Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
równi, równiejsi BOGDANKA
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 335

ten pies szczeka całą noc, niestety złożę mu wizytę chyba Tongue

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
05.09.2007 13:38:45
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Joy_ride

*

Reputacja: 0
Portfel: 703

Bake rzuć mu petardę jak zacznie szczekaći tak za każdym razem nie koniecznie w psa Animatedwink lecz tylko na swojej posesji jak najbliżej jego budy, zrobisz tak kilka razy i pies się nauczy że za hau..hau będzie buuuum!

oczywiście jeżeli jest to w godzinach 6'00 -22'00 :]

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
06.09.2007 09:34:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 335

szczeka w NOCY od 22 do 6

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
06.09.2007 14:36:36
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Dowiedziałem się, że w ramach prebudowy czwórki Bogdanka ma znaleźć się za ekranem dźwiękochłonnym... Wogóle, że najbliższe budynki znajdą się za czymś takim. Może... psa oddzielnie odgrodzą? Tongue

17.10.2007 07:34:33
obywatel

Portfel: 20
RE:

Falkhor napisał(a):
steffan, Jeżeli hałas jest faktycznie uciążliwy - to szczerze Ci współczuję. ZWŁASZCZA po godzinie 22:00...

Jeśli tak by się zdarzyło, że faktycznie hałas jest uciążliwy - to policja może badać zakłócanie porządku publicznego i spokoju nocnego. Z tego co jednak piszesz - nie pali im się... dlatego może warto pójśc do nadzoru budowlanego? I tam zapytac, co się robi, gdy ma się za głośnych sąsiadów. Bo jeśli nie tam, to na pewno TAM będą wiedziec, gdzie z takimi sprawami iść.

Wiem, że ludzie mają prawo się bawić. Ale skoro już nawet Ty odpuszczasz i dajesz ten weekend do zabawy, to jestes na rpawdę tolerancyjny, bo inny to by się już pewnie procesował Smile

Niektóre wykroczenia m. innymi "zakłócenie spoczynku nocnego" "czy zakłócenie ciszy nocnej" wymagają tego aby była osoba "pokrzywdzona". Anonimowe zgłoszenia, są mało skuteczne kiedy brak jest takiej osoby. bo np. jest zgłoszenie o zakłóceniu ciszy niocnej, policjanci interweniują proponują mandat (200 zł. - taryfikator) a osoba ta odmawia, bo ma to gdzieś. W takim przypadku policja kieruje tę sprawę do Sądu Grodzkiego ale kiedy brak osoby poszkodowanej sprawy nie będzie. Tak więc więcej odwagi, podaj dane osobowe powiedz o co dokładnie chodzi a będziesz zadowolony. P.S. to działa

21.02.2008 14:00:15 - Uwaga moderatora maciej:

Nie piszemy dwóch postów pod sobą, proszę na następny raz edytować poprzedni post. Posty scalone.

21.02.2008 10:12:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
seba

*

Portfel: 31
RE: równi, równiejsi BOGDANKA

bo tolerancyjny jestem ale po 22 spadac do srodka bo chce spac, otworzyc sobie okno.

Tolerancyjny jesteś jak pani szymlowa z Rynku,to oczywiście żart,p. szymlowa ma impreze tylko raz w roku "dni miasta' a problemy robi że szkoda gadać ale to stara panna na emeryturze to co sie jej dziwić.
A tak poważnie ,przed moimi oknami przez 6 dni w tygodniu już od 4 rano mkną ciężarówki 5km/h są to przeładowane piachem lub żwirem auta które już dawno temu powinny być na złomie a jadą pod góre co trwa troche ale jakoś sie do tego przyzwyczaiłem i wole chałas jak ekrany dzwiękochłonne.

27.03.2008 23:47:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Jowita

*

Portfel: 57
RE: równi, równiejsi BOGDANKA

Nie, no... chłopaki, nie, nie rzucajcie psu petard!! :-( Nie jestem jakąś tam obrończynią zwierząt, ale proszę... Mam małe dzieci i naprawdę wiem co znaczy nieprzespana noc! A co do psa, to może z właścicielem pogadać dlaczego szczeka!! Pies moich znajomych np. szczeka wtedy, gdy go nie przywiążą do budy na noc...

Jowita
28.03.2008 00:38:18
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: