Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Rowerem po Europie!
AutorWiadomość
JohnyBravo

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Rowerem po Europie!

Witam! beż żadnej ściemy jasno i klarownie już mówię o co chodzi! Otóż Za rok ja, JohnyBravo, wraz grupą przyjaciół chcemy pojechać na rowerach przez Niemcy, Holandię, Belgię, Francję i Anglię aż do Chelmsford Park na obchody 100-lecia skautingu na świecie!!! Oczywiście żeby tego dokonać potrzeba będzie nam jakichkolwiek funduszy!!! Za każde kliknięcie w banner z naszej strony otrzymujemy 10 groszy!!! Ty nie tracisz nic, my zyskujemy wiele!!!
Porady, propozycje, wszelki kontakt... sponsoring mile widziany Smile

JeJku, ale się zamitałem... więc kto wczoraj kliknął, prosze żeby zrobił to jesio raz bo nic nie zliczał - MOJA WINA Sad

Polskie radio BIS - Bardzo Inna Stacja - 91,5 MHz
Pozdrowionka z Krakowa!!!
05.07.2006 20:48:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Online

No to klik Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

05.07.2006 21:38:20
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3

na taka trase to trzeba miec zniezla kondyche i byc odwaznym Biggrin podziwiam

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
05.07.2006 22:02:57
JohnyBravo

*

yhy... ja już powoli jeżdże Smile ostatnio do leżajska się wybrałem ze szwagrem... 68 km - źle nie było ale dobrze też nie Tongue
Jakby ktoś chciał popedałować razem, to nie ma sprawy jesteśmy zawsze otwarci Smile
(Kupie sakwe na tylny bagażnik, z odblaskami na zapinki - TANIO!!! - oferty na PW)

06.07.2006 08:09:09
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

JOhnny - Niedługo będziemy rozmawiać w tej sprawie. ja jestem początkujący amator, ale lubię jeździc, do Leżajska jeździłem już parę razy, do Rzeszowa, tu i tam, pokażę Ci na mapie Biggrin

Pozdrawiam.

No i klikam Biggrin

Paps.

06.07.2006 08:34:19
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
JohnyBravo

*

fajnie

o fajnie... powoli zainteresowanie wzrasta! Smile Tylko że dzisiaj wyjeżdżam nad morze na 14 dni, potem 4 dni przerwy i następny obozik w Majdanie Sopockim (8 days), więc pewnie będę dostępny dopiero tak od początku sierpnia, jeszcze musze sprawy ze studiami pozałatwiać Smile oczywiście jak się zakwalifikuje Biggrin:DBiggrin
Wiecie co, powiem szczerze że w naszym mieście i w okolicach jest bardzo mało ścieżek rowerowych (jeśli wogóle jest ich kilka) - jak sobie z tym radzą mieszkańcy wielkich mias jak np.: Kraków - codziennie (albo raczej raz w miesiącu) o 19:30 umawiają się na rynku wszystcy rowerzyśći i jeżdżą po ulicach blokując drogi - dając tym samym do zrozumienia władzom miasta, że nie ma ścieżek i są one potrzebne... tam to działa... może u nas by tak coś takiego zorganizować ???

06.07.2006 10:02:33
profesoq

*

Grupa: kolor szary

Jest wiele fajnych tras rowerowych Smile np Białobrzegi Smile i tamte rejony w strone Dębiny Smile Ja tam czesto jeżdze i jestem bardzo zadowolony Smile z warunkó panujących na drodze (mało aut, las, świerze powietrze, z dala od miasta)

06.07.2006 11:04:26
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Łańcut Rynek - Elektrociepłownia - Kąty - Czarna - i tam gdzieś przez most i na Dąbrówki - Smolarzyny - białobregi łańcut Podzwierzyniec i do domu Biggrin

No może scieżek nie ma, ale nie możemy narzekać, że nie ma fajnych miejsc, gdzie mozna się rowerkiem bryknąc. W łańcucie możn ao nich zapomnieć. Nie ma ich nawet GDZIE robić.

BTW - Zakaz jeżdżenia rowerem w parku! Zdarzyło się Wam, ze smigacie bajkiem, a raczej po prostu spokojnie jedziecie, a tu chcą do Was strzelać, bo nie wolno Tongue

Pozdro.

06.07.2006 17:45:27
profesoq

*

Grupa: kolor szary

Falkhor napisał(a):
BTW - Zakaz jeżdżenia rowerem w parku! Zdarzyło się Wam, ze smigacie bajkiem, a raczej po prostu spokojnie jedziecie, a tu chcą do Was strzelać, bo nie wolno Tongue

bywa Biggrin hehe ale co tam straz zamkowa znane chlopy :_)

06.07.2006 22:02:45
Falkhor
Administrator
*

profesoq, Wyobraź sobie, że zamiast tych posiekanych dróżej maz łądną asfaltową wylewkę. Lub lepiej - spacerniaki z kostki brukowej.

Poza tym nie wiadomo, gdzie zaległ projekt przystosowania części Bażantarnii łańcuckiej do celów rekreacyjnych. Miało byc oświetlenie, uporządkowanie cześci lasu, wyregulowane ścieżki... Ale póki co - ja i tak nie narzekam, bo fajnie tam jest. Zwłaszcza zimą.

Pozdrawiam.

07.07.2006 08:45:50
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Herbert Zbigniew gra online Perfumy Calvin Klein tapety pozycjonowanie stron