Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
30.01.2008, 10:25:38
RE: PUDELEK - plotki z życia gwiazd i nie tylko
Potwierdzam to jest bardzo dobry odmóżdżacz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moja współlokatorka na to looka teraz już jest dla mnie wszystko jasne jeżeli rzecz tyczy jej osoby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja też zerkam, bo czasem się czuje tak przeładowana informacjami, ze masakra...a jak tak się dzieje to przecież trzeba zrobić coś głupiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dowiedziałam się, że istnieje jeszcze coś takiego jak Pomponik Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
to jest na takiej samej zasadzie jak Pudelek....moja współlokatorka jest fanka takich badziewi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.01.2008, 10:29:27
PUDELEK to najtańsza alternatywa dla osób, które wydają kasę na pisemka bulwarowce/brukowcowe/szmatławcowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tutaj od razu są plotki naj-naj-naj świeższe albo znowu najświeższe odgrzane stare brudy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.02.2008, 09:33:09
hehe, ale nie można zapominać o tym, że oni to lubią i to bardzo :/ Swoją drogą mnie to przeraża czasem, jak patrze na moją współlokatorkę. Przychodzi i przed dwie godziny czyta te głupoty, aż mnie krew zalewa no dosłownie....

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.03.2008, 22:04:17
Dziś w okolicach okołopołudniowych poświęciłem moje patrzałki w celu oblookania, co się dzieje w świecie wielkich gwiazd. Użyłem do tego topicowego Pudelka - i doszedłem szybko do wniosku, zę tam już absolutnie nie ma co czytać. narosłą we mnie jakaś wielka znieczulica, zniechęcenie, przekonanie - że to już było a nawet jesli tego nei było - to ja nie chce tego znać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dziś sam sobei automatycznie blokuję Pudla i guzik mnie to, co tam sobie wypisuje.
11.09.2008, 16:14:19
Odmóżdżacz - dobre hehe. Ja raz gdzieś przeczytałam że czasem Pudelek umieszcza nieprawdziwe zdjęcia. Tzn przerobione - komuś robią brzydkie zdjęcie i okrzykują już niewiadomo jakim. Media?

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
11.09.2008, 22:04:13
Dokładnie TO JEST medium. Pozorowanym, zakłamanym, wirutalnie wirtualnym - przecież to jst serwis jadący na szokowaniu i zniesmaczaniu. A ludzie tego chcą, bo tych setek komentarzy nie pisze sama sobie redakcja.

Z drugiej strony - Pudelek wkradł się do życia społecznego. pada jego nazwa w kabaretach, w wypowiedziach gwiazd - taka antyreklama, a działa jak wzorcowa reklama Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy