Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siły nadprzyrodzone
24.05.2007, 20:26:39
Siły nadprzyrodzone
czy wierzycie w duchy? wywoływaliście je kiedyś? myślicie że istnieją inkuby, sukkuby, demony, anioły? może ktoś z was się spotkał z jakimś niezwykłym zjawiskiem? albo słyszał coś interesującego co zdarzyło się w łańcucie albo okolicach? jakieś nawiedzone domy, miejsca gdzie straszy??? mnie ezoteryka zawsze fascynowała, a tajemnice po to są żeby je odkrywać... więc do dzieła

ja na przykład miałam kiedyś dziwne przeżycie w czasie snu... a mianowicie coś jakby przycisnęło mnie do łóżka przez moment, gdy się obudziłam czułam to jeszcze na sobie, myślałam ze to moja babcia mnie budzi ale w pokoju nikogo nie było, oprócz mojego brata który spał jak zabity. Czytałam kiedyś książkę i wyczytałam tam że to mógł być inkub- czyli demon który wykorzystuje ludzi seksualnie, na szczęście mi nic nie zrobił o ile to był wogóle on... może mi się zdawało, ale pamiętam to jak dziś, choć było to już parę lat temu, wtedy jeszcze nie wiedziałam że coś takiego wogóle istnieje.
Pewnie niektórym z was wydaje się że to ja jestem nawiedzona heh
piszcie
P.S polecam książkę "Tajemnica życia po śmierci" Jenny Randles i Petera Hough

edit : maciej
Taki temat już istnieje. Proszę na następny raz użyć opcji szukaj. Scalone
Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.05.2007, 00:15:45

Temat już istnieje. link

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy