Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Rozbieranie wzrokiem...
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 1,335

Rozbierac nie... ale popatrzyc na niektore cuda natury... dlaczego by nie Smile w kazdym badz razie nie nachalnie.

promyczek napisał(a):
a chlopak ktory ma juz dziewczyne czy zone, lub starszy zonaty pan, powinien ja uszanowac i nie zerkac na inne...

rititititi smiieeechu waarte tirirititit

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
16.01.2007 16:18:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 785

no ale niektóre panie tak sie wyzywająco ubieraja ze grzechem by nie było popatrzeć sobie ,a co do ropzbierania wzrokiem to cos w tym jest Biggrin

16.01.2007 18:35:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
promyczek

*

Portfel: 324

Bake napisał(a):
rititititi smiieeechu waarte tirirititit

no wlasnie jak wy panowie traktujecie panie, jak przedmioty... wiec grzeszki Wam takie w gowie Smile) ah, pachnie zdradami w noce gdyz swojej nie ma...

16.01.2007 19:53:14
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

promyczku, nie znasz wiekszosci panow z tego forum wiec nie mow o ogóle kazdy ma jakies mysli ale wazne sa czyny ^^

16.01.2007 21:57:51
Bake

*

smiechu warte jest to co piszesz po prostu. I nie rob jakies analizy mojego umyslu bo sobie tego nie zycze.
Patrzac, czytajac wszystkie Twoje posty na tym forum nasuwa mi sie do glowy tylko jedno slowo: INFANTYLNOSC. Do tego razaca.
Pozdrawiam

[ Dodano: 2007-01-16, 21:06 ]
jak nie chcesz zeby na Ciebie patrzono zostan w domu. Bo chyba KAZDY z nas zdaje sobie sprawe z tego ze na ulicy jest obserwowany. Niekoniecznie super sliczne laski.
Jedna osoba powie: patrz jaka bezsensowna kurtke ma ten chlopak, druga: ale ta dziewczyna ma dziwny nos a trzeci powie ale ladna dziewczyna.

co innego jakies zaczepki - to potepiam z cala stanowczoscia i uwazam za proste i nie na miejscu. Ale patrzenie... ludzie... moherowe beretki w dlon i szturmem na jasna gore

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
16.01.2007 22:02:07
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
promyczek

*

Portfel: 324

analize moge zrobic, temu, czemu chce. Szczegolnie mam prawo do analizowania tego, co inni pisza Smile) i nikt mi nie moze tego zabronic. wypowiadajac sie dajesz mozliwosc do analizowania swoich slow przez kazdego czytajacego.

a czy moje posty sa dziecinne... nie wiesz jak sie bronic?? - to dopiero uwazam za dziecinne ;]

wracajac do rozbierania wzrokiem Smile to nie jestem facetem i nie wiem co wam w glowkach sie dzieje, ale gdybym mogla sobie to zastrzec, zrobilabym odrazu.

17.01.2007 05:22:27
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmm... ja myślę, że u facetów robieranie wzrokiem tooo dopiero któras z możliwości, i wg mnie - raczje ta skrajna. natura tak nas skonstruowała, że błyskawicznie oceniamy np. proporcje sylwetki, stąd to 'mierzenie' wzrokiem od głów do stóp. Lśniące włosy i zdrowy usmiech świadczą o pogodzie ducha i zdrowiu Smile Zdrowa skóra - również. Mimowolnie oglądamy pozostałe walory kobiece, które po rpostu widać, i automatycznie definiujemy sobie taką kobietę w swój włąsny sposób i stwaiamy blisko lub daleko swojego ideału. Nie jest to wstyd się przyznać, ale to akurat dokładne obserwowanie - to spadek po przodkach i dzieło natury.

ALE co do ROZBIERANIA wzrokiem, to już troszkę co innego... Takie napastliwe, nachalne, wulgarne praktycznie gapienie się z dwuznacznym usmiechem świadczy o tym, że facet już nie tylko 'coś widzi', ale już COŚ sobie wyobraża. A to różnica Smile

17.01.2007 07:44:26
Bake

*

zgadzam sie w 100% z kolega Falkhor, nie mozna od razu zakladac ze ktos ma wobec nas zle zamiary.

17.01.2007 10:06:38
spit

*

Portfel: 122

Faceci po prostu tak mają, a kobiety to wykorzystują uwydatniając walory kobiecości.

http://waciobird.pl/ "Dream as you'll live forever.. Live as you'll die today.." James Dean
17.01.2007 10:39:57
Falkhor
Administrator
*

spit, Hehe Smile Co za króka wypowiedź... Biggrin

Cytat:
Faceci po prostu tak mają

Faceci - jacy, którzy? Smile
po prostu tak - tzn. JAK? Smile
mają - co mają? Biggrin
Reszta wypowiedzi to też generalizowanie Tongue Ale tak tylko się czepiam, bo raczej nie lubię, jak ktoś rzuca tylko sloganem i uproszczeniem całej sprawy, które raczej nie prowadzi do wyjaśniania istoty sprawy. Trzeba zająć jakieś stanowisko. Be the man Tongue Biggrin

Hmmmm...

Cytat:
kobiety to wykorzystują uwydatniając walory kobiecości

Jakoś tak mi się wydaje, że kobiety jednak działają tutaj pod pewną presją. Mówiąc obrazowo, niesłychane emocje poetów budziała kiedyś odsłonięta kobieca stopa... extazę osiągali przy widoku kawałka łydki, nie mówiąc już o kolanie... Teraz jesteśmy - wszyscy - nieco bardziej rozebrani. Mooooże zatoczyliśmy koło, bo w prehistorii okrywały nas tylko liche zdobcyzne skóry Tongue ale jednak.

Zmierzam do tego, że za kilka... kilkanaście lat zacznie występować spadek zaintersowania 'golizną' i czysta fizycznością. Przykłądem jest wychodząca ostatnio do wierzchu organizacja aseksualistów, dla których jednym z wyznaczników jest brak reakcji na goliznę (w uproszczeniu).

Wg mnie... zaczyna się liczyć nie tyle ekstrawagancja, co własny styl. Co nie jest w cale takie łatwe... ALE widząc taką kobietę... nie trzeba jej koniecznie rozbierać. jak już mówiłem, faceci to wzrokowcy. Sam czasem się sobie dziwię, jak wiele mozna wywnioskować ze sposobu poruszania się, ogólnej budowy ciała, oznak zdrowia... na prawdę. FAceci to WZROKOWCY Smile

Rozbieranie wzrokiem ma miejsce wtedy, gdy faceta raczej cechuje jakieś 'niewyżycie', 'napalenie', stan podniecenia. Trochę byłoby to dziwne, gdyby każdy zdrowy facet widząc jakkolwiek ubraną kobietę - widział ją jako gołą kobietę. Mówiąc delikatnie, byłoby to CHORE Biggrin

A cóż z paniami... wydaje mi się, że wolą byc podziwiane i wolą sprawiac przyjemność swoją atrakcyjnością, niż były wzrokowo-wyobraźniowo gwałcone i molestowane.

Się rozgadałem... :570:

17.01.2007 14:00:13
Qmar
Moderator
*

tak poza dyskusja z postu spita zrozumialem wszystko a jak zobaczylem post Falkhora odrazu przeszedlem do pisania mojego Biggrin wiec krotkie a tresciwe odp. sa lepsze Tongue

a kto mi zabroni rozbierac wzrokiem albo myslec sobie o czym chce ? ja do nikogo nic nie mam ale jak komus nie pasuje ze jest rozbierany wzrokiem niech sie roztyje i sie grubo ubiera bedzie miec ktos wieksza pewnosc ze niebedzie ogladany a jak jakas dziewczyna np. jest ladna i sie skapa ubiera to co sie moze nasuwac na mysl ?

17.01.2007 15:45:09
Falkhor
Administrator
*

Qmar, A ja czytam Twoje posty nawet jak są długie i nietreściwe Tongue

Cytat:
a kto mi zabroni rozbierac wzrokiem albo myslec sobie o czym chce ?

Hehe. Skutecznie zabronić nikt Ci nie zabroni, póki np. ktoś nie dowie się co myślisz. Wtedy zamiast zabraniania dostaneisz z liścia na przykład Tongue

Qmar,

Cytat:
a jak jakas dziewczyna np. jest ladna i sie skapa ubiera to co sie moze nasuwac na mysl ?

Aż ciekaw jestem, co też Ci się nasuwa na myśl...?? :559:

20.01.2007 07:32:53
Qmar
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Qmar, A ja czytam Twoje posty nawet jak są długie i nietreściwe Tongue

a mi jak sie spieszy to sie czasem niechce ale teraz przeczytalem zebys sie nie poczul urazony Animatedwink

Falkhor napisał(a):

Cytat:
a kto mi zabroni rozbierac wzrokiem albo myslec sobie o czym chce ?

Hehe. Skutecznie zabronić nikt Ci nie zabroni, póki np. ktoś nie dowie się co myślisz. Wtedy zamiast zabraniania dostaneisz z liścia na przykład Tongue

Mówi sie trudno ale takiej sytuacji nie bedzie Smile

Falkhor napisał(a):
Qmar,

Cytat:
a jak jakas dziewczyna np. jest ladna i sie skapa ubiera to co sie moze nasuwac na mysl ?

Aż ciekaw jestem, co też Ci się nasuwa na myśl...?? :559:

Chodziło o rozbieranie wzrokiem ^^ i ocenianiu danej dziewczyny/kobiety Animatedwink Kazdy normalny mezszczyzna popatrzy nawet na moment na taka Smile

20.01.2007 09:33:27
Falkhor
Administrator
*

Qmar, Z nieskrywaną przykrością Tongue ale jednak się z Tobą zgadzam Smile Normalny facet przynajmniej 'rzuci okiem'.

ALE jest to różnica w porównaniu do rozbierania wzrokiem...

20.01.2007 11:04:44
Cerberion

*

Portfel: 378

czesto robieram panienki wzrokiem, ba, po to one sa, aby sie podobac w koncu, ale to tylko estetyka. moze i kobiety poczuja sie urazone, ze traktuje je przedmiotowo, ale w sumie to one same do tego doprowadzily, ze wiesza sie oko na cielesnosci. ale u mnie maja ten problem, ze jak mi sie dziewczyna podoba, to nie znaczy od razu, ze ma dla mnie wartosc. :568:

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007 18:26:51
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: