Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 Następna > Ostatnia »
Rozbieranie wzrokiem...
AutorWiadomość
Svirus

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 173

Ja tam jak widze ładna niewiastę to się gapie ale dyskretnie żeby ona tego nie widziała Animatedwink
Nie cieknie mi ślina i język mi nie wychodzi poza strefę mojego pyska Biggrin

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
01.02.2007 20:09:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

no i takie coś można jeszcze znieść bo sie o tym a bardzo nawet nie wie Biggrin nie jest to nachalne Smile

01.02.2007 20:18:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
promyczek

*

Portfel: 324

a jaka facet ma satysfakcje patrzac sie na dziewczyne ktora 'chce' zeby sie na nia patrzec?

Ja tego troche nie rozumie ;]...

01.02.2007 22:09:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

powiem wam, że to bardzo aktualny temat Animatedwink

ostatnio często się napotykałem z takim określeniem: "levi pa3sz tak jak byś chciał mnie wzrokiem rozebrać" Animatedwink
heh a mnie to szczerze śmieszy.....bo ja nie wiem jak to może wyglądać, a do tego takie małe spostrzeżenie walne: "kobity przecież to nei zależy od nas, taka już ludzka natura, że się opieramy na seksie" :553:

aaaa jeszcze jedno....a może tak to odbieracie bo poprostu chciałybyście żeby tak było??!! cio trafiłem..........?? heh :> Biggrin

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.02.2007 19:32:00
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

promyczek, Może taką, że sobie bierze to, co ona chce dać? W sensie - dać się na siebie gapić? Albo wogóle satysfkację z tego, że może sobie oglądnąć prawie całą jej cielesnośc, hehe... Sa przecież faceci, dla który to ma wielką wartość i bardzo ich to kręci.

levi',

Cytat:
aaaa jeszcze jedno....a może tak to odbieracie bo poprostu chciałybyście żeby tak było??!! cio trafiłem..........?? heh

Z pewnością kobeitom to pochlebia, ze facet zwraca uwagę na ich wygląd. Tylko sek w tym, co dzieje się później i... o jaki wygląd chodzi Tongue Smile

03.02.2007 10:19:48
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

Falkhor właśnie o to chodzi...
...kobiety lubią jak na nie spoglądamy, jak je adorujemy itd itp
tylko zawsze udają, że tego nie lubią i że je to prępuje hi hi hi :546: pitu pitu...

a co do tego wyglądu to również się zgadzam...aby "rozebrać wzrokiem" musi być ku temu odpowiedni eee "materiał" Animatedwink

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.02.2007 10:30:45
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

a no Levi trudno sie przyznac ale masz racje ;] przynajmniej w wiejkszosci rzypadków Biggrin

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
03.02.2007 10:40:03
Falkhor
Administrator
*

W końcu faceci tez lubią być podziwiani za swoją fizycznośc. Nawet, jeśli nie są tacy pięnie... taka wrodzona ludzka próżność u obu płci. Któż nie lubi byc podziwiany, a także hmmm... deliaktnie podglądany? Ale to już troszkę coś innego, niż rozbieranie wzrokiem Smile

To trochę tak, jakby przyrównac podziwianie i rozbieranie wzrokiem do odpięcia kilku guziczków bluzki a brutalnym zdarciem ubrania Tongue No jest różnica Tongue

03.02.2007 13:13:04
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Falkhor napisał(a):
Któż nie lubi byc podziwiany, a także hmmm... deliaktnie podglądany? Ale to już troszkę coś innego, niż rozbieranie wzrokiem Smile

Czasem owszem , jest to przyjemne, ale często krepuje no i nie wiem jak Wam, ale mi - działa na nerwy Biggrin Biggrin Biggrin Ale generalnie rzecz ujmując - takie poczucie, że jest się podziwianym, czuciue na sobie wzroku osobnika płaci przeciwnej - to sie musi podobać Animatedwink

Falkhor napisał(a):
To trochę tak, jakby przyrównac podziwianie i rozbieranie wzrokiem do odpięcia kilku guziczków bluzki a brutalnym zdarciem ubrania Tongue No jest różnica Tongue

No jest, jest - w pierwszym przypadku podkreślona jest subtelnośc i delikatność, w drugim - hmmmm jakby to powiedzieć - hardcore Animatedwink Każdy lubi co lubi Biggrin Biggrin Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
11.02.2007 13:05:27
Tomi

*

Portfel: 131

Rozbieranie wzrokiem hmmm.... będzie chyba w poniedziałek ^^ oczywiście żartuje.

Tak jak w tytule jak dla mnie to znaczy wiele, to może być takie perfidne, wręcz chamskie wpatrywanie się w kogoś i ten ktoś jak to zauważy to moze sie speszyć. Rozbieranie wzrokiem to może za mocno powiedziane ale też przypomina mi się jak ostatnio siedziałem w samochodzie, jakieś dwie dziewczyny przechodziły po chodniku i przez jakies 3 może 4 sekundy patrzyłem w oczy jednej z nich (miło wyglądała), ona w moje, ja lekki uśmiech ona też, ale nie sądzę żeby to było jakieś krzywdzące

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
16.02.2007 20:31:50
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Tomi napisał(a):
ostatnio siedziałem w samochodzie, jakieś dwie dziewczyny przechodziły po chodniku i przez jakies 3 może 4 sekundy patrzyłem w oczy jednej z nich (miło wyglądała), ona w moje, ja lekki uśmiech ona też, ale nie sądzę żeby to było jakieś krzywdzące

To był raczej podryw, okazywanie zainetresowania płcią przeciwną. Ale jeśli chcesz przekonać się co to znaczy rozbierać wzrokiem - o ile przyjde w poniedziałek - sie przekonasz - moze i na własnej skórze Biggrin Biggrin Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
16.02.2007 20:45:39
Tomi

*

Portfel: 131

ziomalka napisał(a):

Tomi napisał(a):
ostatnio siedziałem w samochodzie, jakieś dwie dziewczyny przechodziły po chodniku i przez jakies 3 może 4 sekundy patrzyłem w oczy jednej z nich (miło wyglądała), ona w moje, ja lekki uśmiech ona też, ale nie sądzę żeby to było jakieś krzywdzące

To był raczej podryw, okazywanie zainetresowania płcią przeciwną. Ale jeśli chcesz przekonać się co to znaczy rozbierać wzrokiem - o ile przyjde w poniedziałek - sie przekonasz - moze i na własnej skórze Biggrin Biggrin Biggrin

Podrywem bym raczej tego nie nazwał bo nie licze na to że u kogoś mam jakies szanse więc wiesz... ale poprostu, bardzo miłe spojrzenie miała, bardzo ładna z twarzy była no i tak jak czasem faceci patrzą na jakąś odpicowaną fure to tak samo bardzo jej buźka mi sie podobała.

To więc o ile będziesz w poniedziałek i o ile ja będe bo ja nigdy nic na 100% nie biore (są wyjątki) to już sie boje co chcesz mi zrobić "wzrokiem" Smile

16.02.2007 21:50:43
Falkhor
Administrator
*

ziomalka,

Cytat:
o ile przyjde w poniedziałek

Przyjdziesz Biggrin

Tomi,

Cytat:
przez jakies 3 może 4 sekundy patrzyłem w oczy jednej z nich (miło wyglądała), ona w moje, ja lekki uśmiech ona też, ale nie sądzę żeby to było jakieś krzywdzące

Mnie się takie historyjki tez czasem zdarzają i na pewno nie jest to ani propozycja przedłużania gatunku ani wyłącznie zainteresowanie biologiczne Smile ja bym powiedział, ze to raczej gest sympatii, otwartości i hmmm... tak fajnie no, że czasem ktoś nieznajomy się do Ciebie usmiecha. Co prawda dziwnie bym się czuł trochę, jakby tak facet się w parku np. do mnei usmiechał Tongue

Hyhy Smile Chętnie poaptrzę, co będziecie wyprawiać w Sema4rze Tongue

17.02.2007 10:38:32
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

Tomi napisał(a):
przez jakies 3 może 4 sekundy patrzyłem w oczy jednej z nich (miło wyglądała), ona w moje, ja lekki uśmiech ona też, ale nie sądzę żeby to było jakieś krzywdzące

A mi sie wydaje, że jej sie spodobałęs, ona Tobie i spojrzeliście sobie w oczy, bo wszystkim ludziom na ulicy niespoglądasz napewno w oczy, więc musiała Ci "wpaść w oko" Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.02.2007 10:43:26
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

A co powiecie na taka sytuację, gdy przechodzi z naprzeciwka jakaś niezła sztuka Animatedwink I Wy patrzycie się takowemu osobnikowi prosto w ślepia, on robi to samo no i każde z Was czeka na to, aż ta druga strona da sobie spokój Animatedwink - Kto w tym przypadku pierwszy mięknie - Ja Never Ever Biggrin Biggrin Biggrin - choć i tu są wyjątki Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
17.02.2007 15:28:52
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku