Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyzwyczajenia
09.04.2007, 10:24:57
Przyzwyczajenia
Jakie mamy przyzwyczajenia? Nieraz dziwne, czasami podobne do innych? Pochwalcie sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chodzi przykładowo o noszenie komorki tylko w lewej kieszeni - pochwalcie sie swoimi przyzwyczajeniami. Czy czasem nie wydaja sie nam dziwne ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.04.2007, 11:38:40

Mam takie przyzwyczajenie dotyczące tego co w czym lubię pić. :hihi:
- szklanka - tylko zwykłą czarną herbatę,
- mój ukochany zielony kubeczek z moim imieniem - herbaty cytrynowa i miętowa, czasem inne ziołowe,
- biały kubek - tylko mleko [też białe XP ],
- filiżanka - cappuccino,
- kieliszki - czerwone wino.
Przyzwyczajenia są fajne :sweet: :hihi:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
09.04.2007, 15:29:33

Gothka =) nawiazujac do tego to ja mam przyzwyczajenie ze toleruje tylko duze masywne kubki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w nicvzym innym nic mi nie smakuje

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
09.04.2007, 20:19:34

komórka zawze w prawej kieszeni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

w plecaku zawsze scyzoryk, woda utleniona i kupa rupieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PLECAK i ROWER - trudno mnie bez nich zobaczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

hmmm...

DUŻE kubki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.04.2007, 14:53:09

Kubeczek to mam taki jeden w ktorym mi najlepiej smakuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a w domu kawke pija tylko w zoltej filizance Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
siedzenie przy kompie to moje przyzwyczajenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
10.04.2007, 15:28:12

moje przyzwyczajenie to zawsze gdy wracam ze szkoły pierwsze co robie to włączam komputer Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Albo jak wstaje... Nie wiem po co, ale to już prawie jak odruch bezwarunkowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.04.2007, 16:19:10

-klucze w prawej kieszenie ?! (zawsze mam ) komorka w lewej - i nigdy inaczej ^^ portfel roznie czasem nie nosze
-czesto mam sny prorocze tzn czesto mialem teraz zadziej
-czasami mowie jak spie - nawet o tym nie wime pozniej mama mi mowi ^^ ze slyszala mamrotanie
-zawsze sie budze jak cos bzyczy w pokoju komar-mucha.... a normlanie to mnie nawet burza nie obudzi jak raz walnelo kolo mojego domu to mnie nie zbudzilo ^^
-jak gdzies siedze i na cos czekam (alo mi sie nudzi w szkole) to zaczynam wszystko liczyc np ile zarowek sie swieci lub ile przejechalo samochodow albo ile jest paskow w danej zeluzji na oknach ^^ itd....
-z reguly mam wlaczony komputer nawet jak nie uzywam to on jest właczony
-przychodze ze szkoly wlaczam kompa ^^ a jak wstaje rano to tylko wtedy kiedy mam wolne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
-lubie miec porzadek - wiem dziwny jestem ^^
-herbate pije tylko z mojego kubka niebieskiego ze znakiem zodiaku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

-obiad jem tylko na moim przezroczystm talerzu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

to takie głownePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.04.2007, 19:47:20

Hmm, ja zawsze komórkę noszę w prawej kieszeni, czy to spodni, bluzy czy kurtki, a kasę w kiesszeni z tyłu albo w lewej. Moim wielkim przyzwyczajeniem jest zegarek, tylko na bransoletce!! Nie cierpię pasków i innych... co tam jeszcze.... ruch Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji źle czułabym się np. gdybym przez tydzień nie miała ruchu - typu WF, Tańce.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Budzikom (głośno tykającym) Ś M I E R Ć!!!!!!
Nie mam w pokoju ani w domu <bo z bratem albo wyciągaliśmy baterie na noc albo chowaliśmy gdzieś, ale jednak najskuteczniejsze było wyciąganie baterii> głośno tykającego budzika!! Grrr....

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
10.04.2007, 19:53:20

nie znoszę tykających budzików Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Toteż odruchowo, pierwsza rzecz jaką robię gdy śpie w innym niż zwykle pokoju, to usmiercanie tykających czasomierzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Doprowadza mnie to do szału Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji CHYBA, ze to stary, wielki zegar, to on tyka tak mmm... inaczej... xD
10.04.2007, 19:55:56

budziki akurat mi nie przeszkadzaja jak sie wslucham to slysze tykanie zegara w domu ale normalnie nie zwracam uwagi dla mnie moze byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.04.2007, 20:06:04

Największe przyzwyczajenie dotyczy widelca. Ostał się taki jeden stary, z babcinych sztućców jeszcze, który lata temu sobie przywłaszczyłam i w 99% przypadków jadam nim JA. Z pewnością potrafiłabym zapomnieć o nim, gdybym go straciła, ale tęskniłabym strasznie. Jedzenie już nie to samo... XP
10.04.2007, 21:58:27

siss u mnie jest to samo , ile razy mam go myje to mowi zetrzeba go wyrzucic a jest u nas od smierci babci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
11.04.2007, 21:14:24

siss, A u mnie w domu jest taka łyżka, prawie tak wielka, jak dwie do zupy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i ja nią jadam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moja ulubiona, od babci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 21:41:55

Dziwne przywiązanie. Taka zwyczajna rzecz... Ale póki jest-trudno by mi było nie używać tego widelca.
Padlinka, moja mama w ogóle lubi wyrzucać różne rzeczy. Dziwne, że jeszcze tego "starego grata" się nie pozbyła...
11.04.2007, 22:39:42

SunShine napisał(a):moje przyzwyczajenie to zawsze gdy wracam ze szkoły pierwsze co robie to włączam komputer Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Albo jak wstaje... Nie wiem po co, ale to już prawie jak odruch bezwarunkowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Też

Qmar napisał(a):-klucze w prawej kieszenie ?! (zawsze mam ) komorka w lewej - i nigdy inaczej ^^ portfel roznie czasem nie nosze

Klucze obowiązkowo na łańcuszku w lewej kieszeni, w prawej dokumenty.

Qmar napisał(a):-czasami mowie jak spie - nawet o tym nie wime pozniej mama mi mowi ^^ ze slyszala mamrotanie

Normalka... ja podobno też lunatykuję :]

Qmar napisał(a):-zawsze sie budze jak cos bzyczy w pokoju komar-mucha....

Znam to... piekielny owad spać nie daje...

No i dodam jeszcze:

- od czasu bycia na forum, siedzę tutaj codziennie, i co kilka minut na pocztę patrzę, czy ktoś odpisał w tym temacie co ja
- często wracam sprawdzić, czy wychodząc przekręciłem klucz w zamku... o dziwo zawsze jest zamknięty...
- kilka razy dziennie sprawdzam czy nadal mam portfel i klucze w kieszeniach
- gdy zaczynam sobie przypominać jakiegoś demona przeszłosci, czyli rzecz którą zrobiłem w przeszłosci i mnie prześladuje (nawet jeżeli to była błachostka, lub nie miała istotnego znaczenia), zaczynam nucić jakąś piosenkę, lub coś gadać po angielsku :eek:
- gdy zaczynam intensywnie myśleć i tworzyć w głowie różne scenariusze, robię się nadpobudliwy... i zaczynam spacerowac po pokoju z miejsca na miejsce...
- zawsze najpierw zawiązuję sznurowadła w lewym bucie...
- jadąc samochodem (jako kierowca) często klnę na innych kierowców... z byle powodu....
- gdy się golę to robie to na dwa razy.. raz pianka i ciach ciach... znowu pianka i ciach ciach....

Ps. macie takie wrażenie, że jak zasypiacie przy muzyce z opcją sleep w odtwarzaczu, to po około godzinie lub trzech otwieracie oczy i wydaje wam się, że nadal słyszycie muzykę ? Albo nie otwierając oczu, naprawdę widzicie każdy szczegół swojego pokoju ?

Liberate tute me ex inferis
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy