Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio
11.11.2006, 22:37:55
Radio
Któro radio według Was jest najlepsze którego słuchacie najczęsciej i najbardziej Wam sie podoba - Zet, RMF FM , radio Bieszaczady czy moze Trójke, a może jeszcze jakies inne internetowe?

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.11.2006, 23:35:22

Zaczełam ostatnio słuchac radia bieszczady, ale z innych wzgledow, nie dlatego ze jest najlepsze. Lubie RMF, Złote Przeboje, Radio Zet tak sobie, tez moze byc, kiedys na okraglo sluchalam wlasnie zetki, i co jakis czas powtarzali do znudzenia te same utwory. Chyba dlatego teraz nie darze juz ich taka sympatia jak kiedys Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
11.11.2006, 23:40:53

Jak jest czas i okazja to złote przeboje lubię posłuchać ... jakoś taki mam sentyment do takiego typu muzyczki od czasu do czasu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.11.2006, 23:41:07

iwcia napisał(a):Zaczełam ostatnio słuchac radia bieszczady, ale z innych wzgledow,

Chyba znam te inne względy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji iwcia pochwal się tu i teraz tymi względami, bo myśle, że forumowicze chcieli by wiedzieć jaka zdolna kobita z Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i dojdą do wniosku, ze warto czasami włączyć radio bieszaczdy, żeby usłyszeć co nieco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja sama z tych własnie innych względów (i z jeszcze innych tez hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) zaczęłam ostatnio słuchać tego właśnie radia.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

11.11.2006, 23:44:18

Słucham radia bieszczady (nie chwalac sie) bo wysłalam do nich swoja piosenke pt "Nie wierzyłam" ostatnio, tj. w tamtym tygodniu w nocy była jej premiera o ktorej nie miałam zielonego pojecia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dowiedzialam sie od kolezanki ktora wyslala mi smska Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i mnie powiadomila. Wiec slucham sobie radia z nadzieja ze moze natrafie na moj utworek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
12.11.2006, 08:24:08

Tylko Radio ZET... A co do rodzaju muzyki - podoba mi się to, co grają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czasem coś z pazurem, czasem coś sentymentalnego... i bardziej lubię tę stację, gdyż wydaje mi sie, że prowazący są raczej towarzyszami słuchania, a nie narzucają się tak pseudo-przebojowo jak prowadzący RMFu.

W necie - Polska Stacja i Radiosfera. Trójka... Hmmm... rzadko.
12.11.2006, 20:44:30

Ja na okrągło słucham radio Zet. Nie moge słuchac innych szczegolnie trojki. Ponieważ jest nudne. W radio Zet raz na jakis czas powiedza cos smiesznego. I maja ciekwe glosy. Szczególnie Tomek Miara. Buzaki dla niego. No i maja cekwe programy np. Świat wg blondynki. Można sie czegos dowiedziec o swiecie.
12.11.2006, 21:06:14

Maggie, O o o Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Raaaacja. Tomek Miara... i jeszcze Starybrat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Świat wg Blondynki jest jednym z lepszych programów. Z czasem, w co mnie samemu trochę trudno uwierzyć - zacząłem lubic audycje Weissa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i tak jak mówisz - da się wyczuć, że prowadzący w radiu zet są ludźmi inteligentnymi i często sypną czyms po prostu... ciekawym. I w ciekawy sposób podanym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I się powtórzę - RadioZET oczarowało mnie do szpiku kości wtedy, gdy po smierci Papieża naszego - przez kilka dni był w radio taki nastrój... że ech. Wszystko ine przygasło.

To jest radio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.11.2006, 21:25:05

http://www.radiostacja.pl mozna sobie posluchac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji o ile nie ma HH bo poprostu nie przepadam za HH ale ogolnie jest ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12.11.2006, 23:28:58

teraz na okragło słucham radia Res Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
lubie tez Bieszczady - ale noca - duzo muzyki, szczegolnie po 22 chyba - same polskie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

jak chce cos z "kopem" na rozruszanie to eska albo "zet dance"

no ale na chwile obecna to jednak res Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
13.11.2006, 08:36:51

Radiostacja - moge powiedziec, że ta stacja się bardzo zmieniła od swojego początku. na początku była nieależna, niekomercyjna tak mocno, jak teraz. To moje zdanie. Teraz się ugrzeczniła. Raz jedna z redaktorek w tej stacji puściła kontrowersyjny materiał o prostytutkach, i wyleciała, bo ktoś nie zlecił odpowiedniej cenzury materiału. No nic, tak suma sumarum - kiedyś ta stacja miała ikrę, i mówiłą, ze ma. Teraz też tak mówi, ale już jej nie ma.
13.11.2006, 22:30:58

Falkhor napisał(a):Maggie, O o o Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Raaaacja. Tomek Miara... i jeszcze Starybrat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Świat wg Blondynki jest jednym z lepszych programów. Z czasem, w co mnie samemu trochę trudno uwierzyć - zacząłem lubic audycje Weissa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i tak jak mówisz - da się wyczuć, że prowadzący w radiu zet są ludźmi inteligentnymi i często sypną czyms po prostu... ciekawym. I w ciekawy sposób podanym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I się powtórzę - RadioZET oczarowało mnie do szpiku kości wtedy, gdy po smierci Papieża naszego - przez kilka dni był w radio taki nastrój... że ech. Wszystko ine przygasło.

To jest radio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zgadzam się Radio ZEt wyczuło nastrój i faktycznie muzyka był świetnie dopasowana.
Starybrat też jest fajny.
14.11.2006, 00:02:09

Teraz słucham BBC NEWS. Kiedys słuchałem stacji z USA, Nowej Zelandii, Australi, z Keni oraz Rwandy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Real Player rulez !

Liberate tute me ex inferis
14.11.2006, 11:27:43

Ahab, Za odtawarzaczem RealPlayer to nie przepadam zbytnio (taka krowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) i albo używam WinAmpa w wersji free, albo Foobara, który doskonale radzi sobie ze stacjami.

Co prawda jednak - w formacie RealPlayer stacji jest bardzo dużo, zwłąszcza tematycznych, informacyjnych. Na winampie (Shoutcast) to głównie muzyka.

Maggie, Hmmm... Tomek Miara zawsze prowadzi audycje poranne, prawda? Jeśli tak, to keidyś nawet napisałem do niego mejla i pusćił moje pozdrowienia na antenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.11.2006, 18:21:31

Falkhor napisał(a):Ahab, Za odtawarzaczem RealPlayer to nie przepadam zbytnio (taka krowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) i albo używam WinAmpa w wersji free, albo Foobara, który doskonale radzi sobie ze stacjami.

Korzystam z real playera, bo jest to narazie najlepszy program jaki na linuxa znalazłem. Formaty rodem z Redmond, nie cieszą mojego ucha. Osobiście uważam, że najlepszym formatem z jakim się spotkałem w radiach internwtowych to OGG (super jakość no i bezproblemowe działania na wieeelu aplikacjach).

Ps. ten real co mam to nie to samo co ten windowsowy.. - w linuxie nie ma reklam, chodzi szybciutko. Wygodne działanie.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy