Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skąd pomysł na nick?
15.08.2006, 01:25:51
Skąd pomysł na nick?
Na forum mozna spotkac przerozniaste nicki, nie zawsze sa to wasze imiona , wiec skad taki pomysl ?? entliczek pentliczek ? czy moze poprostu tak na was mówią.

Moj nick jest od imienia nie trudno sie domyslic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji skad taki pomysl hmm prosty i latwy do zapamietania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.08.2006, 09:23:00

mój - terelka wymysliła iwcia i tak od pewnego czasu na mnie mówi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a wzięło sie od nazwiska i imienia mojego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.08.2006, 11:16:40

na mnie swego czasu mówiono 'ziom', a to dlatego, że czasem mam typowo 'czarne' odzywki hehe a ze nie chciałam, zeby sadzono, iz jestem facetem, nie dałam nicku ziom, tylko bardziej kobieco - ziomalka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
15.08.2006, 11:24:12

Falkhor - wziąłem go w pewnym sensie od wielkiego pso-podobnego smoka z filmu 'Niekończąca się opowieść' - tam był to Falkor, smok przynoszący szczęście, opiekun... ja dodałem tylko "H"... i już strasznie się do tego nicka przyzwyczaiłem. Poza tym... są róże legendy na ten temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.08.2006, 14:20:04

Moj nick to nic specjalnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zdrobnienie od Iwona - mojego imienia.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.09.2006, 14:17:16

moj - hmmm kiedys tak sie komus przedstawilam, a ze wyszly z tego same dobrze rzeczy to mam do niego teraz sentyment Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo nie jest to oczywiscie moje prawdziwe imie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
22.09.2006, 14:36:36

taaa Zuziaa naprawde nazywa sie Kunegunda tylko psssss Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.09.2006, 14:41:16

noi sie wydalo :/
Kundzia jestem, milo mi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
22.09.2006, 15:50:25

mój nik wynika ze skótu IMIENIA+COMPUTER+PoLska----co znalazło zastosowanie w adresie mojej poczty- a niekiedy używam je także jako nick
22.09.2006, 19:24:33

a moje .. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kiedys kole z ławki droczył sie ze mna i wspomniał ze ładna dziewczyna to mięsko a brzydka to padlina ... i tak zostało Padlinka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (ps.chba az tak ze mna zle nie jest ) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
22.09.2006, 21:32:55

hmm ja to taką ksywke mam już od bardzo bardzo dawna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sam nie wiem dlaczego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a małe 'r' na końcu jest dlatego że niektórzy dawniej mówili na mnie PEPE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo chyba niedosłyszeli jak im sie przedstawiałem no ale tak normalnie jest PEPEr Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji może od imienia troche Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (Piotr)

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.09.2006, 21:46:20

Sweet_Girl wymyślił mój kolega, który mnie zalogował na jednym z forum i tak już jakoś zostało, że wszędzie teraz jestem poprostu sweet! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.10.2006, 02:16:07

Literowka. Po prostu kiedys zamiast Mateusz napisalem Maheusz... i zostalo. Malo kto wpada na to zeby zamienic te literki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (jeszcze takiego drugiego nie spotkalem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ).

Śmiejąc się bo zawsze z popiołu w popiół
19.10.2006, 09:32:53

u mnie xyfka powstala droga ewolucji... kumpel mowil na mnie Martin Schmitt/Schmidt (cholxxx... jak to sie pisze?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ), potem Messerschmitt (dalej problem z pisownia... :/ dawnmo nie mialem z tym, do czynienia... to byl niemiecki mysliwiec podczas II wojny swiatowej... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) no i potem w skrocie SCHMICER... i tak sie przyjelo... mam ta xywe od 5 lat i nie mam zamiaru zmieniac... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

edit : maciej

tylko umarli widzieli koniec wojny,
przyparli teraz nas do muru wiec sie bronmy...
tylko uczciwi pozostana dluzej zywi,
beda umierac powoli - tak znacznie bardziej boli!
wiec zastanow sie co wolisz...
19.10.2006, 14:36:29

SunShine - nick z nazwy mojego elfa na pewnym serwerku (mu online i l2)... Mój partner z party miał RedSun więc chciałam się jakoś dopasować i tak juz zostało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy