Odpowiedz  Napisz temat 
Ścieżka rowerowa - Podzwierzyniec
Autor Wiadomość
Jaruszczow

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 549
Ścieżka rowerowa - Podzwierzyniec

Jazda rowerem ul Podzwierzyniec nie należy do bezpiecznych ze względu na duże natezenie ruchu. Niedawno była modernizowana ulca, ale o rowerzystach zapomniano,a miejsca zeby przy chodniku zrobić ścieżke dla rowerów jest sporo.

Napewno poprawiłop to bezpieczeństwo rowerzystów, pieszych i jeżdżących samochodami

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
28.11.2006 10:18:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,970

Hmmmm... coś mi się wydaje, że na zrealizowanie tego wspaniałego pomysłu, jakim jest ścieżka rowerowa, brakło albo pieniędzy, albo pomysłu... Albo jednego i drugiego. Póki co musze jednak powiedzieć, że i tak rowerzystom jeździ się lepiej, bo jest ta droga po prostu szersza i w lepszym stanie (bez dziur i garbów, które SKUTECZNIE utrudniają jazdę takim jednośladem).

Poza tym cóż mogę powiedzieć... Zdarzyło mi się, że jadąc spokojnie (SPOKOJNIE!) rowerem po nowym 'kostkowym' chodniku - policja nie reagowała na mnie... Poza tym np. wieczorem, albo gdy jest tez najwięsze natężenie ruchu - lepiej, aby rowrzyści jednak jechali tam chodnikiem...

28.11.2006 10:24:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *