Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (6): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Radio
Autor Wiadomość
Sweet_Girl

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 49

na co dzień słucham RMF FM.
Popieram ZET DANCE ale również RADIOSTACJA jest ok Smile mają spoko kawałki

14.11.2006 19:06:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,044

Sweet_Girl, heh... przyznam, ze Zet dance niekiedy trochę mnie męczy, bo trwa dośc długo, a ja rzadko mam tak długo nastrój pasujący do tak żywiołowej muzyki. Ale spoko, jakos się idzie przyzwyczaić Smile

15.11.2006 07:09:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
nfm: 1,745

Ostatnio zaniedbalam sluchanie radia :/ jak juz to chwile vive ogladne i tyle.
Ale to nie zebym zrezygnowala z muzyki, jak zawsze mam jej duzo tylko niekoniecznie z radia Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
20.04.2007 18:47:18
marcelka

*

nfm: 764

ja słucham eski =D najcześciej wieczorem,kiedy kłade się spać Rotfl

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

20.04.2007 19:00:21
SunShine

*

nfm: 1,319

Kiedyś słuchalam radia bis Smile całkowicie inna muzyka... Ale nie wiem czy nie chcieli tego skomercjalizować czy coś Sad

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
20.04.2007 19:42:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
pjothrek

*

nfm: 179

Przeważnie na tapecie Radio RES złote przeboje - dobre starsze klimaty.

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
20.04.2007 19:54:17
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,409

pjothrek napisał(a):
Przeważnie na tapecie Radio RES złote przeboje - dobre starsze klimaty.

oł jeeee :lol-above:

A ja z racji, że nie mam samochodu - wrzuce swoje propo z tego, co słucham w mieszkaniu =D

Rmf sometimes
Rado Esssska Krk - świetna na ponuure wieczory :letssin:
Radio Rmf Maxxx - cuudowna stacja, aczkolwiek już mi sie troche przejadła Tongue

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.04.2007 20:32:18
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,044

U mie radio Złote Przeboje gościło jakiś czas, teraz znowu Radio ZZZet Smile

20.04.2007 20:45:53
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3
nfm: 1,745

Złote Przeboje the best Smile swietna muzyka moim zdaniem dla kazdego, zreszta fajnie jest posluchac czegos starszego co niegdys bylo wielkim hitem no i do dzisiaj nim jest.

Zetka tez niczego sobie Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
20.04.2007 20:49:00
mala.em

*

nfm: 306

SunShine napisał(a):
Kiedyś słuchalam radia bis Smile całkowicie inna muzyka... Ale nie wiem czy nie chcieli tego skomercjalizować czy coś Sad

ja też bardzo lubiłam Biskę - szczególnie za "Mocne Nocne" Biggrin ale teraz to już inna stacja i nawet protesty słuchaczy nie pomogły Sad
wierna jestem też Trójce - zwłaszcza, że w jej przypadku zmiany zachodzące w ostatnim czasie to zmiany na lepsze Biggrin
a jak słucham w necie to dochodzi jeszcze TOK FM, Antyradio albo jakieś odjechane stacje tematyczne z całego świata Biggrin

ogólnie lubię słuchać stacji, które mają autorskie audycje i zatrudniają DZIENNIKARZY a nie "prezenterów muzyki"; stacjom, które bazują tylko i wyłącznie na muzyce (typu Eska czy Radiostacja) oraz DJom, którzy bazują tylko i wyłącznie na ciekawostkach z netu mówię zdecydowane "nie" Biggrin
na szczęście formaty radiowe można dziś liczyć w dziesiątkach albo i setkach, więc jest w czym wybierać i każdy na pewno znajdzie radio jakie mu pasuje Smile

20.04.2007 20:58:49
Padlinka

*

Reputacja: 1
nfm: 1,415

słucham radia bardzo malo , denerwuja mnie reklamy , wywiady , wiadomosci . Kiedys biska za mocne nocne , a teraz najczesciej trójka i tak zadko

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
22.04.2007 20:14:50
Gothka =)
Moderator
*

nfm: 1,571

Od kiedy oddałam bratu swoje radio, praktycznie tylko w autobusie słucham i to tego, co akurat leci. Tak wiec okazyjnie Tongue I strasznie nie znoszę audycji radiowych, reklam i wiadomości. Jestem słabo zorientowana czego się aktualnie słucha i co jest na topie, ale jakoś specjalnie nie przywiązuję do tego uwagi. Dla mnie radio i tak zawsze było tłem.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
22.04.2007 20:23:42
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,896

Zlote przeboje Biggrin a tak wogole to neicierpie radia tylko swoja playliste z winampa kocham Biggrin

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.04.2007 21:07:35
Eisenhower

*

nfm: 250

Jestem lokalmym patriota. =D Radio Rzeszow. Biggrin Szczegolnie moja ulubiona srodowo wieczorna audycja Rock Radio. O tak! Poza tym Radio Via - ale uzywam je tylko do sluchania transmisji zuzla jak walczymy na wyjazdach - bo jak w Rzeszowie to jestem na stadionie. :] W piatki i soboty jak wieczorem nieraz siedze w domu to internernetowe Radio Party. Odprezam sie wtedy sluchajac muzy bezposrednio z Energy 2000 ^^

Chcialem dodac jeszcze, ze radia slucham wtedy, gdy mam wylaczonego kompa (rzadko), w innym wypadku leci winamp. Biggrin

23.04.2007 22:12:43
Ahab

*

nfm: 814

Nie wiem które to radio, czy Radio Rzeszów czy Złote przeboje, ale jest takie któro puszcza non-stop te same kawałki ! Takie postępowanie jest strasznie denerwujace , a wręcz wk**ące ! Tyczy się to też innych stacji jak RMF, Zetka, i inne.

Rozumiem, że stacje chcą zaoszczędzić kase nie płacąc tantiem i dlatego puszczają tak duuuużo kawałków które mają już 20 lat (wtedy juz nie muszą płącić), ale czy przeciętny słuchacz musi tysiąc razy do roku słyszeć piosenkę Lionel'a Richie'go "Say You, Say Me", albo setki innych szmir ?
Eska wieczorem zawsze zadaje p***one techno - rzygać się chce....

Jak już z litości w jakiejś stacji puszczą np. Queen to tylko Bohemian Rapsody... - jakby tylko ten kawałek nagrali...

Polskie stacje radiowe są żałosne - gdy sie wsłuchać to człowiek zaczyna podejrzewać, że radiostacje mają kilkanaście płytek mp3 z różnymi piosenkami i właczają je z opcją suffle Tongue - dlatego polskim rozgłośniom radiowym mówię zdecydowanie NIE! O reklamach to już chyba nie muszę mówić...

Jak chcę posłuchać radia to zarzucam jakieś na Real Playera, lub Mplayera - i jak nie pasuje mi co leci to mam SETKI innych stacji do wyboru !

Dla zaciekawionych, od pewnego czasu jest rozwijany projekt darmowego programu Screamer, dzięki któremu można słuchać setki internetowych stacji radiowych.
Wygodna obsługa, szybkie działanie, lista kilkudziesieciu stacji, możliwość bezpośredniego nagrywania utworu z radia - to jedne z największych zalet, a jedyną wadą z jaką się spotkałem jest wieszanie windows 98, na X.P chyba dobrze chodzi, ale nie gwarantuję bo nie sprawdzałem.

Liberate tute me ex inferis
23.04.2007 23:29:07
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *