Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (14):« Pierwsza < Poprzednia 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 Następna > Ostatnia »
SkatePark !
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Falkhor napisał(a):

Cytat:
- w rzeszowie ma powstawać drugi skatepark !!! wiec dlaczego łańcut miał by niemieć ani jednego ??

Ciężko porównywac Rzeszów do Łańcuta... Trzeba by poszukać podobnie dużych miejscowości, które mają takie coś, lub tez się o takie coś starają i ŻE PRZYNOSI im to korzyści.

Tak ale nawet jeśli nie ma innych miast wielkości Łańcuta ze Skate Parkiem to tym bardziej powinien to być Łańcut:
po 1. inne miasta miały by skąd brac wzór - jak Łańcut czego nie my ?
po 2. jeśli inne miasta nie maja to co my tez nie bedziemy miec bo oni nie maja ?
po 3. po pewnym czasie napewno by ktoś tu przyjeżdzał ewentualnie jak juz by koledzy byli dobrzy to moze jakas druzyna ? zawody ? kto wie promocja zawsze bedzie

A co do pilnowania to by musiało byc dobrze zoorganizowane bo to chyba najwiekszy problem jak narazie jesli chodzi o sam Skate Park bo pilnowac ktos MUSI Smile

15.11.2006 19:21:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Jareczek

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 50

Jakby juz był taki skate park to wydaje mi sie ze trzeba by napisac instrukcje obsługi i warunki kozystania z niego i walnąć je na jakis wielki plakat w widocznym miejscu ! Bo tak jak jest w rzeszowie na takim małym czyms na jednym z urzondzeni to niekt tego nieczyta i ludzie sobie beztrosko chodzą po skate parku niczego nieswiadomi ze mogą dostac po głowie lecącym człowiekiem ! zgadzacie się ze mną !! ??

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
15.11.2006 19:56:25
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Jareczek,

Cytat:
ludzie sobie beztrosko chodzą po skate parku niczego nieswiadomi ze mogą dostac po głowie lecącym człowiekiem !

Cytat tygodnia Biggrin

Hmmm... skejtowa ekipa mówiła już o tym, że byłyby zawody, gdyby dobrze potrenowali. Co do sąsiednich miejscowości - to fakt, można świecic przykładem... MÓWIĘ - idea jest, projekt też dałoby się zrobić. Tylko trzeba znaelźć ręce do pracy papierkowej Biggrin I nie musi to być specjalista... poza tym można by podręczyć kandydatów do stołka Burmistrza, o czym gadam już któryś post z rzędu Tongue

15.11.2006 20:08:13
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Jareczek

*

Portfel: 50

No to co napisałem to sama prawda !! Prosze sie niesmiać <lol> Biggrin

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
15.11.2006 23:02:33
Qmar
Moderator
*

No widze za zadnych wiesci ni ma musze znowu poruszyc ten tema Smile nowy burmistrz zgodzil sie juz co do pomnika o ktorym pisalem nie wykluczone ze zgodzilby sie na skate park jesli komus na tym zalezy wypadalo by pojsc i spytac w urzedzie albo bezposrednio burmistrza - nie musi byc tam zadnych pracownikow jak pisalismy wyzej na rzeszowskim skate parku nie widzialem zeby kto kolwiek pracowal Biggrin tak wiec panowie z rowerami Biggrin i deskorolkami do roboty i do urzedu Biggrin

19.12.2006 21:14:57
Falkhor
Administrator
*

Heh... Qmar, no poruszyłeś temat, chociaż ja cierpliwie czekałem, co zrobią /skejtparkowcy/ z naszego Forum, skoro wreszie zmienił sie burmistrz, czego tak bardzo chcieli, to teraz czas działać i... cisza... cisza... sród nocnej ciszy... słowo się kołyszy (e) Tongue ale do rymu Tongue

19.12.2006 21:47:04
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Nookie

*

Portfel: 39

hmmm...mi kiedys kuzyn opowiadal ze ma powstac w lancucie skatepark betonowy niedaleko basenu, ale to najwidoczniej byla plotka. Na wakacjach bylem na Skateparku Techramps w Nowinach niedaleko Kielc i po wakacjach smutno mi bylo ze w łańcucie niema takiego Skateparku, ale widze mozliwosc ze powstanie. Nie mieszkam w Łancucie, ale bylbym wdzieczny gdyby ktos poprosił burmistrza o budowę skateparku bo miałbym gdzie potrenowac jazde na rolkachTongue. Niechwalac sie dosc dobrze mi szloBiggrin

You're my angel, my angel in the sky,
When I kick you, you falling down Tongue xD
19.12.2006 22:38:37
Falkhor
Administrator
*

Nookie, Hehe Smile Wg mnie miejsca przy nowym basenie byłoby CAŁKIEM sporo. Dobra baza żywieniowa 9bo będzie też jakas restauracja Tongue ) noooo i całkiem całkiem dobre miejsce po prostu. w sensie - duuużo przestrzeni. A zwykły skatepark to chyba nie jest jakas wielka filozofia technologiczna... (mówię - SKROMNY skatepark Smile ). Ale mówię - nasza rolkarsko-deskarsko-rowerowa ekipa cosik przysnęła Smile

20.12.2006 10:59:39
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

kolejna lumpiarnie chcecie zrobic?
wielkie skejty,
wzieliby sie do nauki a nie do jezdzenia na deskorolkach bo taki malpowanie z zachodu jest po prostu smieszne. Laza takie z klinem w pasie i w pedalskich czapeczkach i mysla ze sa spoko.
Nie cierpie takich typow.
Jest dla nich miejsce przy wyrabku lasu na syberi

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
21.12.2006 03:45:37
Falkhor
Administrator
*

Bake, Hmmm... chyba znasz dośc mało ludzi. Ja znam kilku przedstawicielu tego typu i nie mogę o nich powiedziec, że są lumpami i nierobami. Większość z nich studiuje. Dla nich to sport, a z racji braku miejsca odpowiedniego skaczą to tu, to tam... Dlatego Twoje uogólnienie jest jak dla mnie bardzo subiektywne, generalizujące na podstawie wąskiego doświadczenia i... nieprawdziwe.

Nie każdy człowiek z klinem w kolanach i... czapeczce... to 'pedał', nierób i prozachodnia, kosmopolityczna małpa...

21.12.2006 09:16:54
Nookie

*

Portfel: 39

Bake, sadzisz, ze jezeli ktos potrafi jezdzic na desce czy rolkach to musi zaraz biec do sklepu i nakupic spodni z klinem w pasie??Nie kazdy kto umie jezdzic ubiera sie i zachowuje jak "skejt" np. ja z moim kumplem potrafimy i lubimy sobie pojezdzic na deskach czy rolkach a wcale nie nosimy spodni w klinie, raczej mamy metalowo-punkowy styl...poprostu jezdzimy dla relaksu. Mozna sobie np. pojezdzic w weekendy kiedy jest sporo czasu, również na nauke Smile

You're my angel, my angel in the sky,
When I kick you, you falling down Tongue xD
21.12.2006 17:15:22
Qmar
Moderator
*

Bake napisał(a):
kolejna lumpiarnie chcecie zrobic?
wielkie skejty,
wzieliby sie do nauki a nie do jezdzenia na deskorolkach bo taki malpowanie z zachodu jest po prostu smieszne. Laza takie z klinem w pasie i w pedalskich czapeczkach i mysla ze sa spoko.
Nie cierpie takich typow.
Jest dla nich miejsce przy wyrabku lasu na syberi

No bardzo łądnie a Ty do jakiej grupy spolecznej sie zaliczasz ? do najlepszej ? To co napisales to jest ogolne mniemanie ludzi o tych tak zwanych skejtach a ja znam kilku 'skejtow' i powiem Ci ze napewno są normalniejsi od Ciebie i nie sa nie robami ....

Powiedz mi jeszcze jak mozna miec klin w pasie ? bo to jest chyba troche dziwne jak Ty masz klin w pasie to chyba jakas mutacja zaszla.

A co do skate parku to chyba lepiej zeby mieli gdzie sie sie lumpic niz na miescie przynjamniej nie widzialbys tych 'skejtow' ;/ Ty nie mozesz takich typów jak skejty a reszta ludzi tych normlanych nie moze takich łebków jak Ty - to moje zdanie

21.12.2006 18:26:07
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

Mysle ze taki Skate Park to nic złego, szczególnie dla ludzi ktorzy naprawde tym sie fascynuja i sprawia im to prawdziwa przyjemnosc... kwestia gustu, uważam ze jeżeli młodzież jest zainteresowana takim Skate Parkiem to powinno powstac cos takiego.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006 18:59:34
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

iwcia napisał(a):
jeżeli młodzież jest zainteresowana takim Skate Parkiem to powinno powstac cos takiego.

Dokładnie Smile Tak jak powstało w Rzeszowie. Czasami przechodzę tam koło tego skateparku i zawsze tak jest dużo młodzieży, wiec widać, że jest taka potrzeba. W Łańcucie też powinno takie coś powstać Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.12.2006 19:20:27
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

ja znam za to kilku ktorych glowna pasja jest wandalizm zlodziejstwo, deski i hip hop. Jakie oni maja ciezkie zycie i jak im policja doskwiera.

Wlasnie skejci uwazaja sie za Bog wie kogo, chodza pluja dookola nie zwazaja na to ze chodnikiem ktos idzie, na chama pchac sie,
i mysla ze sa spoko.
Napewno jest duzo ludzi ktorzy lubia jezdzic na rolkach itp,ale to nie skejci.
Dla mnei skejt to typ ktory opisałem powyzej.
Pozdrawiam

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
22.12.2006 00:52:41
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: