Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną ? Istnieje ?
07.12.2007, 09:00:33

terelka, Nie całkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Albo raczej - bardzo trudno o coś takiego. naturalne relacje brata z siostrą opierają się na dłuuuugoletniej świadomości o obecności drugiej osoby, członka rodziny, a nie kobiety jako obiektu uczuć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dwoje nowych przyjaciół, jak brat i siostra... jest to na pewno MOŻLIWE, ale zdarza się diabelnie rzadko.
Od razu dodam, że zawieśc może wtedy tak facet, jak i kobieta.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07.12.2007, 12:38:37

Falkhor napisał(a):Dwoje nowych przyjaciół, jak brat i siostra... jest to na pewno MOŻLIWE, ale zdarza się diabelnie rzadko.
Od razu dodam, że zawieśc może wtedy tak facet, jak i kobieta.

Zawsze jest tak, że ktoś może zawieść, tylko idealne realacje damsko-meskie w sferze przyjazni są bez zgrzytów. CZasem są ciche dni, czasem są chwile złości, nerwów i niedopowiedzeń, czasem iskrzy, są kłotnie i wszelkie niesnaski. Jednak powinno się mieć na uwadze, ża np facet przyjaciel to skarb ze wzgledu na to, że w sposób mało zaangazowujący mówi o tym, jak jestem JA postrzegana przez innych facetów, poradzi, jak się zachować w róznych sytuacjach z męzczyznami i co więcej, popatrzy krytycznym czasem okiem na moje zachowania, prowokatorstwo i nierzadko porządnie opier**li za to, że musze się pohamować XP. :kiss:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.12.2007, 21:54:07

ziomalka napisał(a):Jednak powinno się mieć na uwadze, ża np facet przyjaciel to skarb ze wzgledu na to, że w sposób mało zaangazowujący mówi o tym, jak jestem JA postrzegana przez innych facetów, poradzi, jak się zachować w róznych sytuacjach z męzczyznami i co więcej, popatrzy krytycznym czasem okiem na moje zachowania, prowokatorstwo i nierzadko porządnie opier**li za to, że musze się pohamować .

Oj tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pod tym względem panowie są nie zastąpieni, bo tak naprawdę nie wszytskie kobiety są ok i fer wobec siebie. W sumie kobieca przyjaźń może być zawistna. Coś na zasadzie bo ona ma to co ja bym chciała mieć. Panowie na szczęście mają inne gusta i to jest w nich najlepsze i najfajniejsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jeszcze lepiej jest jak ta przyjaźć pszeradza się w obopulną miłość, ale może lepiej żeby się tak nie działo...bo jak się nie uda to co potem ??

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.12.2007, 23:44:36

rudzia, Dlatego dobrze jest, gdy się nie próbuje, gdy się na prawdę dobrze siebie nie zna. Dwoje prawdziwych przyjaciół nawet, jak spróbuje - się nei uda - to dadzą sobie radę, trochę przemilczą, ale wszystkok wróci do normy. Mówię to z autopsji.

ziomalka,
Cytat:popatrzy krytycznym czasem okiem na moje zachowania, prowokatorstwo i nierzadko porządnie opier**li za to, że musze się pohamować
Ciebei trzeba notorycznie opindalać, bo jak nie czujesz bata nad sobą, to od razu idziesz w las XP XP XP :hihi:
08.12.2007, 00:10:27

wszystko jest ok dopuki nie zwracasz uwagi na płeć na to że ma inną płeć tylko zachowujesz sie jakby to był kolega z podwórka taki chłopak tylko inaczej wygląda bo jak sie uświadomi że to dziewczyna to zaczynają sie dość poważne strome schody

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
08.12.2007, 01:32:15

Falkhor napisał(a):Ciebei trzeba notorycznie opindalać, bo jak nie czujesz bata nad sobą, to od razu idziesz w las

Powiem teraz coś niestandartowego i excentrycznego - goń się XP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mnemonick - wydaje mi się, że tu chodzi bardzoej o dojrzałość emocjonalną niż o to, że zaczyna się dostrzegać róznice fizjologiczne i anatomiczne miedzy dziewczyną a chłopakiem XP Sądze, że w tym przypadku liczy się trzezwe i logiczne myslenie, zaufanie, powierzenie kawałka siebie emu komuś, kogo sie za przyjaciela uważa, sam fakt go posiadania jest na tyle fascynujący, że swiadomosci, ze jest to osobnik płci przeciwnej, schodzi na dalszy plan. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
09.12.2007, 15:01:28

mnemonick napisał(a):wszystko jest ok dopuki nie zwracasz uwagi na płeć na to że ma inną płeć tylko zachowujesz sie jakby to był kolega z podwórka taki chłopak tylko inaczej wygląda bo jak sie uświadomi że to dziewczyna to zaczynają sie dość poważne strome schody

Ale może w niektórych przypadkach jest tak, że dziewczyna zmiania zdanie i chce własnie pokazać dać do zrozumienia cos innego tylko chłopak jest za ciemny żeby to zrozumieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Falkhor napisał(a):Dwoje prawdziwych przyjaciół nawet, jak spróbuje - się nei uda - to dadzą sobie radę, trochę przemilczą, ale wszystkok wróci do normy. Mówię to z autopsji.

Dlatego najfajniesze w tym wszytskim jest to, że taprzyjaźń nie mija. Też miała taka sytuacjię i muszę powiedziec, pochwalić się wręcz, że mam super przyjaciela i jestem dla niego w stanie w ogień skoczyc, z tym, że wiem, że on teg ode mnie nie będzie wymagał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.12.2007, 17:41:24

rudzia napisał(a):Ale może w niektórych przypadkach jest tak, że dziewczyna zmiania zdanie i chce własnie pokazać dać do zrozumienia cos innego tylko chłopak jest za ciemny żeby to zrozumieć
a czasem może nie jest zaciemny i wie że tak a tak sie zaczyna dziać i udaje tego ciemniaka żeby nie zepsuć tego co ma bo lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
10.12.2007, 23:13:44

mnemonick napisał(a):a czasem może nie jest zaciemny i wie że tak a tak sie zaczyna dziać i udaje tego ciemniaka żeby nie zepsuć tego co ma bo lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu

a może czasem chodzi o cos wiecej, a zwykły strach może zniszczyc to co może się wydarzyć, coś pięknego...

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.12.2007, 01:07:07

rudzia napisał(a):zwykły strach może zniszczyc to co może się wydarzyć, coś pięknego...

Ryzyko jest wpisane w życie, ale nieraz jest tak, że kto za często i za powaażnie ryzykuje, los mści się na nim okrutnie, więc trzeba być ostrożnym, baaaaaaardzo osrożnym w zaufaniu ludziom, a wiem ze nie zabrzmi to solidarnie, ale - KOBIETOM to już wogóle należy uważać, co się mówi. Jednakże faceci też bywają rozwiązli w językowo plotkarskich sprawach. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
11.12.2007, 10:45:43

ziomalka, "... Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam.
Nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam.
Nie wierz nigdy kobiecie, nie ustępuj na krok,
bo przepadłeś z kretesem nim zrozumiesz swój błąd ..."

Budka Suflera "Nigdy nie wierz kobiecie"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
11.12.2007, 16:49:23

Ojjj są też wyjątki od tej reguły, że kobiety mają giętki jęzor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Aczkolwiek coś w tym jest, że kobiecie to wierzyć sie nie powinno śpelo we wszystkim. Z kolei faceci są skłonni do hmmm upraszczania, strasznego upraszczania niektórych problemów i kłopotów, trosk i wątpliwości kobiety.

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.01.2008, 16:45:58
RE: Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną ? Istnieje ?
Nie jestem fanem Kasi "Bombelas" Cichopek ale widzialem jej rozmowe w Tv sekcji właśnie na tematy damsko-męskie. Na pytanie czy wierzy w przyjaźn miedzy kobietą a meżczyzna odpowiedziała, że nie... z jednej prostej przyczyny. Prawdziwy przyjaciel to taka osoba, z która możesz pójść na zakupy, pobawić sie na imprezie, obejżeć film, wyplakać sie mu na ramieniu, zwierzyć z najskrytszych sekretów. Dodaj do tego jeszcze łóżko i masz już chłopaka. A predzej czy póżniej coś zaiskrzy z któreś ze stron.

A tak wogle to powinienem zaczać od cześć!!
Ale ze mnie nie wychowany człowiekPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Myślisz może, że wiecej coś znaczysz,
Bo masz Fokę, dwa działka i chęć.
Twoje miejsce na niebie tłumaczy
1000 metrów pod tobą Ła Pięć."
19.01.2008, 17:02:06
A ja tam wierzę w przyjazn - relacje damsko męskie, jeśli są dojrzałe z obu stron, nie muszą się kończyć w łózku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Witaj Drako, niewychowanyś zapewne, ale i tak miło Cię widzieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Masz ode mnie czarne pozdrowienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.01.2008, 18:49:05
Siema drako.

Dział powitań tez mamy, tylko że gdzie indziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

CHOCIAŻ można by sie upzeć, że oto, powyżej, przykład spontanicznego zawarcia nowej więzi :]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy