Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Radio Łańcut
AutorWiadomość
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

radio łańcut super pomysł z poczatku radio mogło by puszczac jakas muze a pozniej w miare upływu czasu i jesli by byli chetni mozna by było cos wiecej działac,trzeba by tylko jakas grupe osób zorganizowac które sie cokolwiek na tym znaja i wiedza jak tam to tzreba wszystko zrobic,a jak by to już wypaliło to ktos sie na pewno znajdzie kto bedzie miał czas kto,ja sie na ochotnika moge zgłosic na redaktora ,a co do spraw technicznych to sie na tym zabardzo nie znam ale jesli by ten pomysł wypalił bede sie starał pomóc :570: pozdrowionka :570:

09.01.2007 15:54:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Hmmm... na razie jest to zdeczka trudne - sesja przede wszystkim, matury Smile Jednak na pewno nie można powiedzieć NIE. Pomysł realny i godny uwagi. jednak jak wspomniał Qmar - trzeba mieć chęci, umiejętności i czas Smile Wg mnie na razie troszeczkę jeszcze musimy sie dograć... i kto wie Smile na pewno powstanie, jesli już - jakiś dział i pojawi się stosowna informacja Smile

Hmmm... a co chcielibyście miec w takims woim radyjku lokalnym/regionalnym? To takie powtórzenie pytania w pierwszego psota w sumie, ale... może coś nowego ktoś doda? Smile jakie proporcje, jakość, hmmm... polityka? Tongue Smile

09.01.2007 19:09:00
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
michas
Moderator
*

moim zdaniem w takim radyjku powiino byc:
1)przede wszystkim dobra muza
2)informacje z regionu,kraju i świata
3)jakies programy lub audycje a co do tematu tych programów to trzeba by było siasc i obgadac ten temat konkretnie
ale zgadzam sie z Falkhorem ze przede wszystkim teraz jest okres taki kiedy trzeba troche siasc i sie pouczyc ,tak wiec jesli kiedys by byli chetni i był by czas to sie trzeba jakos zorganizowac i cos w tym kieunku zaczac robic pozdrowionkaSmile

09.01.2007 23:31:56
Sleepwalker

*

Grupa: Zarejestrowani

Lekki metal

20.01.2007 14:14:49
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Sleepwalker napisał(a):
Lekki metal

Tez ale nie tylko. Napewno nie wszyscy Łańcucianie i inni ktorzy by sluchali takowego radia byli by fanami lekkiego metalu Animatedwink najlepsza muza do takiego radia to rozna muza zeby kazdy mogl sobie wlaczy tą stacje i powiedziec " o ten kawalek lubie"

20.01.2007 14:30:25
Falkhor
Administrator
*

Zasada złotego środka... ale nie tak do końca. Po prostu (kurcz,e znowu zgadzam się z Qmarem...) grać dla praktycznie wszystkich. Sprawę może załatwić podział ramówki - metal gramy wtedy, potem pop, rnb, rock, dance, tekno, itp Smile Ale chca miec wielu słuchaczy - trzeba umiejętnie dobierać materiał, zwłaszcza, jeśli ma być różnorodny. Heh, kto mówił, ze to będzie proste? Smile

20.01.2007 14:55:16
Ahab

*

W takim radiu powinna byc dobra muzyka, i rozgraniczona tak aby non-stop nie leciało techno czy hip-hopy z tekstami "nie mam roboty joł joł joł".

Przydałyby się także rzetelne informacje ze świata i regionu, np. o tym jak w Wysokiej "ktoś" wjechał rowerem do rzeki, oraz jakieś ciekawostki, wywiady, audycje tematyczne...

Liberate tute me ex inferis
20.01.2007 15:21:35
Bake

*

Reputacja: 6

Cytat:
1)przede wszystkim dobra muza

jak dla nei trohe gl;upota. Jest tyle radiow Tongue muyka Smile
Ja stawiałby na regionalnos o ktorej w piekny stylu pise nam Ahab, mianowiie:

Ahab napisał(a):
o tym jak w Wysokiej "ktoś" wjechał rowerem do rzeki

wiadomo o kogo chodzi Animatedwink

20.01.2007 19:35:34
Falkhor
Administrator
*

Nie ma co konkurować z rozgłośniami ogólnopolskimi, bo raz - po CO, a dwa... przecież one nie mają szans Smile A lepiej będzie się skupić na własnym regionie. Przykłąd Ahaba trafny jest, jak dla mnie Tongue Ale inne też rzeczy, co w którym LO, na e4, trochę takie newsy, jak na Forum... i wiele, wiele innych, w nbiedużej skali przeplatane wiadomościami z kraju.... oooo takie coś mi chodzi po głowie Tongue

20.01.2007 19:41:02
Zuziaaa

*

nie wiem moze to pytanie juz bylo i nie doczytalam, ale kto zajal by sie tym wszystkim ? znaczy wiadomosci - w przeciwienstwie do muzyki, ktora leci sama Biggrin - musialby ktos czytac Smile

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
20.01.2007 19:51:37
Falkhor
Administrator
*

Zuziaaa, No fakt, ktoś musiałby czytać, bo przecież nie bęziesz wystukiwać njusów alfabetem Morse'a Tongue Ale wiesz, tu nei trzeba speców z dykcją jak szkło, tylko ludzi, którzy mówią wyraźnie w miarę Smile Tongue

20.01.2007 19:58:55
Tomi

*

Wyraźnie no fakt, a i przydali by się tacy może troche z poczuciem humoru a nie totalne smutasy. Może jakiś kobiecy głos też dla urozmaicenia. To sie może wydawać... eee tam takie radio, co to jest... Kupa roboty, czasu i wogóle... Trzeba skład zebrać, miejsce stworzyć, wiedzieć jak to wszystko zgrać żeby działało, a przedewszystkim czas osób angażujących sie w to.

Jaka muzyka? No to taka dla każdego... nie że same techniawki, hip hopy, metale, musi być urozmaicona. Co do informacji jakie maja płynąc z tego radia, no faktycznie czasochłonne to zebrać i jak by wszystko ruszyło to z tym chyba najwiecej problemu

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
06.02.2007 17:04:15
Guest
Unregistered

Portfel:

Jako prawdziwa miłośniczka radia (wolę zdecydowanie niż tv) zdecydowanie popieram pomysłu utworzenia takiej rozgłośni. jeśli chodzi o muzykę, to na pewno ciężko będzie zadowolić każdego słuchacza (bo jak wiadomo: jeszcze się taki nie narodził... Smile. trzeba będzie więc zrobić tzw. bloki : teraz gramy to, później tamto itd.).
myślę, że nie będzie problemu z doborem odpowiednich osób do prowadzenia audycji. na pewno wielu z nas ma jakieś doświadczenia w telemarketingu i przeszło odpowiednie szkolenia z dykcji, odpowiedniej intonacji itd.)
trzeba by też pomyśleć o odpowiedniej promocji tego radia. tak, żeby mieszkańcy naszego miasta (i nie tylko) wiedzieli, że w ogóle takie coś istnieje.
ale to chyba nie będzie problem. wystarczy jakiś artykuł w "GŁ" czy nawet w "Nowinach" i na pewno przyciągnie to wielu 'ciekawskich' Smile
nie znam się na sprawach technicznych i nie wiem jak by to miało wyglądać od tej strony, ale sama idea stworzenia takiego radia baaaardzo mi się podoba i wydaje mi się, że jest jak najbardziej realna.

ufff.. się rozpisałam Smile

15.02.2007 18:32:29
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Guest
Unregistered

Portfel:

Nio lubie różne radia ale tego chyba nie zabardzo za radiem Łańcut jestem PRZECIW!!!! Smile

15.02.2007 18:54:26
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Zuziaaa

*

Kubus napisał(a):
Nio lubie różne radia ale tego chyba nie zabardzo za radiem Łańcut jestem PRZECIW!!!! Smile

jak mozesz nie lubiec czegos, czego jeszcze nawet nie ma ? :570:
ja uwazam ze jest bardzo fajny pomysl Smile zawsze to przyjemniej slucha sie radia "swojskiego" Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
15.02.2007 19:00:48
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Zdrowa żywność Tłumaczenia apartamentos en el centro de paris darmowe mp3 Moby Disco Lies