Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Rozbieranie wzrokiem...
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 1,286
Rozbieranie wzrokiem...

Pytanie do płci męskiej: często "rozbieracie" jakoś kobietke wzrokiem ?? Tongue

Pytanie do płci pięknej: czy czujecie to kiedy jakis facet patrzy na Was tym sowim wzrokiem pożądania, choćby nie wiem co sie działo Animatedwink on i tak nie spuści oczu z Waszych piersi, pośladków , ud ... czy czujecie to kiedy facet rozbiera Was wzrokiem ??

Prosze o wasze spostrzezenia Biggrin

Pozdrawiam Maciej
29.09.2006 01:12:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Heh Biggrin Wydaje mi się, ze ja... nie rozbieram kobiet wzrokiem. W sensie gdy widze ładną kobietę, to... postrzegam ją jako całość a nie zdzieram z niej wzrokiem ubranie, bo chce wiedziec dokładnie, co chowa pod spodem.

Czasem ciałko deliaktnie przykryte budzi większe emocje niż totalna bezpardonowa golizna... Poza tym gdy facet rozbiera kobiete wzrokiem, to pracuje jego wyobraźnia, a ona kompiluje setki widzianych obrazów i układa ten jeden obraz... który MY, faceci, chcielibyśmy zoabczyć. A może byc przecież tak, ze to nie będzie to Smile Np. mistyczna funkcja stanika typu push-up Biggrin Biggrin Wielu daje się na to nabrac Biggrin

Ponadto... Kobieta ubrana potrafi dłużej oddziaływac na faceta, a golizna nudzi sie po ok... 5 minutach Biggrin I jeszcze jedno ponadto - wg mnie wyobrażanie sobie kobiet spotykanych na ulicy nago to seksizm Biggrin Zmysłowość i temperament człowieka balansuje na delikatnej granicy... Faceci to wzrokowcy, ale... Czasem myślą. A to w mózgu jest źródło rozkoszy Biggrin

29.09.2006 08:57:18
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Czasem czuje ze ktos sie gapi i wtedy sie troche bulwersuje, a co do niektorego znanego mi rozbierania wzrokiem Animatedwink jestem przyzwyczajona Tongue hehe wkoncu chlop to chlop Animatedwink zawsze jakies cuda wymysli Tongue

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
20.10.2006 20:51:26
magdaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 524

Mnie wkurza najbardziej gdy idzie sobie jakiś facet ( najczęściej starszy ) i się ogląda za mną czy za nami. Podobnie jest gdy takowy jedzie samochodem, rowerem czy czymkolwiek i się gapi. Nie podoba mi się to i nawet mnie to denerwuje.

20.10.2006 22:12:08
iwcia
Moderator
*

Ja niecierpie pijakow, starszych facetow ktorzy sa nietrzezwi i kieruja w moja strone jakies beznadziejne teksty, z podtekstami. Kiedys do mojej znajomej, ktora sprzedawala w sklepie przychodzil facet, ktory ciagle patrzyl jej sie na biust, raz nawet ja zlapal za niego, ale wtedy pozalowal Smile

Zapraszamy
20.10.2006 22:22:27
Falkhor
Administrator
*

O obracaniu się za mijaną dziewczyną czy gapieniu to już chyba były pisane prace magisterskie i doktorskie. Co ciekawe, czasem się oglądamy i patrzymy, ale tego nie pamietamy... ech, ta nasza męska zwierzęca natura Tongue Smile

23.10.2006 10:40:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
magdaaa

*

Portfel: 524

No ja w sumie jak zobaczę fajnego faceta to też się za nim oglądam Tongue ale nie patrzę na niego od stóp do głów, nie mierzę go wzrokiem. Dziwnie się czuję kiedy jakiś starszy facet mierzy mnie wzrokiem.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
23.10.2006 10:47:58
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

zwłaszcz jeszcze starszy pijany facet. Ja mam skłonności o bicia Tongue i sie nie zdziwie jak takiemu przsole kiedyś z łokcia, z liścia lub z kolana Animatedwink Tongue Biggrin

23.10.2006 18:33:29
iwcia
Moderator
*

takiemu staremu piernikowi w dodatku pijanemu, ktory czesto bywa zaczepny to tylko przywalic Tongue wrrr nie znosze takich typow, spije sie to a potem szarżuje. Animatedwink

Zapraszamy
25.10.2006 13:52:46
promyczek

*

Portfel: 324

bulwersuje mnie jak sie jakis stary pan, zbereznik na mnie patrzy! Nie cierpie tego!!

16.01.2007 06:52:22
Falkhor
Administrator
*

Powtarzałem to juz pare razy Tongue Gdyby starośc mogła, a młodośc wiedziała, hehehe Tongue

Wiem, wiem... wygląda to tragicznie, gdy jakis starszy pan obłapia i rozbiera wzrokiem jakąś młodą, piękną kobietę ciasno odzianą jakimś ciuszkiem... Ale ponoć... faceci to wzrokowcy i to do KOŃCA życia Tongue po prostu...

Jednak wg mnie ten pan powinien to zrobić chociaż dyskretnie Tongue Nooo a dla młodych pań, cóż to za wyróżnienie... być podziwiane przez faceta, który przecież już tyle kobiet widział w swoim życiu, ajjjjj Tongue Tongue :562:

16.01.2007 08:53:02
promyczek

*

Falkhor napisał(a):
Jednak wg mnie ten pan powinien to zrobić chociaż dyskretnie Tongue Nooo a dla młodych pań, cóż to za wyróżnienie... być podziwiane przez faceta, który przecież już tyle kobiet widział w swoim życiu, ajjjjj Tongue Tongue :562:

hahaha Animatedwink no, widocznie mu malo i jest kobiciarzem Drwi takich typow nie lubie ;]

16.01.2007 09:35:40
Falkhor
Administrator
*

promyczek, A takich typów jest duuużo, oj baaardzo dużo Smile jednka na szczęście są przypadki starszych panów, którzy dyskretnie rzucą okiem, ale bez okręcania głowy i mlaskania Tongue Tongue Tongue nie mówiąc już o podszczypywaniu pielęgniarek na szpitalnych łóżkach Tongue

Tak swoją drogą... wg mnie niektóre osoby lubią byc rozbierane wzrokiem, lubią widziec to pożądanie, płomień w oczach... mgrrrrrr Tongue Tongue i dlatego pozwalają się 'odbierać' w taki sposób traktując to jako wyraz... podziwu Tongue

16.01.2007 10:12:05
promyczek

*

Falkhor napisał(a):
Tak swoją drogą... wg mnie niektóre osoby lubią byc rozbierane wzrokiem, lubią widziec to pożądanie, płomień w oczach... mgrrrrrr Tongue Tongue i dlatego pozwalają się 'odbierać' w taki sposób traktując to jako wyraz... podziwu Tongue

zgodze sie Smile) ale nie przez starszych panow Drwi

a chlopak ktory ma juz dziewczyne czy zone, lub starszy zonaty pan, powinien ja uszanowac i nie zerkac na inne....przeciez wkoncu milosc to poswiecenie sie. trzeba sie tej pokusie oprzec - przynajmniej ten ktory kocha powinien.

a wlasnie!! co do pielegniarek w szpitalach!!! sa zbyt 'sexownie' ubrane!! obcisle spudniczki, przed kolana.... wiec co sie dziwia ze sa podrywane. one sa po to by sluzyc pacjetowi a nie wpadac mu w oko!

16.01.2007 10:29:08
Falkhor
Administrator
*

promyczek,

Cytat:
ale nie przez starszych panow Drwi

no właśnie czasem szczególnie przez takich, co ja uważam za złoścliwość Tongue Ale w sumie jakby ten pan nie chciał, to by nie musiał tak patrzec, prawda, i sobie robić nadziei Tongue Smile

Cytat:
chlopak ktory ma juz dziewczyne czy zone, lub starszy zonaty pan, powinien ja uszanowac i nie zerkac na inne....

To jest bardzo trudne. Na prawdę, czasem działą podświadomośc. Ale zaznaczam, ze oglądnięcie się za dziewczyną nie jest oznaką tego, że zaraz facet się na nią rzuci albo już od razu przestał coś czuć do aktualnej partnerki.

Z resztą... kobiety też rozbierają facetów wzrokiem... Tongue mają ten przywilej, że potrafią to robić dyskretniej Tongue

16.01.2007 10:49:37
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: