Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
16.12.2007, 20:42:43
PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
No to teraz przyznajcie się jak często czytacie ten plotkarski portal i co o nim sądzicie ?

Ja przyznaję sie bez bicia - na bieżąco obserwuję co się na nim ciekawego pojawiło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.12.2007, 20:45:36

heh ja czasem zerkam ale tylko wtedy kiedy musze wejsc na nieuzywana juz poczte na o2 - wtedy czasem klikne w te glupoty ale sie smieje pozniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.12.2007, 20:55:58

no ja też jak sprawdzam poczte czyli bardzo rzadko i tylko jak coś faktycznie mnie zainteresuje

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.12.2007, 21:09:18

jak przeczytam juz wszystko ... zerkam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
17.12.2007, 09:03:59

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pudelka traktuję jak serwis czysto rozrywkowy i służy mi do tego, aby się czasem uśmiechnąć albo ze zdziwienia, albo z lekką butką współczucia, bo ten serwis to prowadzą prześmiewcy i szydercy. W tym serwisie lubię newsy o Dodzie. Można powiedzieć, że są tendencyjne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak jak Dodzia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jedna z Pudelkiem jest tak samo, jak z podobnymi mu serwisami rozrywkowymi. jak wstaję od kompa to jużnie bardzo pamiętam, co tam na nim pisało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.12.2007, 20:05:32
RE: PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
Pudelek jest tylko na chwile, poczytac i zapomniec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak dla rozrywki. Osobiscie sledze go dosyc czesto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i dobrze mi z tym, lubie poczytac o glupotach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A swoja droga te "gwiazdy" maja przewalone Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kazda drobnostka, kazda glupotka zostaje uchwycona i pokazana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
26.12.2007, 22:54:38
ja tam tylko sie z Dody wyśmiewam ^^ oni ją po prostu kochają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.12.2007, 07:36:04
PUDELEK pomaga gwiazdom - dzięki niemu wiedzą dokładnie, co robią oni sami jak i ich partnerzy. To nic, że często dowiadują się o tym, o czym chcieliby bardzo zapomnieć, ale co tam. Szarym masom należy się prymitywna rozrywka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2007, 17:19:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2007 17:21:57 przez malolata.)
Zerkam czasem, ale po to, żeby jakieś plotki o polskich "gwiazdach" poczytać (choć wolę Magiel Towarzyski na TVN Style Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ). W sumie strasznie amatorska ta strona; często mam wrażenie, że teksty piszą gimnazjaliści, którzy sami marzą o takiej "sławie".
Wolę zagraniczne blogi o gwiazdach. Z tamtych tekstów można dopiero pośmiać...
27.12.2007, 20:50:04
Niektóre pseudogwiazdy same tam wysyłają maile z informacjami o sobie, żeby tylko pokazali ich na tej stronce. Nie ma to jak darmowa reklama. Nie ważne co, ważne że piszą o nich !!!

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
28.12.2007, 07:35:25
nie no serwis jest okej,mozna sie tam bardzo ciekawych i mniej lub bardziej interesujacych rzeczy dowiedziec o naszych"gwiazdkach"np.ostatnio ze maciej zakoscielny po pobycie na siłowni zapomnial zmienic slipek,no nie ciekawe bardzo bardzo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.12.2007, 14:39:29
Heh ... męczy mnie jego em@ilami ale ma ciekawe i nowe tematy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie czytam tego wcale ^^.

07.01.2008, 11:41:54
dobre dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nawet nie wiedziałam nic o istnieniu takiego portalu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale w sumie mnie to po nic ponieważ mnie takie rzeczy nie kręcą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie potrzebuje wiedzieć czy Britney Spears miała kolejną operacje na biust czy nie, ale patrząc na to z innej strony to jest nie zła forma rozrywki i nie najgorszy sposób na doła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przecież chyba zawsze można znaleźć tam coś głupiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.01.2008, 14:25:30
Rudzia, tam można znaleść SAME GŁUPIE RZECZY Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i komentarze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i głupie foty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.01.2008, 08:40:02
Taki właśnie jest Pudelek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chociaż ostatnio przeróbka Rubika z Pudelkiem całkiem im się udała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji O przepraszam, PANA Piotra Rubika z Mściwie Panującym Panem Pudlem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ech. Wg mnie to czasem warto looknąć na takiego Pudla - wtedy sam sobei udowadniam, że miałem rację - że świat gwiazd jest bogaty i zarazem bardzo biedny.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy