Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samiec w kuchni :P
20.02.2007, 18:20:37

Qmar no niby tak prosto z tymi zupami ale jakoś się ich nie podejmuje robić, rosołek podobno na bardzo małym ogniu trzeba gotować i najlepiej ze swojskiej kurki a takich nie posiadam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.02.2007, 16:39:54

hyhyhyh ja ostatnio zrobilem potrawke z pieczonego kurczaka w sensie rozpuscilem te reklamowana ostatnio kostke co to niby ma pol kilo upieczonego kurczaka - wsypalem na to makaron, troche pogotowalem i ja wiem, zjesc sie dalo. potrzeba chwili Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
23.02.2007, 21:45:30

Cerberion, Z ciekawości wypróbuję w neidalekiej przyszłości te kosteczki niby pieczonego kurcoka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może nadadzą się do bulionu, hehe? A jak już masz 'bulion', to zrobisz co najmniej 10 fajnych rzeczy z tego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.04.2007, 00:45:22

Falkhor napisał(a):A jak już masz 'bulion', to zrobisz co najmniej 10 fajnych rzeczy z tego
na bulionie wychodzi fajna zupa pomidorowa...
Potrawka z kurczaka z marchewka.... :sweet: przepisu niestety nie znam, raz próbowałem i wyszła mi za słodka i nie dało się zjeść, jak poznam to sie podzielę bo naprawdę warto tego skosztować!!

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
30.07.2007, 14:35:59

mój kolega autentycznie jak przygrzewał sobie zupę zapalił się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

opowiadał to przekomiczniePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

powiedział: Mamo, palę się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

heehh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
02.08.2007, 01:35:44

Bake, Zdarza się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Prot, na owym bulionie wychodzą dobrze: pomidorowa, krupnik, ziemniaczana nawet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Na pewno świetnie pasuje do warzyw i rosłku z kaszą gryczaną. Ponadto jako dodatek smakowy do sosów - niezastąpiona. Polecam kostkę grzybową Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Śtraśnie ją lubię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy