Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
reklamy
31.03.2007, 18:52:04
reklamy
jak uważacie?? czy reklamy to tylko i wyłącznie nudne przeszkadzajki zmuszające do zakupu danego produktu czy też może małe arcydzieła sztuki filmowej??
pytam, bo złapałam się na tym, że szukam sobie w sieci spotów, które mi się spodobały i których oglądanie nic a nic mi się nie nudzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
mam tu na myśli np. reklamy Mumio dla Plusa i reklamy Żywca z serii "prawie jak..." - a Wy macie jakieś swoje ulubione??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.03.2007, 19:14:47

Najgorsze są reklamy jak jest dobry film Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wtedy trwają nawet ponad 15 minut :/ Ja również lubie reklamy plusa i żywca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hmmm... Najgorsze są chyba proszków do prania :/

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.03.2007, 19:36:01

mala.em, Wg mnie tak włąśnie dzieli się reklamy - na beznadiejne i na bardzo dobre. Niektóre reklamy po prostu chce się oglądac są albo słodkie, albo komiczne, albo urzekające smakiem, artyzmem. Inne - to strata czasu. Dlatego jak bardzio psodoba mi się jakas reklama, to staram się ja zdobyć w necie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.03.2007, 20:53:39

Piekielne filmy ! Cały czas co 20 minut jakiś film przerywa mi oglądanie reklam !
Dosyć tego ! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poważnie to wolę oglądnąć jakiś film na HBO, a nawet na TVP1, niżeli cały czas gapic w reklamy na TVN/Polsacie.

Reklamy są dobre tylko raz na 2 godziny, tak 5 minutek... w sam raz by zrobić sobie kromke, czy do wc skoczyć...

Zapewne widzieliście na TVN napis "tylko jedna reklama", a potem zwyczajowe 14 reklam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Liberate tute me ex inferis
31.03.2007, 22:09:22

Ostatnio moją ulubioną reklamą jest reklama jajek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Leci jakoś tak:
- "Ty, widziałeś co ona robi? To jakaś kompletna abstrakcja jest! Ja nie idę."
- "A ja pójdę. W końcu... ktoś musi się poświęcić..."
Uwielbiam reklamy z tej serii ;D . I jeszcze Ł jak Łowicz, bodajże.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
01.04.2007, 07:04:51

ja mam chyba jedna ulubiona - okna urzedowski> co dziciak sie bawi na poddaszu i zabawki tak fajnie sie ruszaja, hehe

reszta do bani - wole TVP1 a nie na Polsacie tracic 2 godziny czas plus 2 godizny filmu na... REKLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!! :[

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007, 10:26:31

Nie lubie reklam leci jakis dobry film na programie innym niz tvp1 lub tvp2 to film trwa godzine i 40 minut a reklamy 2 godziny ;/

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.04.2007, 12:40:12

Dobra reklama powinna być zabawna.

Podobają mi się reklamy Okocim Mocne (z tymi orłami) - powinni takich gości przebranych za te orły po miastach puszczać... fajnie by było zrobić sobie z nimi zdjęcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ranigast ma fajną reklame "w żołądku zawsze byli kwasy" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
(w necie na ich stronie jest dłuższa wersja reklamy).

Denerwuje mnie ta reklama kolesia z sutami - co bierze gume do żucia i z sutów ma antenki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Liberate tute me ex inferis
01.04.2007, 14:17:43

Qmar,
Cytat:Nie lubie reklam leci jakis dobry film na programie innym niz tvp1 lub tvp2 to film trwa godzine i 40 minut a reklamy 2 godziny
mnie też to strasznie denerwuje :X fajny film leci a tu baaaach reklama proszku do prania :middlef2:
tak jak np w piątek...
...Gladiator, aqrat najlepszy motyw w filmi miał być a tu 13 min reklam (liczyłem) :middlef2: nom nie wiem jak was, ale mnie to rozwala dosłownie :!: :!: :!: :wall:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
01.04.2007, 14:29:58

Dlatego stwierdzilem ze od tej pory nie ogladam w tv filmow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bede patrzec co jest w porgramie jak bedzie jakis dobry film i bede chcial go obejrzec ssciagne sobie na kompa z lektorem i bede ogladal na kompie zamieast w tv :lol-above: akurat w dzien emisji ;] i napewno skoncze 2 razy szybciej niz w tv Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.04.2007, 18:44:33

Cytat:bedzie jakis dobry film i bede chcial go obejrzec ssciagne sobie na kompa z lektorem i bede ogladal na kompie zamieast w tv
też chciałem tak kiedyś robić :hihi: ale szybko mi się ten pomysł ulotnił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Cytat:Dlatego stwierdzilem ze od tej pory nie ogladam w tv filmow
dlazcego :?: oglądanie filmów w tv jest naprawdę fajne :hihi: a do reklam można się przyzwyczaić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
heh :O np jak jest film na polsacie to przynajmiej mam czas aby sobie kanapeczki dorobić :sweet: soczq dolać :sweet: NA NFM COŚ NAPISAĆ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji naprawdę można się przyzwyczaić :?: :!: :!: :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
01.04.2007, 19:16:07

Tylko mi zalezy na ogladnieciu filmu a nie puszcza swoj BLOK reklamowy i po reklamach musze sobie przypominac co bylo przed nimi ;/
Tak Levi mozna sie przyzwyczaic do reklam 5cio minutowych ale jak juz sie przezwyczail czlowiek to zwiekszyli reklamy na 10 minut pozniej na 15 i 20 - nie bede tego gó*** ogladac i juz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.04.2007, 19:45:27

Qmar, Heh, no Ty mozesz tak mówić, ze sobie ściągniesz, ale nie wszyscy mają takie możłiwości, heh.

Reklama może być zabawna - ale może tez być absurdalna (przez co zabawna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) oraz... inteligentna, piękna. Reszta po prostu mierzi, nudzi. Gdy widzę napis 'Reklama' - czas na spacer Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04.07.2007, 12:55:36

Mi najbardziej podobaja się reklamy Sprite'a Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szczególnie ta w pociągu, co jeden drugiemu podarował szalik, ten wychodzi a tam kibice Cracovii na peronie a on w szaliku Wisły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W sumie reklamy są wkurzające jak trwają 10 minut albo i więcej :/ ostatnio w przerwie gali bokserskiej ciągle puszczali jedną i tą samą reklamę!! Co chwile normalnie, już miałam dośc tych owoców toczących się z górki. Albo reklama axe w przerwie chyba meczu na PS... ciągle ta sama, mogliby troche urozmaicić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

04.07.2007, 13:41:46

W reklamach najlepszy jest polsat... :/ Gdy są za długie to ciężko się ogląda. Jeżeli trwają 5 min max, i nie są do 15 min to ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale chyba jednak najlepiej bez reklam... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy