba sobie wychodzić w urzędach. :570:
Ten sport akurat nie jest dla mnie ale jak najbardziej popieram inicjatywę.

A tak wogóle to jest firma koło Bytomia która coś takiego stawia. Można się tam zgłosić, zrobić orientacyjny kosztorys i chodzić....... chodzić od drzwi do drzwi i wtedy może coś z tego będzie...... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-02-06, 11:33 ]
Przeczytałem cały temat i moja rada jest taka; Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

1. Zgłoście sie do firmy która coś takiego robi po wycenę.
2. Poszukajcie wkładu własnego. Może to być np. zapewnienie przez jakąś firmę współfinansowania inwestycji w zamian za przyszłą reklamę. Wielkie firmy płacą tysiące miesięcznie za banery. Np. Auchan jeszcze chyba nie ma reklamy w Łańcucie. Warto popytać o zainteresowanie.
3. Teraz to już tylko chodzenie po urzędach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dla przykładu podam, że impreza którą ja robię (2-dniowa) kosztuje 10 tys. zł. W większości z datków sponsorów, którzy potem wieszają sobie reklamy i również na tym zyskują. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A więc do dzieła i życzę powodzenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.03.2007, 00:13:07

No koledzy ani widu ani slychu o waszej inicjatywie - burmiiistrz sie juz dawno zmienil i juz napewno sie przystosowal do nowej roli w miescie a wy co ? juz wam niezalezy ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.03.2007, 11:35:25

chyba olali sprawe albo poszli do szkoly albo rodzinka kupila im samochod Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007, 13:04:39

No cóż. Zawsze moze być tak, że coś robią ale już nie chce się im na Forum zaglądnąć i o tym powiedzieć, ale to już nie moja sprawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam nadzieję, ze jeśli coś tam działają, to coś wskurają. I może wtedy dadzą znać albo i nie - to nasz reporter postara się zrobić parę fotek skejtparku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.03.2007, 18:39:15

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

edit maciej
Co ten post wnosi do tematu ?? Następnym razem będzie warn

Cyclista
09.03.2007, 18:43:09

A więc tak sprawa jest cały czas w toku .! Że nie piszemy nic na forum to nie znaczy że nic nie robimy w tej sprawie . Poco mamy pisać coś na form jak sie nam jak na razie nic nie udaje załatwić konkretnego .
Cerberion napisał(a):chyba olali sprawe albo poszli do szkoly albo rodzinka kupila im samochod Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie olaliśmy sprawy !I nie rozumie o co ci chodziło z tym pójściem do szkoły ?! I kim ty w ogóle jesteś że tak piszesz ?

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
10.03.2007, 00:11:33

Jareczek, Spokojnie, Cerberion napisał co myśli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja też liczyłem na to, że będziecie pisać, jak wygląda Wasza sprawa załątwienia cos w sprawie skejt prku. A tu... cisza jak makiem zasiał. A czasu już trochę mineło, stąd nie taki znowu z palca wyssany wniosek o tym, że albo sprawa 'umarła', albo... nom. To jest właśnie czekanie na jakis nowy news w tej sprawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.06.2007, 15:04:35

http://www.techramps.com/index.php/mkCon...parki,323/ znalazłam coś takiego. Można poprosić o wycene takiego skateparku, jakbyście przynieśli wszystkie potrzebne dokumenty do burmistrza to by już poważnie wyglało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.06.2007, 17:18:11

anaida, Hehe, spradzałem tę stronę już dośc dawno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I jeszcze kilka innych.

Poza tym zastanawiałem się, czy nei ma jakiejś firmy, która np. wypożyczy sprzęt np. na pół roku albo rok (np. rampę).
06.06.2007, 23:30:33

Falkhor napisał(a):wypożyczy sprzęt np. na pół roku albo rok (np. rampę).
to już by było coś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i znalazłeś coś?
08.06.2007, 11:06:28

anaida, No właśnie kiepsko ze znalezieniem takiej oferty. napisałem do jednej firmy, ale milczy. Hmmmm...
08.06.2007, 11:45:49

lepiej zamontowac na stale -jakies pozycznie zepsuja albo cos i miasto za to zaplaci... a najlepiej wybudowac na alejkach kawalek betonu postawic 2 rampy 3 porecze i juz mamy skatepark - napewno bylby uczeszczany

08.06.2007, 12:15:22

Qmar, Ummmhh... nie jestem deskarzem ani rolkarzem, ale z tego co wiem, to żeby rozwalić taką rampe to trzeba by się niexle postarać... A kupno - to jak popatrzyłem w cenniki to tak ceny oscylują w okolicach 30.000zł...
08.06.2007, 14:54:03

Falkhor, ale wiesz zepsuc mogli by rozni ludzie ktorych nazwy tu nie wymienie. Po drugieniech miasto znjadzie na to jakies fundusze - powinni zapewnic mlodziezy miejsce do rozrywki - lepiej wydac 30k zł na rampe i zeby mlodziez sobie tam skakala niz pila i cpala pod blokiem.... po drugie sa jakies srodki unijne ktore mozna by bylo na to wydrzec i jeszcze ten SP mozna by podciagnac pod mosir ewentualnei albo za mosirem zrobic i by bylo.

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy