Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Robaczki
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
Robaczki

Link z ROBACZKAMI Biggrin

Zajrzyjcie Biggrin ciekawy jestem czy w Polsce takie cos jest bo jak tak to uważajcie gdzie stawiacie rowerki (zwłaszcza Falkus Tongue).

30.12.2006 19:21:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3

Jakie okropne Bleee Tongue beda mi sie po nocach snic Tongue brrrrrrr

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
30.12.2006 19:23:58
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy

WOW Smile Niesamowite... nei umiem czytac po tymże jezyku, w jakim to jest opisywane, ale robi nieziemskie wrażenie... dodajcie do tego mgłe i przygaszone światło latarni... KOSZMAR Biggrin Pojechałbym tam Biggrin Ale chyba pociągiem, strach by było brać Falusię Tongue Biggrin

30.12.2006 21:45:18
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1

jejq jak z jakiegoś koszmaru Biggrin zwłaszcza dla kogoś, kto nie lubie robali Biggrin czy oni nie mogą coś z tym zrobić? wytępić? zlbo chociaż troche usunąć?

30.12.2006 22:56:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

haha! A ja miałem sen dzisiaj z tymi robalami. Śnmiło mi się, że byłem u mojej babci - nooo i jak wychodziłem, to zauważyłem na podłodze w kilku miejscach różne te robale. Tak się im przyglądałem, i w sumie tylko niektóre były takei jak na tych orbazkach. Inne były... ine, większe, inne kolory. Noooo i pierwsze co zrobiłem, to zabrałem plecak, i powiedziałem o tym mojej babci - aaaa ona powiedziała,. żebym się tym nie przejmował, ona je wytępi... WYTĘPI... Zabrzmiało, jak zapowiedź krucjaty Smile A ja... Odjechałem na ROWERZE Biggrin Robale super - ciekaw jestem, co to jest za ROBAK. LArwa motyla? czy coś... No i ta 'pajęczyna' robi niezłe wrażenie, pewnie chroni je przed zimnem, itd...

31.12.2006 09:36:31
okimaxim

*

Reputacja: 1

a mi sie przez nie śniło że gonił mnie ciasteczkowy potwór i duch który chciał sie mnie zapytać gdzie jest wc... Qmar nie strasz ludzi Biggrin

31.12.2006 09:46:59
Zuziaaa

*

Reputacja: 0

musze powiedziec ze zrobilo to na mnie wrazenie Smile) najbardziej spodobal mi sie ten oblepiony rower Smile ciekawe jak dlugo zeszlo im rzrobienie czegos takiego ?

i ciekawe czy one sa niebezpieczne ? Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
31.12.2006 12:03:53
Falkhor
Administrator
*

Aaaaa ja bym się zastanaiwał, czy one są raz - niebezpeiczne, a dwa - jadalne. Duużo tego. Tongue

31.12.2006 13:45:45
Qmar
Moderator
*

to zapewne jakas larwa byc moze motyla Drwi poporstu sie namnozyly i teraz musza sie owinas tym 'pajęczastym' czyms Biggrin zeby sie zrobil motyl - to tak w skrocie

i czego odrazy straszyc Smile mi sie to podoba fajnie wyglada Biggrin zwlaszcza rower ciekawe jakby Falusia wygladala z tymi robaczkami Tongue

31.12.2006 14:07:15
Falkhor
Administrator
*

Qmar, Ty mi przestań straszyc Falusię. .. ona nie takie rzeczy już wytrzymała Smile Zrobiona z porządnęgo i niestrawialnego aluminium, chromu i molibdenu Smile Technologia księżycowa... chociaż ten wygląd okolicy z tymi robaczkami... też jakby księżycowy... z daleka. Bo z bliska... to tętni życiem Biggrin

31.12.2006 16:38:12
Qmar
Moderator
*

spoko Falusiesie tez rdzewka dopanie Tongue predzej czy pozniej jak bedzie falkhor junior albo junior junior Tongue nie martw sie Drwi nic wiecznie nie trwa Drwi i tak uwazaj gdzie stawiasz Falusie Drwi widzialem keidys akcje jak koles przyczepil do lampy rower i wymieniali lampy w ten dzien to wzieli kolesiowi wlozyli lampe w rame i juz rowerka nei wyciagnał Biggrin

01.01.2007 12:39:35
lukascompl

*

Reputacja: 0

Qmar napisał(a):
to zapewne jakas larwa byc moze motyla Drwi poporstu sie namnozyly i teraz musza sie owinas tym 'pajęczastym' czyms zeby sie zrobil motyl - to tak w skrocie

Według mnie to jakieś gąsienice owadów, które występują w niemieckich landach w tak dużych grupach, i też jak ty sądzę iż ta pajęczyna służy zapewne do przepoczwarzenia się w postać dorosłego imago

01.01.2007 17:45:39
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

hotel in Rome Italy lbs pried Otwarte fundusze emerytalne drzwi przeciwpożarowe