Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyzwyczajenia
11.04.2007, 22:51:43

Ahab napisał(a):nie otwierając oczu naprawdę widzicie każdy szczegół swojego pokoju ?
Ahab ja czasami staram sie chodzic po domu jak jest zupelnie ciemno lub zamykam oczy i staram sie zobaczyc szczegoly domu - takie poruszanie moze sie przydac odziwo zarysy scian jakos widze i omijam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ahab napisał(a):- gdy zaczynam sobie przypominać jakiegoś demona przeszłosci, czyli rzecz którą zrobiłem w przeszłosci i mnie prześladuje (nawet jeżeli to była błachostka, lub nie miała istotnego znaczenia), zaczynam nucić jakąś piosenkę, lub coś gadać po angielsku
Dobre takiego czegos ni mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:- gdy zaczynam intensywnie myśleć i tworzyć w głowie różne scenariusze, robię się nadpobudliwy... i zaczynam spacerowac po pokoju z miejsca na miejsce...
niczym szalony naukowiec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja mam czasem takie cos ostatnio ze jak patrze mam tapete z jakims widokiem- woda drzewa - patrze na nie i woda faluje drzewa sie ruszaja jakby to bylo prawdziwe. Patrze na jakies przedmioty one nie sa nieruchome - nie ze sie przemieszczaja tylko jakby pulsowaly jakby powietrze dookola sie ruszalo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
fajna sprawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.04.2007, 22:58:14

Qmar napisał(a):Ahab ja czasami staram sie chodzic po domu jak jest zupelnie ciemno lub zamykam oczy i staram sie zobaczyc szczegoly domu - takie poruszanie moze sie przydac odziwo zarysy scian jakos widze i omijam

Ja mówiłem o jakby półśnie.... no ale tez moze byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Qmar napisał(a):Ja mam czasem takie cos ostatnio ze jak patrze mam tapete z jakims widokiem- woda drzewa - patrze na nie i woda faluje drzewa sie ruszaja jakby to bylo prawdziwe. Patrze na jakies przedmioty one nie sa nieruchome - nie ze sie przemieszczaja tylko jakby pulsowaly jakby powietrze dookola sie ruszalo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajna sprawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To z obrazem to ciekawe.. czytałem, że takie odloty są po grzybkach halo-halo albo amfie..., że niby liście spadają z drzew na obrazach... ludzie mają świńskie głowy etc.

A co do falujacych statycznych obrazów - jak sie w coś długo patrzy to tak jest... wydaje się, że podłoga faluje... coś jak Matrix Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Do listy dorzucę:
- gdy wchodzę gdzieś w nocy po schodach to sprawdzam czy coś za mną nie idzie...

Liberate tute me ex inferis
11.04.2007, 23:37:21

Ahab napisał(a):A co do falujacych statycznych obrazów - jak sie w coś długo patrzy to tak jest... wydaje się, że podłoga faluje... coś jak Matrix

Cos jak Matrix tylko ze ja nie musze sie dlugo wpatrywac
A co do tego ekranu z ta tapeta to podobnie jak z matrixem bo liscie nie spadaja tylko poprostu tez sie rusza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja moge dorzucic
-czesto mam dziwny tik ze sobie noga podryguja teak szybko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
samo z siebie
-jak gdzies ide to zawsze jestem czujny czy cos sie nie dzieje dookola niebezpiecznego i wogole Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.04.2007, 15:35:43

Ja zawsze jak przyjade do domu sprawdzam co jest dobrego w lodówce. Zawsze gdy zasypiam zakrywam poduszką głowę. Pierwszą rzecza jaką robie rano jest włączenie kompa, komórka zawsze w prawej kieszeni. Zawsze mam rozpięta kurtkę czy koszulę nawet jak jest zimnica. Nigdy nie pije ze szklanek zawsze z kubków. No i przyzwyczajam się do ludziPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.04.2007, 21:38:06

panowie nie noście komórek w kieszeni spodni... chcecie ugotować jajka? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja zawsze pije kawe ze szklanki, kubków nie znosze... wydają mi się za grube Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jak jem obiad surówka zawsze na osobnym talerzu, budząc się rano muszę "chwilkę" pomedytować na śpiąco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
12.04.2007, 22:45:35

Prot napisał(a):panowie nie noście komórek w kieszeni spodni... chcecie ugotować jajka?

To samo tyczy się laptopów na kolanach podczas pracy... strasznie rozgrzewają to i owo... a temperatura nie sprzyja tym rzeczom...

Liberate tute me ex inferis
13.04.2007, 17:45:06

Ja sie przyzwyczajam do ludzi, do miejsca pobytu, a jak klade sie spac to telefon zawsze jest kolo mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w domu na krzesle kolo lozka, w Rzeszowie w rogu lozka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mam taki talerz ulubiony na ktorym najlepiej mi smakuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
13.04.2007, 20:22:12

A ja bardzo cenię... stare, zadbane przedmioty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dla mnie są to swiadkowie przeszłości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i tak piwo lepiej smakuje mi ze starego, krzemionkowego kufla albo rosołek wole jeśc starą, poteżną stalową łyżką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.04.2007, 21:00:46

A czemu nie dałeś fotki tego kufla co ja Ci kupiłam??? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jest ładniejszy............... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
01.05.2007, 16:13:20

Jestem przyzwyczajona sciszac tv na reklamach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji spac w domu do 10 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
01.05.2007, 16:21:19

iwcia napisał(a):Jestem przyzwyczajona sciszac tv na reklamach
wtedy to ja daje MUTE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji denerwuje mnie jak te reklamy sa glosniejsze od filmow i jeszcze jakis koles gada ze cilit bang jest dobry bo cilit bang wyczyscil monete.... no ewentualnie przelaczam program na czas reklam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.05.2007, 16:47:52

Qmar napisał(a):no ewentualnie przelaczam program na czas reklam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja tez, zdarza mi sie skakac wtedy po kanałach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i to dlugo trwa bo reklamy ostanimi czasy trwaja nawet 10 minut.

Zapraszamy
01.05.2007, 17:21:17

A ja jestem przyzwyczajona, wstać rano, iść zrobić sobie śniadnie, wziąść je na góre do mojego pokoju i wtedy jedząć czytać forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy