Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza [1] 2 3 Następna > Ostatnia »
Rydzyk... taśmy Rydzyka, spoty PO
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 1,335
Rydzyk... taśmy Rydzyka, spoty PO

Ja się tam na polityce nie znam ale kilku rzeczy nie rozumiem....

Rydzyk oburza się na wykorzystanie "taśm Rydzyka" w spotakch PO,

[code:1]http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/news/o-rydzyk-zada-przeprosin-od-platformy,979791[/code:1]

mówi ze bezprawnie wykorzystano jego głos a z tego co pamiętam ZAPRZECZAŁ że to jego głos. Jak to wszystko rozumieć ? Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
20.09.2007 08:32:07
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Bake,

Cytat:
Jak to wszystko rozumieć ? Smile

hehe no właśnie, przecież PO nie podkładało jego głosu, tylko po protu puściło te taśmy hehe może nieświadomie przyznał się do winy Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

20.09.2007 09:23:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Portfel: 791

Choć raz powiedział prawdę (chociaż faktycznie najwyraźniej nieświadomie, bo pod wpływem emocji chyba-jak zwykle) :lmao:

20.09.2007 11:08:15
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

Cytat:
- Dla PO nie będzie osób nietykalnych, kiedy zasługują na krytyczny sąd - powiedzial Donald Tusk pytany o żądanie ojca Tadeusza Rydzyka, aby Platforma zdjęła spoty wyborcze z jego udziałem.

Cytat:
- To nie jest tak, że ojciec Rydzyk będzie osobą nietykalną - powiedział Tusk. Lider PO dodał, że jego partia nie ma zastrzeżeń do działalnosci misyjnej szefa Radia Maryja. - Mamy zastrzeżenia do jego działalnosci politycznej i biznesowej - dodał.

W pełni się z tym zgadzam!! Nie powinno być ludzi nietykalnych. Dotąd o. Rydzyk mógł bezkarnie publicznie mówić to co mu się podoba...

źródło - gazeta.pl

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

20.09.2007 11:47:59
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

W sumie to i tak o. Rydzyk ma troche farta. Bo słuchać i nagrywać jego audycje zaczeto dopiero neidawno. Większośc znanych 'cytatów' krąży w sieci, ale tak do końca nigdy materialnie nie było potwierdozne, że on to mówi. To, co mamy w psotaci mp3, to juz tylko cień tego, co mówił dawniej.

20.09.2007 15:49:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

zgadzam się z przedmówcami - o.Rydzyk nie powinien atakować PO, bo nie zrobiono niczego co naruszałoby zasady prawne... powiedział to :?: powiedział :!: , a co do naruszenia dobrego imienia hmmm a czy Rydzyk nie naruszył dobrego imienia prezydenta i jego małżonki :?: :O
nigdy nie zgadzałem się z tym człowiekiem i obawiam się, że nigdy go nie zaakceptuję :!: - jedyne co może zrobić, to doprowadzić do rozłamu kościoła :!:

a ja tak chciałem jeszcze z innej beczki - zauważcie jedno:
kampania wyborcza PiSu w żadnym stopniu nie jest skierowana w stronę PO, raczej w stronę pewnych postępowań...natomiast PO przyjął sposób ukazywania PiSu w złym świetle :O - więc kto zaczyna :?: a była mowa, że będzie rzeczowa kampania - PiS taką prowadzi...PO i LiD niestety nie :O

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
20.09.2007 19:23:20
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

levi',

Cytat:
doprowadzić do rozłamu kościoła

Eeee, za cienki jest. jak się władza 'centralna' wkurzy, to prawdopodbnie nawet o Rydzyku nie usłyszymy, tylko tyle, że ma dośc polityki i postanowił wyciszyć się u Kamedułów Animatedwink

21.09.2007 08:45:44
Avalanche

*

Portfel: 212

levi napisał(a):
a ja tak chciałem jeszcze z innej beczki - zauważcie jedno:
kampania wyborcza PiSu w żadnym stopniu nie jest skierowana w stronę PO, raczej w stronę pewnych postępowań...natomiast PO przyjął sposób ukazywania PiSu w złym świetle :O - więc kto zaczyna :?: a była mowa, że będzie rzeczowa kampania - PiS taką prowadzi...PO i LiD niestety nie :O

Te partie nie moga prowadzić rzeczowej kampani ponieważ mają do zaoferowania tyle co dwa poprzednie rządy, czyli nic... Ja kompletnie nie moge zrozumieć jak PO ma wygrać te wybory tpoprzez ciągły atak na PiS. Taką taktyką nie mają szans. Ludzie już troche zmądrzeli, widzą, co każda partia dotychczas dokonała i to porównują. I PiS w tym wyścigu wygrywa.

21.09.2007 08:58:04
levi'
Moderator
*

Falk,

Cytat:
Eeee, za cienki jest

wiesz z tym rozłamem chodziło mi o to, że część księży poprze Rydzyka a część będzie mu kategorycznie przeciwna...
...to może doprowadzić do niezłego zamieszania w kościele :eek:
Avalanche,

Cytat:
Ja kompletnie nie moge zrozumieć jak PO ma wygrać te wybory tpoprzez ciągły atak na PiS.

ja też tego nie rozumie, to może umacniać tylko już zdecydowany elektorat...nowego tak nie zdobędą...ale to już nie jest moje zmartwienie heh :]

Cytat:
I PiS w tym wyścigu wygrywa.

i wygra Biggrinance:

21.09.2007 09:02:08
Bake

*

levi napisał(a):
Cytat:
I PiS w tym wyścigu wygrywa.

i wygra Biggrinance:

modlmy sie aby nie.... Animatedwink

czy naprawde za mało było ciemnych wieków by dalej pogrążać nasz kraj w przesadach, głupotkach za sprawa pisów rydzyków itp?

Rozumiem babcie moherki, ale młodych ludzi głosujących za pisem - nie pojmuje.
DLa mnie to czysta głupota. Ale po prostu często bywa tak że w domu mama mówi głosuje na pis, tata też itp i dzieci nie mając swojego zdania ia jak te barany na wybory i głosują na pis samoobrony ROBIąC TYM SAMYM Z NASZEGO KRAJU CYRK I POśMIEWISKO

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
21.09.2007 10:12:26
levi'
Moderator
*

Bake,

Cytat:
Rozumiem babcie moherki, ale młodych ludzi głosujących za pisem - nie pojmuje.

czyli mnie nie pojmujesz :!: co w tym takiego niezwykłego :?: :?: :?:

Cytat:
Ale po prostu często bywa tak że w domu mama mówi głosuje na pis, tata też itp i dzieci nie mając swojego zdania ia jak te barany na wybory i głosują na pis samoobrony ROBIąC TYM SAMYM Z NASZEGO KRAJU CYRK I POśMIEWISKO

ja ci powiem jak to jest w moim przypadku: moi rodzice chcieli głosować na PO, ale to JA ich przekonałem żeby głosowali na PiS :!: :!: :!: - trafiło do nich to co im przedstawiłem :!: :!: :!:
wiec nie nazywaj takich ludzi głupcami, bo każdy ma swoje zdanie :!: - chesz głosować na komunistów :?: głosuj :!:

21.09.2007 10:33:47
Bake

*

wole komunistów niż kaczoland z rydzykiem u steru i moherowymi beretami.
PiS nie oferuje nic prócz WSTYDU NA CAŁĄ EUROPĘ - dali sie poznać przecież przez swoje rządy.

WSTYD I HAŃBA DLA POLSKI

levi', a może Ty jesteś z zza granicy i chcesz nam zrobić na złość ? Animatedwink

szanuje Twoje zdanie - głosuj na co tylko zechcesz. Po prostu nie rozumiem motywów Twojego działania

21.09.2007 12:38:32
levi'
Moderator
*

Bake,

Cytat:
levi', a może Ty jesteś z zza granicy i chcesz nam zrobić na złość ?

Cytat:
szanuje Twoje zdanie - głosuj na co tylko zechcesz. Po prostu nie rozumiem motywów Twojego działania

wiesz, a ja nie rozumiem twoich - widziałeś co SLD robiło przez te wszystki kadencje :?: :?: :?: jeśli to akceptujesz to 'szacunek'...

Cytat:
PiS nie oferuje nic prócz WSTYDU NA CAŁĄ EUROPĘ

wstyd, wstyd i wstyd - ileż to razy już to słyszałem...słowa propagandy i kampani wyborczej komunistów :!: - a jak szanowny pan Kwaśneiwski zataczał się pijany między grobami, to nie był wstyd :?: tego nikt nie widzi :!:

21.09.2007 13:01:26
Bake

*

[ Dodano: 2007-09-21, 13:36 ]
Kwach jaki był to był ale przynajmniej wyglądał reprezentacyjnie raz, dwa nie robił wstydu (ze raz popił - wielkie mi rzeczy Jelcyn pił cały czas)znał kilka języków. a Nasi prezydent i premier? NAWET WŁASNEGO HYMNU PREMIER NIE ZNA NA PAMIĘĆ!!!!HYMNU PAŃSTWA KTÓREGO JEST PREMIEREM W S T Y D i HAŃBA!

21.09.2007 13:36:46
levi'
Moderator
*

Bake,

Cytat:
Kwach jaki był to był ale przynajmniej wyglądał reprezentacyjnie

mi zawsze wpajano, przez wszystkie lata (szkoły oraz w rodzinie), że "nie liczy się to jak ktoś wygląda, a jakie głosi przekonania"...a ja dodam od siebie, że: "zwłaszcza w polityce"

21.09.2007 16:00:06
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: