Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 11 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SkatePark !
12.10.2008, 11:38:01
RE: SkatePark !
Pieniądze na park już ponoć są , doszły mnie słuchy , że jak wszystko dobrze pójdzie budowa ruszy w przyszłym roku. Miejmy nadzieje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.10.2008, 09:35:30
No to by było coś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji 3mam kciuki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.10.2008, 15:42:07
ja też będę ucieszony waszym szczesciem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.10.2008, 19:15:25
jesli to koło nowej hali ma byc to mozliwe ze cos sie dzieje bo widziałem tam ze ziemi spychali i wyrównywali cos Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.10.2008, 22:12:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.10.2008 22:13:23 przez KrzysiekDSK69.)
a gdzie można by sie zapytac czy sa jakies plany ablo cokolwiek sie dowiedziec an ten temat??

http://www.petycje.pl/2732
15.10.2008, 22:21:35
tutaj nic nie wiadomo cały czas.....

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy