Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (14):« Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Następna > Ostatnia »
SkatePark !
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmmm... no prosze - pojawia się kolejna możliwa pomoc:

Źrodło - Powiat Łańcut

Cytat:
[center]Nabór wniosków [/center]

O dofinansowanie zajęć mogą wystąpić :
- kluby sportowe działające w formie stowarzyszenia,
- organizacje pozarządowe, które w ramach swojej statutowej działalności
realizują zadania z zakresu upowszechniania kultury fizycznej wśród dzieci
i młodzieży,

- jednostki samorządu terytorialnego .
Termin składania wniosków : do 15 listopada 2006 r. Wypełniony wniosek wraz z załącznikami należy wysłać na adres :

Ministerstwo Sportu
Departament Sportu Powszechnego
Ul. Krucza 24/26
00-921 Warszawa

Tyle, ze mało czasu. ALE jakiś sygnał jest - może założycie stowarzyszenie?

09.11.2006 11:08:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

A ja bym proponował kolegom zeby wkoncu napisali podanie przygotowali dokumenty i meczyli w urzedzie o to na okrągło. zasypiecie ich tymi podaniami az wkoncu ktos to przeczyta i zrobi Smile

12.11.2006 22:21:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Qmar, Noooo ja im cały czas sugeruję jakieś DZIAŁANIE. Nie można się zniechęcić, jesli się chce cokolwiek wydusić z jakichkolwiek władz Smile Chodzić, pytać, jak ja to mówię - klamkować. Takie życie, trzeba uporu i dużej woli walki Smile

13.11.2006 08:33:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lllukas

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 41

edit

edit maciej
Post nie na temat, od tego jest dział polityka ! następny taki post poleci warn...

13.11.2006 13:30:13
Jareczek

*

Portfel: 50

edit

edit maciej
Post nie na temat, od tego jest dział polityka ! następny taki post poleci warn...

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
13.11.2006 19:47:05
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

spokojnie nie w tym temacie Drwi panowie Biggrin

13.11.2006 20:49:17
Falkhor
Administrator
*

No to jak mówi grzenio - pojedynek będzie między pnami Gwizdakiem i Szczygłem. 2 tygodnie... kuuurcze... hmmm... mam pewien pomysł Smile Zobaczymy, jak na tym wyjdzie idea skejtparku Smile Tongue Ale to nic pewnego. Dwa tygodnei w końcu będą (prawdopodobnie, bo nie ma jeszcze oficjalnych wyników) więc... Hmmm... Zobaczymy Smile

Żeby było w temacie - to TYTUŁ jest jasno postawiony - skejt park. A o wyborach gada się gdzie indziej.

Mnie zaś chodzi w tym poscie o to, czy Wy coś zrobicie z ideą SkejtParku w tym dośc krótkim czasie (2 tygodnie). To takie pytanie Smile

13.11.2006 21:58:17
Jareczek

*

Ja niemoge co za admin edytuje nasze posty !! Grrr to są sprawy związane z tym tematem niech sie odczepi !!!!!!! I takie jescze pytanie dlaczego aż 2 tygodnie trzeba czekac ?? :\

edit maciej
Następne takie posty bedę kasował, skoro tak chcesz... w każdym temacie piszemy na dany temat i tylko na dany temat - twoje pytanie było wyłącznie polityczne, a od tego jest dzial polityka. W razie dalszych pytan prosze na pw.

koszulki z nadrukiem
darmowa wymiana linkiem
14.11.2006 09:17:35
Falkhor
Administrator
*

Tutaj gadamy o SKEJT PARKU. Na temat wyborów sa odrębne topici w innym dziale. Zatem jeśli już są wybory, to tak jak dopisałem w poprzednim poście:

Co możecie zrobić w czasie tych DWÓCH TYGODNI, aby skorzystać z konieczności składania obietnic przedwyborczych? Moglibyście zmobilizować siły i uderzyć ponownie Smile

14.11.2006 11:22:11
Jareczek

*

No luzz niebede juz o polityce pisał !! A jóż mówiąc na ten temat co ma byc to moze uda sie dojsc do Jednego z kandydatów na burmistrza i powiedziec mu zeby w swojej kampanie wspomniał o budowie SkateParku Biggrin zawsze by zyskał zwollenników mi sie wydaje Biggrin !!

koszulki z nadrukiem
darmowa wymiana linkiem
14.11.2006 16:24:36
Falkhor
Administrator
*

Jareczek, Heh, no o to mi cały czas chodzi Smile Teraz kandydaci będą walczyc między sobą, więc macie dobry czas i okazję do kolejnego kroku i otwartego zapytania/przycisnięcia nawet kandydata. w końcu będą obiecywać różne rzeczy.

Jareczek, lllukas, A jakby tak kandydaci pojawili się na tym Forum, to będziecie ich przekonywać siłą JAKICH argumentów do budowy skejt parku? Zastanówcie się, bo to jest całkiem możliwe...

15.11.2006 07:14:33
lllukas

*

Falkhor - pytasz jakimi argumentami bysmy sięposłuzyli no np:
- rozwijanie sie szerokiej dziedziny sportowej (jak juz bysmy byli na tyle dobrzy rozgrywały by sie zawody ! zjezdzali by sie ludzie z calej polski ! Jaka to reklama dla miasta !)
- pozostawili byśmy mórki schody itp !
- zajecie w wolnym czasie ! ( nienudzenie sie )
- w rzeszowie ma powstawać drugi skatepark !!! wiec dlaczego łańcut miał by niemieć ani jednego ??
- kazdy mówi o zagospodarowaniu barzantarni wiec dlaczego by tam niemiał powstać lekki dirtpark Biggrin
:| -

15.11.2006 09:50:50
Falkhor
Administrator
*

lllukas, No wreszcie czytam jakieś kolejne argumenty Smile

Cytat:
- rozwijanie sie szerokiej dziedziny sportowej (jak juz bysmy byli na tyle dobrzy rozgrywały by sie zawody ! zjezdzali by sie ludzie z calej polski ! Jaka to reklama dla miasta !)

Jak dla mnie to bardzo dobry argument, całkiem caaałkiem nośny Smile

Cytat:
- pozostawili byśmy murki schody itp !

To trzeba koniecznie skonkretyzować. WY sami, czyli w czynie społecznym? Specjalna firma, która zapewni konsktrukcjom jakieś standardy bezpieczeństwa? Czy może WY sami plus jacyś specjaliści? Wiadomo, zaraz przy takim wniosku zaczyna się pytanie o kasę.

Cytat:
- zajecie w wolnym czasie ! ( nienudzenie sie )

Racja. Jednak:
- kto będiz emiał wstęp?
- jeśli wszyscy będą mieć wstęp, kto będzie pilnował tych, którzy mogą swoje popisy przypłacić życiem, jak np. wypadek dzieciaka na rowerze, który uderzył głową o ziemię i już się z niej nie podniósł.
- kto tego będzie pilnował? Kto będzie tym zarządzał?

Cytat:
- w rzeszowie ma powstawać drugi skatepark !!! wiec dlaczego łańcut miał by niemieć ani jednego ??

Ciężko porównywac Rzeszów do Łańcuta... Trzeba by poszukać podobnie dużych miejscowości, które mają takie coś, lub tez się o takie coś starają i ŻE PRZYNOSI im to korzyści.

Cytat:
- kazdy mówi o zagospodarowaniu barzantarni wiec dlaczego by tam niemiał powstać lekki dirtpark

Tutaj tez będą taki wątpliwości, jak te, które wypisałem przy 'wolnym czasie'.

Heh Smile
Znowu się rozpisałem, ale chce po prostu pokazać, że 'ubrać' pomysł w formę taką, która może podlegać urzędniczej dyskusji nie jest tak łatwo.

A czasu nie jest wiele.

15.11.2006 10:05:37
lllukas

*

Falkhor napisał(a):
kto będiz emiał wstęp?
- jeśli wszyscy będą mieć wstęp, kto będzie pilnował tych, którzy mogą swoje popisy przypłacić życiem, jak np. wypadek dzieciaka na rowerze, który uderzył głową o ziemię i już się z niej nie podniósł.
- kto tego będzie pilnował? Kto będzie tym zarządzał?

(i znów ten rzeszów) neiwiem jak tam jest z pilnowaniem ile razy tam byliśmy to jezdziły dzieci na swoich " wynalazkach" tak zwanych rowerach na które strach wsiąść ale !
u nas ktos by mógł tego pilnować (kolejny argument ćwierć procentowe zmniejszenie bezrobocia ! Smile

15.11.2006 10:23:41
Falkhor
Administrator
*

lllukas, Masz rację. ja nie przyglądałem się rzeszowskiemu skejt parkowi, ale to co mówisz, ma jakiś sens... że w sumie wstęp i odpowiedzialnośc dobrowolna. Dobrym gestem byłoby jednak zatrudnienie jakiegoś opiekuna... bo co prawda nie uprawiam tego fachu co Wy, ale kontuzje się zdarzają jak i powazniejsze zagrożenia też.

Hmmmm... mocnym atutem będzie udowodnienie, że jesteście sportowcami na poziomie...

15.11.2006 13:42:37
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: