Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Sen, sny czy są one prawdziwe ??
AutorWiadomość
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

Falkhor napisał(a):
Bardzo lubię, jak śnią mi się rzeczy z bardzo dawnych czasów... tzn. średniowiecze, jakies stwory, zamki, rycerze Smile

ojjj tak :043: a do tego jeszcze dodać piękną niewiaste, która mamy uwolnić ze szponów strasznego potwora :030: hihihi sen jak marzenie Biggriniabelek:
aż żal się budzić :029:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
22.02.2007 12:14:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Portfel: 3,541

Ja nienawidze jak mi sie sni cos fajnego i sie obudze bo komus sie dzwonic zachcialo albo cos w tym stylu. Jakis fajny sen i w najwazniejszym momencie go ptzerywa ... ehh pozniej jak sie juz obudzie to nie zasne a nawet jak zasne to niebedzie to juz ten sen Biggrin

22.02.2007 12:23:10
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 843

qmar napisał(a):
Najlepszy sen to wtedy jak spadam w dół Biggrin i w chwili uderzenia sie budze ^^ i zawsze spadam na nogi Biggrin kumpel mi mowil ze tez tak ma ale on zawsze ląduje na twarzy ^^ hehe dobre to Biggrin

Znam to. Też zawsze sie budziłem przed upadkiem, ale raz "przemogłem się" i wytrzymałem do upadku Biggrin

Kiedyś śniło mi się, że oberwałem kulkę podczas jakiejś wojny.... nieprzyjemne to było... :/

Liberate tute me ex inferis
22.02.2007 17:57:15
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

mi sie również śniło że mnie postrzelono. Jak jechałam windą. Hmmm.... dziwne uczucie. Czułam ból jakby to sie działo naprawde...

Ja uwielbiam biegać we śnie Biggrin tak... POOOOOOOOOOOOOWOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIII Biggrin Tongue również dziwne uczucie. Raz we śnie jak nie mogłam szybciej biec to... zaczełam płynąć w powietrzu Biggrin od razu lepiej, mówie wam, spróbujcie kiedyś Biggrin Smile

22.02.2007 18:04:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Portfel: 3,541

Ja nienawidze takiej chorej akcji uciekam czy cos i stoje w miejscu tzn chce biec ale nie moge jakmu moje nogi wazyly po tone :/ przewalone ale najbardziej mis ie podoba jak podczas snu czuje wszystko tak jak naprawde bol, cieplo, wiatr itd wszystko tak jak naprawde Biggrin

22.02.2007 21:07:32
okimaxim

*

Portfel: 2,337

hehehe ja właśnie wole nie czuć :/ bo to co mi sie śniło że mnie postzeliło... naprawde... takie dziwne i nieprzyjemne :/... wole biegać Biggrin

22.02.2007 21:28:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Heh, tez bym wolał biegać, niż oberwać kulkę w cokolwiek Tongue I jak widze, nie tylko ja mam dziwne sny Smile Ale z beiganiem też sa takie, że albo biegniesz tak strasznie wolno, że to co Cię goni to i tak Cię dopadnie... albo np. nie możesz się ruszyć. Kiedyś miałem taki sen po oglądnięciu pewnego filmu Animatedwink Że leżę sobie na stole operacyjnym i mają mi wycinać... ślepą kiszkę czy cos tam, i ja wcale nie śpię, tylko totalnie nie mogę się ruszyć. Paskudna sprawa...

23.02.2007 10:16:56
Cerberion

*

Reputacja: 0
Portfel: 378

ja ostatnio chyba nie mam snow, bo jakos nic nie pamietam. ale raz snilo mi sie, ze bylem, uwaga, jablkiem i sobie biegalem chyba po jakims torcie. bylo to niedlugo po moich urodzinach, bo bylo strasznie duzo slodyczy i ja je pozeralem w ogromnych ilosciachi na koniec jablek zjadlem i sie nie za dobrze czulem i mialem takie dziwne sny. z takich serio straszniejszych to jeszcz mialem sen o tym, ze nie mam konczyn Sad Sad PASKUDNE

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
23.02.2007 16:08:26
Falkhor
Administrator
*

Cerberion, Szczerze, to jakbym się tak obżarł i porządnie zakąsił jabłkami, to o rany julek... nie wiem, czy nie miałbym jakichs dziwnych jazd. Może, z drugiej strony, to dlatego w okolicach świąt mam takie odjechane sny - z przejedzenia?? W końcu mówi się, żeby nie jeść na noc, to nie będzie się śniło jakichś pierdółek Tongue

23.02.2007 21:10:33
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Szczerze powiedziawszy - wierzę, w to, że sny mają jakieś , czasem większe niz nam sie wydaje znaczenie w czasie naszej egzystencji. Ponoć są odzwiedciedleniem naszje podswiadomości, ukrytych pragnień, ale i mówią cos o naszych obawach, przeczuciach, kłopotach i wątpliwościach. Mi osobiscie nieraz pomagaja podejśc z dystansem do życia, ale i - osttnio na szczescie rzadziej - przerażają :/
Sny sa dowoem na nasza bujna wyobraźnię no i wyrażają to, czego my czasem nawet nie jestesmy w stanie pojąc Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
24.02.2007 14:55:33
Padlinka

*

Portfel: 1,431

dzis rano mam powiedziala mi ze urodziła mi sie kuzyneczka , usnełam dalej i miałam sen ze moja kolezanka wraz z jej mama rodza w tym samynm czasie [ a jej mama naprawde jest w ciazy ]

macie podobne sny ? zwiazane z przezycami , odgłosami czy czynnikami zewnetrznymi [np. na realu dzonek , swiatło - a wam to sie sni ] ?

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
24.02.2007 21:14:54
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Sny czasem coś znaczą. Czasem są marzeniami, wspomnieniami i wizjami którw (nie)chcielibyśmy/ boimy się. Ale myślę że fajnie jest śnić, chciałabym śnić co noc Animatedwink Zawsze jestem wtedy bardziej wyspana bo noc wydaje mi się dłuższa Smile

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
25.02.2007 17:08:47
Falkhor
Administrator
*

Ja dzisiaj miałem SEN, na wykłądzie, taki hhmmm... prawie na jawie. W sensie - sniło mi się coś o maluchu, nie miał drzwi i wlewali w niego cement... aż się boję pomyśłec, co ten sen mógł oznaczać.

25.02.2007 20:14:18
levi'
Moderator
*

Portfel: 3,304

Padlinka napisał(a):
macie podobne sny ? zwiazane z przezycami , odgłosami czy czynnikami zewnetrznymi [np. na realu dzonek , swiatło - a wam to sie sni ] ?

oj Padlinka baaardzo często :043: :galy: i powiem wam, że to fajna sprawa - budzisz się i sam nie wiesz czy to co przed chwilką widziałeś, czułeś, przeżywałes było prawdziwe czy to tylko wytwór twojej chorej wyobraźni :zly2: a najlepsze jest to, że sytuacja, którą przeżywasz w śnie często jest dokładnym odzwierciedleniem rzeczywistości :zdziw: to naprawdę ciekawa sprawa...mmm ahh czym by było nasze życie bez snów :027: :zly: :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
26.02.2007 09:15:24
Falkhor
Administrator
*

levi', No to ja tak miałem na wykłądzie... potem włąśnie się okazało, ze prowadzący opowiadał cos o swoim małym fiacie i tak jakoś... śniłem na jawie Tongue W sensie coś tam słyszałem i od razu ukłądało się to w jakiś sen, marę, widzenie Tongue Krótkie to było, ale kurcze, jak będą bardzo nudne wykłądy, to trzeba będzie to praktykować Tongue

26.02.2007 09:37:22
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: