Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Samoobrona RP
AutorWiadomość
pablo

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 546

grzenio napisał(a):
To pierwsze realne - po aferze z wekslami powstał plan awaryjny że zniknie partia Samoobrona RP. Za to powstania Samoobrona Andrzeja Leppera .

To drugie nie wiem czy realne - bo coś ostatnio cicho o lotach samolotów do Klewek

To jest bardzo realne ale zależy to od TRYBUNAŁU KONSTYTUCYJNEGO który ma sprawdzić zgodność z Konstytucją czy wykonywanie mandatu posła i senatora w przypadku Samoobrony nie jest ograniczane poprzez słynne już weksle. Myśle że owiele lepiej byłoby gdyby Lepper zniknął z polityki - lepiej dla niego bo nie ośmieszałby się, i lepiej dla kraju bo może pojawiłby się ktoś, kto coś zrobi w tym państwie. Tongue

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
17.03.2007 23:49:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Online
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

pablo,

Cytat:
lepiej dla niego bo nie ośmieszałby się

Hmmm... zwróciłbym uwage na to, że wygłaszanie różnych pomysłów w sposób, który powoduje śmiesznośc, to pewien sposób na istnienie w świecie politycznym. Mówcie co chcecie, ale Andrzej Lepper wyrobił już sobie markę, jest dosłownie partią. Partia to JA. Pomijam już to, JAK on to robi, jakei są jego poglądy. Efekty widac w prasie i telewizji. i jak widac - polscy wyborcy chyba go... LUBIĄ za to?

18.03.2007 09:37:46
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
pablo

*

Falkhor napisał(a):
Efekty widac w prasie i telewizji. i jak widac - polscy wyborcy chyba go... LUBIĄ za to?

Nie zgodzę się z tym że

Falkhor napisał(a):
polscy wyborcy chyba go... LUBIĄ za to?

Sądzę że większość ogląda go bo chce się dowiedzieć co nowego wymyślił Lepper, jak to powiedział, kogo ośmieszył. Gdyby zachowywał się jak normalny człowiek (robił swoje, bez rozgłosu) miałby większe poparcie, a tak to już nawet rolnicy nie chcą go słuchać.

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
18.03.2007 14:18:24
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

pablo napisał(a):
bez rozgłosu

Jak popatrzy sie na kraje o wyższym współczynniku gospodarczym od Polski to jednak twoja teza będzie błędna. W zagranicznym rządzę pełno jest rozgłosu, bo o to chodzi. Skutecznym haczykiem jest zawsze to że o tobie wszędzie mówią , dobrze, zlę to juz mniejsze znaczenie, ale nazwa i postać kreuje twój pogląd. gdzie wszystkie badania wskazują jednoznacznie że to jest wskazane. Do tej pory Polski rzad był w cieniu , za rządów np sld. nie działo sie nic co jest dobre dla kraju, dla czego ?? bo była cisza. teraz sie powoli to zmienia i Polscy politycy zaczynają postępować tak jak koledzy z zachodu, co jest wielkim plusem.

pablo napisał(a):
Efekty widac w prasie i telewizji. i jak widac - polscy wyborcy chyba go... LUBIĄ za to?

falku faktycznie da sie takie coś dostrzec Smile

Pozdrawiam Maciej
18.03.2007 15:14:06
pablo

*

maciej napisał(a):
Jak popatrzy sie na kraje o wyższym współczynniku gospodarczym od Polski to jednak twoja teza będzie błędna. W zagranicznym rządzę pełno jest rozgłosu, bo o to chodzi. Skutecznym haczykiem jest zawsze to że o tobie wszędzie mówią , dobrze, zlę to juz mniejsze znaczenie, ale nazwa i postać kreuje twój pogląd. gdzie wszystkie badania wskazują jednoznacznie że to jest wskazane. Do tej pory Polski rzad był w cieniu , za rządów np sld. nie działo sie nic co jest dobre dla kraju, dla czego ?? bo była cisza. teraz sie powoli to zmienia i Polscy politycy zaczynają postępować tak jak koledzy z zachodu, co jest wielkim plusem.

Ja nie mówię żeby robili to całkiem bez rogłosu, chodzi mi o to aby było to robione z głową, zwiazane z tym co się robi, a nie takie p........ie o niczym, byle tylko coś powiedzieć. To jest bez sensu. Mam takie wrazenie że niektórzy kierują się zasadą że dzień bez pokazania się w mediach to dzień stracony. Animatedwink

18.03.2007 15:43:15
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,304

Cytat:
Lepper nie wykluczył, że Leszek Miller wystartuje z listy Samoobrony

Andrzej Lepper nie wykluczył, że Leszek Miller wystartuje z listy Samoobrony w Łodzi. Jak powiedział były wicepremier na konferencji prasowej we Wrocławiu, rozmowy na ten temat jeszcze się nie odbyły, ale w partii "jest miejsce dla wszystkich ludzi patriotycznej lewicy".

link

czy to nie robi się śmieszna :?: do niedawna wielki przeciwnik SLD i wszystkich ludzi tego ugrupowania teraz 'nie wyklucza' jakoby Leszek Miller miałby startować z ich list :O - wybaczcie troszkę mnie to śmieszy :hihi: ten człowiek robi się jeszcze dziwniejszy...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
12.09.2007 11:54:46
Falkhor
Administrator
*

Status: Online
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

levi', Hohoh Smile Czyzby Miller... Nie, to nie może być prawda :lol-above:

pablo, Rzesza wyborców zmieniła się. Teraz ma FAKT, 'bulwarowe' wieści w portalach infomracyjnych. YouTube, fora interenetowe... Przechodzi do polityki to, co jest w sferze gwiazd tv - mówcie o mnie cokolwiek, ale mówcie. Przecież skąd wzięło się w Sejmie zjawisko 'nołnejmów' - polityków nie znanych nawet komentatorom? Bo to szary ogon tych, którzy 'błyszczą'.

Jeśli Samoobrona ściąga do siebie 'prawdziwie ptatriotyczną lewicę' w osobie Leszka Millera, to ja się pytam - gdzie tu zasady? :lol-sweat:

13.09.2007 06:37:54
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,304

Falk,

Cytat:
Jeśli Samoobrona ściąga do siebie 'prawdziwie ptatriotyczną lewicę' w osobie Leszka Millera, to ja się pytam - gdzie tu zasady?

zasady :?: Falk o jakich zasadach my tu mówimy :?: xD
mi się wydaje, że Samoobrona stara się ściągnąć do siebie jak najwięcej tzw 'elity politycznej', żeby pokazać społeczęństwu, że nie jest taką szarą masą za jaką uchodzi...poprostu stara się w ostatnich dniach za wszelką cenę pozyskać elektorat - tylko, że takie posuniędzie z Millerem, to w moim przekonaniu, kolejna już kula u nogi tego ugrupowania...
... a do tego starają się wskoczyć na głęboką wodę, a wszyscy wiemy, że z kulą daleko nie podryfują Smile

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
13.09.2007 09:59:56
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: