Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skąd pomysł na nick?
19.10.2006, 20:37:30

po prostu jestem Guru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.10.2006, 15:50:01

tak jak już pisałem w 2 kalsie podstawówki koleżanka tak do mnie powiedziała byćmoze wzieła to od mojego nazwiska /troche pasuje/ albo z wieczorynki MapeciątkaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w każdym bądź razie jakoś wyszło i mi się spodobało i tak już jest ładne parenaście latPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jednym słowem to skurwysyn ze mnie:/
05.11.2006, 20:13:32

Heh a mi koleżanka podała nick, nie wiem czy do mnie pasuje ale podoba mi się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) Pozdrowionka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.11.2006, 23:57:44

Kapitan Ahab - czołowa postać z ksiązki Moby Dick.

Liberate tute me ex inferis
20.12.2006, 21:36:12

Na poczatku kumple mowili na mnie od imienia Nike a pozniej zaczeli kombinowac az wyszlo Nookie i juz sie przyzwyczailem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

You're my angel, my angel in the sky,
When I kick you, you falling down Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
xD
20.12.2006, 22:50:23

qmar <= komar <= komarcin10@o2.pl (moja poczta)

"ko" - 2 pierwsze litery nazwiska i "marcin" - imie oczywiscie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

przedtem mialem pelno innych przezwisk (zalezy jak kto na mnie mowil najczesciej po nazwisku lub cos podobnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
) a takie nicki na neta to rozne byly ostatni to Akira (od tytulowego bohatera pewnej mangi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.12.2006, 22:55:15

Joy_ride - film o tym tytule (Prześladowca) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.12.2006, 12:40:30

w sumie to... nie wiem hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 08:38:04

chce byc jak promien - zawsze ciepla, wesola i dajaca innym powod do radosci.

nie zawsze tak jest..
27.12.2006, 12:14:12

Promyczku chcesz być zawsze wesoła i dająca powód do radości. A czy jesteś taka?? Chcieć i być to zupełnie co innego :diabel2:

Swój nick wyssałem z palca :570:
27.12.2006, 12:30:34

nie wiem jak ludzie mnie odbieraja. kiedys powiedzialam, ze nie jestem tym kims kim myslalam ze jestem.. wiem jaka chce byc.
28.12.2006, 01:45:14

promyczek napisał(a):nie wiem jak ludzie mnie odbieraja. kiedys powiedzialam, ze nie jestem tym kims kim myslalam ze jestem.. wiem jaka chce byc.

No to w takim razie powodzenia PROMYCZKU, bądź taka jaka chcesz być.
28.12.2006, 08:26:26

#
Jak zauważyliście, ludzie piszą tutaj z reguły po jednym poście, w którym uzasadniają swojego nicka i tyle. Dyskusja wzajemna o swoich nickach i cechach osobowościowych... na priv lub w innym temacie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
#

Zapraszamy kolejne osoby do podzielenia się historią swojego nicka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.01.2007, 15:27:35

a mój nick to pozostałość po wspinaczkowej przeszłości, kiedyś ostro łoiłem ;-) , spit to taki wkręt kołek stosowany do asekuracji, czyli taki kołek jestem ;-)
03.01.2007, 12:12:03

Cerberion - od pewnego psa, ktory strzegl wrot do Tartaru... lubie mitologie... a koncowka tak zeby zajezdzalo cyber czyms tam, no bo to na neta prawda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy