Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skąd pomysł na nick?
07.01.2007, 19:56:25

hmm juz za bardzo nie pamiętam ale chyba z jakiegos filmu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.02.2007, 16:31:55

Jest skrótem mojego imienia. I właśnie też chyba w akimś filmie słyszałam takie cuś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i mi się spodobało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.06.2007, 14:15:09

Może nowi userzy podzielą się z nami, swoim pomysłem na nick'a Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.06.2007, 15:00:13

Jak łatwo sie domyslić mój nick pochodzi od Galla Anonima a zarazem od plemienia Gallów tych od Asterixa, Rzymianie tak nazywali celtycką ludność.
10.06.2007, 17:04:15

Na imię mam Piotrek, na tej stronce http://pskarzynski.ps.pl/translator/translator.php zidiociłem imię do trzeciego poziomu i wyszło pjothrek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
10.06.2007, 17:19:28

Mój, podobnie jak SunShine, również pochodzi od pewnej elficy na l2 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.06.2007, 17:43:51

pjothrek, Heh, looknąłem na tę stronkę i powiem, że powyżej 3go stopnia nazwy generowane rpzez stronę sa na prawdę idiotyczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Raviol, Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A mnie się kojarzy z... Ravioli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.06.2007, 20:21:16

rudzia....bo w szkole tak na mnie mówili...zawsze chciałam miec rude włosy i nawet raz mi się to udało ale szybko zeszło...ale rudzia została Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
12.08.2007, 21:11:54

Gothka, bo mam w sobie coś z gotyckiej damy... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
13.08.2007, 07:48:57

Mój to trochę efekt grania w gry fabularne. Szukałem czegoś pasującego - i tak jakoś dumając i dumając NAJDŁUŻEJ nad polem 'Wpisz swoje imię' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Którego razu 'zrodził' się Falkhor, o słoworodzie którego już pisałem.
13.08.2007, 09:45:52

Mój nick wywodzi się z imienia... tak na mnie wołała 2 letnia siostrzenica mojej dziewczyny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bake! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
13.08.2007, 19:54:13

Bake napisał(a):Mój nick wywodzi się z imienia... tak na mnie wołała 2 letnia siostrzenica mojej dziewczyny Bake!
Batek ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ehhe moj kuzyn jak byl maly wolal na mnie Pantin ^^

ale zostało qmar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.08.2007, 21:45:14

Qmar,
Cytat:qmar
hmmm złożoność tego niecka od początku była dla mnie oczywista - od kiedy poznałem pana Q xD
ale teraz konia z rzędem temu kto wyjaśni jak powstał nick levi', bo tego to nawet ja do końca nie wiem... XP

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
15.08.2007, 12:11:11

levi', moze od spodni levis ? albo ktos tu jest levy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-above:

15.08.2007, 12:30:11

Qmar,
Cytat:levi', moze od spodni levis ?
po części masz rację xD

dobra opowiem historyję całą :hihi: : w czasie kiedy grałem w noge w klubie (na prawej pomocy) wołali na mnie Luis (od Figo - za którym nawiasem mówiąc nie przepadałem - taka mała zaczepka XP )..., a że Luis wydawało mi się mało atrakcyjne to powstało levis - co w prostej lini prowadzi do zdrobnienia levi' :hihi: ot i cała historyja :lmao:

Cytat:albo ktos tu jest levy
ojjj bo połamie ryjka jakiemuś komarowi xD - a wprawe już mam w mordowaniu tych gadzin :lmao: {żart panie Q}

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy