Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skąd pomysł na nick?
15.08.2007, 17:40:59

levi napisał(a):wołali na mnie Luis
no tak wolalismy na Ciebie louis na poczatku ^^
levi napisał(a):{żart panie Q}
ej no co Ty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.08.2007, 17:56:11

do mnie to nic się nie klei, generalnie, a że coś trzeba było wymyśle to padło jak padło, może byc, choc na barda to ja chyba nie wyglądam :lol-above:

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
15.08.2007, 17:59:51

Cytat:choc na barda to ja chyba nie wyglądam :lol-above:
Barda odbiera się nie zmysłem wzroku, ale słuchu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Słyszę w Tobie barda :lol-above:
Bard to też kombinacja liter z Twojego imienia :lol-above:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
15.08.2007, 22:34:36

a ze mna sie droczyli ze brzydka dziewczyna to padlinka . ciekawe ile w tym prawdy jest :hihi:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
16.08.2007, 11:37:43

Padlinka,
Cytat:a ze mna sie droczyli ze brzydka dziewczyna to padlinka . ciekawe ile w tym prawdy jest
prawdy :?: :O o jaiej prawdzie ty mówisz :?: :!: :hihi: heh zresztą ja nie będe na ten temat nic mówił, bo ty wiesz wszystko :kiss:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
16.08.2007, 15:09:14

levi' bardzo mi milo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss:

ale ksywa zostala

16.08.2007, 19:37:41

Padlinka, sama sie tak nazwalas wpisujac sobie ta ksywe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a czy wygladasz na padlinke to ja tam nie wiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

18.08.2007, 21:40:22

Avalanche - chciałem mieć jakiś poważny nick, który fajnie brzmi, więc padło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.08.2007, 11:24:02

Ahh Qmar, widziałam na zdjęciach Padlinke, więc nie mów mi tu
Qmar napisał:
Cytat:a czy wygladasz na padlinke to ja tam nie wiem

PS czy sama się tak nazwałaś czy to przezwisko nadane? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
19.08.2007, 12:09:37

Megg napisał(a):nadane
czyli nieprawdziwe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.08.2007, 19:59:04

Nie Ciebie pytam, poza tym to że ktoś nadaje dziecku imie oznacza że imie jest nieorawdziwe? :O Pisz składniej Qmar :kiss:

To punish and slave...
19.08.2007, 20:18:14

Megg napisał(a):Nie Ciebie pytam, poza tym to że ktoś nadaje dziecku imie oznacza że imie jest nieorawdziwe? Pisz składniej Qmar
Mi chodzilo o Padlinke ze ktos jej nadał takie przezwisko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i to byla ironia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z Padlinka wszytsko jest ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.08.2007, 04:00:35

Padlinka, a ja Cie chy ba widziałem ostatnio w Łańcucie.. chyba z mama chodziłaś... nie zauważyłaś jak jakiś koles Ci się bacznie przygląda pod kafe antoco? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
20.08.2007, 13:25:44

wiec Qmar laskawie sie zlosliwcze odczep ( :kiss: )

a przezwisko nadane jeszcze w gimnazjum , a pomyslu na nick znikad wiec posluzylam sie tym wlasnie

Prot zalezy kiedy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ostatnio prawie tydzien bylam w bieszczadach i na radawie wiec byc moze to pomylka

21.08.2007, 00:31:44

Padlinka, no już nie pamiętam jaki to był dzień ale ta osoba była strasznie podobna do Ciebie a znam Cię tylko z fotek umieszczonych na forum a pamięć mam fotograficzną Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy