Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Rosyjska Szkołą Uwodzenia - chłam, kłam czy ekonomia?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Online
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
Toungue  Rosyjska Szkołą Uwodzenia - chłam, kłam czy ekonomia?

Cytat:
W Rosji, okazuje się, panuje kult Kopciuszka. Otóż gdy nauczymy się drobić na niebotycznych szpilach, nieuchronnie zwróci na nas uwagę ktoś, kto ma tyle pieniędzy, co lat. Dużo.

Rosyjski internet zawalony jest reklamami podobnych kursów i szkół. Jest to potężny biznes. Ceny wahają się od 400 do 4 tysięcy złotych. Za tę ostatnią kwotę mamy wariant VIP. Cokolwiek to oznacza.

Ideałem jest bogaty, silny, starszy mężczyzna. Przedsiębiorca, polityk. Nie musi być czuły, inteligentny, zabawny czy lubić dzieci. Musi mieć forsę. Marzenia Europejek w Rosji wywołałyby uśmiech politowania.

Źródło - Pardon.PL

Po szybkiej lekturce tego tekstu mam wrażenie, że działanie szkoły uwodzenia ma na celu obniżenie wartości... kobiety. czytając ten krótki tekst można odczuć, że kobieta musi byc tylko i wyłącznie ładna lub przynajmniej 'efektowna' - by zarabiać swoją biernością na siebie.

Chce się ktoś zapisać do takiej szkoły?
A może ktoś chce taką otworzyć?

Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!!
Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
17.04.2008 19:47:20
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
siss

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 791
RE: Rosyjska Szkołą Uwodzenia - chłam, kłam czy ekonomia?

Wyciąganie pieniędzy i tyle.
Ciekawe czy przewidzieli możliwość reklamacji?

18.04.2008 13:06:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: