Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio
18.08.2007, 09:28:41

Falkhor napisał(a):Wg mnie człowiek lepiej funkcjonuje, jak słucha radia, które DOBRZE zna

Tak, bo jak w radiu leci to co lubisz to jakos lepiej Ci się zyje i pracuje. Praca lepiej idzie, chyba że się ktos nie skupia na tym co ma w tle tylko na pracy to już jest nie ważne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):Dlatego włąśnie odpadała mi radiostracja i RMF - u nich jakoś trudno z konsekwencją...

W sumie może i lepiej. Lubię sluchac tego radia, bo leca kawałki, które mi odpowiadają, tylko razi mnie to, że nie zawsze trzymają się tego co mają w zamyśle. I tutaj sie musze z Toba zgodzic Falkhor, ale ogólnie mi to radio odpowiada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a po za tym u mnie lapie jeszcze tylko Radio ZET :lol-sweat: :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
18.08.2007, 21:37:03

Falkhor napisał(a):Lubie hmmm... 'linię artystyczną' danej stacji? jest coś takiego chyba, w moim odczuciu przynajmniej. dlatego absolutnie nie podoba mi się RMF :/ Który jak dla mnie jest wręcz toksyczny :/
RMF, Radio ZET - co za różnica? <_<
Odnośnie tematu -- przeważne słucham 'trójki'. Dużo ciekawych audycji, no i muzyka nie aż tak komercyjna. 'Radio Bieszczady' puszcza wg mnie lepszą muzykę na codzień, jednak co z tego, jeśli tak często te, naprawde dobre utwory, się powtarzają :? Ogólnie ich playlista sprawia wrażnie dosyć ograniczonej. :/
20.08.2007, 07:26:16

Avalanche, No jednak jest. nawet w nazwie - ale przede wszystkim w stylu powadzenia audycji. RMF jak dla mnie to rozgłośnia pyskata, głośna, taka ujadająca i toksyczna w tym względzie, ze prowadzący już czują się tak, jakbym ich chętnie słuchał, a prowadzący w Radio Zet - mają 'tonację' zapraszającą. Milszą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak widac - kwestia gustu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.08.2007, 19:02:29

mi radio zet przestalo podchodzic po tym jak przez tydzien nie odbieralo u mnie w domu pozatym puszczali w kolko ta sama muzyke i troche staroci ktore mi sie nie podobaja dlatego przestalem go sluchac
rmfu nigdy nie sluchalem bo mi porpostu nie podchodzi cos w tym jest co mowi Falkhor
radiostacja ma swieze kawalki poki nie nastanie polnoc pozatym nieraz ma ciekawe audycje zwlaszcza okolo 10 w nocy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.08.2007, 00:01:46

złote przeboje maja super piosenki

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
22.08.2007, 00:50:44

A mnie się podobają stare kawałki i nie mam nic przeciwko nim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak wogóle to mam sentyment do straych przebojów z młodości moich rodziców. Maja w sobie to coś a przedewszytski teks, a teraz wykonawcy, większośc odstawia jedną wielką hauturę(?) Prawda jest taka, że RMF nie odpowiada temu ale radio złote przeboje jak najbardziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.08.2007, 08:01:10

rmf i zetka w kółko to samo puszczają ...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
22.08.2007, 14:18:58

Radio Złote Przeboje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.08.2007, 20:16:38

Bake napisał(a):rmf i zetka w kółko to samo puszczają ...

Niestety tak, ale mimo wszytsko lubie od czasu do czasu posłuchać sobie RMF-u, jadnak ostatnio nie ma na to zbyt wiele czasu i teraz u mnie w obiegu jest tylko i wyłącznie mp3 :sweet: :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.08.2007, 23:04:40

to radio eska - czasem fajnie graja

23.09.2007, 19:50:29

Radio Zet jest wg mnie najlepsze, a to dlatego, że jak jest meczyk to podają na bieżąco wyniki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ostatnio się o tym przekonałam :lol-sweat:

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

24.09.2007, 08:38:41

ja słucham ostatnio jedynki - naprawde extra radio, dużo ciekawych programów, inna muzyka

24.09.2007, 19:48:56

Bake, Polskie Radio Program 1? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mój tata to lubi, bo mu się rpzy tym najlepiej zasypia... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.09.2007, 11:24:38

heheh coż za paradoks Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak wrcałam do Krakowa to byłam zmuszona słuchać jakiegoś radi gdzie cały czas mówili o polityce i to chyba była 3 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.10.2007, 13:37:23

rudzia napisał(a):heheh coż za paradoks Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak wrcałam do Krakowa to byłam zmuszona słuchać jakiegoś radi gdzie cały czas mówili o polityce i to chyba była 3 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

no to musiało to być weekendowe przedpołudnie, bo wtedy jest sporo polityki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
na co dzień jest mniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zresztą ja i tak będę bronić Trójki - owszem, parę lat temu pobłądzili w kierunku komercji, ale teraz wracają do korzeni i jak dla mnie jest to prawdziwe i inteligentne radio, a nie tylko wypełniacz ciszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

odpowiada mi w 100% różnorodność muzyczna, bo pokrywa się z moim gustem: jest i rock i alternatywa i nowe brzmienia i trochę klasycznych staroci i blues i jazz - a nie ma plastikowego popu i tanecznych "łomotów" -
a przede wszystkim Trójka ma fantastyczne audycje autorskie: np. taki "rock'n'roll historia powszechna" - wg opisu ze strony internetowej -
Cytat:historia świata od narodzin rock'n'rolla - 50 godzinnych odcinków prezentujących najważniejsze wydarzenia na świecie i w Polsce w latach 1955-2005 na tle muzyki z epoki. Polityka, kultura, obyczaje. Program oparty o materiały archiwalne Polskiego Radia i "Millenium Countdown" na licencji BBC.
Od Elvisa Presleya i Pałacu Kultury do Polski w Unii Europejskiej i Cool Kids of Death. Zabójstwo Kennedy'ego i Beatlesi, lądowanie na Księżycu i Hendrix na Woodstock, Niemen i Solidarność, Papież Polak i Madonna, Live Aid i Republika, Nirvana i III RP.
Prowadzenie: Piotr Metz
Emisja w każdy piątek od 12.00, powtórka w niedziele o 19.00

to jest po prostu genialna rzecz, że wreszcie ktoś sięgnął po przepastne archiwa polskiego radia i zrobił z nich TAKĄ audycję - szkoda, że ze względów formalno-prawnych nie mogą jej opublikować w podcastach, bo fajnie by było zebrać sobie wszystkie odcinki w jeden "muzyczny podręcznik historii" - ale i tak co tydzień słucham z zapartym tchem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

no i szkoda też Marka Niedźwieckiego - brakuje, oj brakuje jego głosu w Trójce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy