Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną ? Istnieje ?
27.12.2006, 10:59:37

Zazdrosc jest najwiekszym powodem nienawisci miedzy kobietami....nieraz moze chodzi i o mezczyzne...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.12.2006, 11:11:15

promyczek, Hmmmm... zazdrość... ja bym jednak wyżej postawił złość - kobiety odrzuconej, poniżonej, zdradzonej... Wtedy już w sumie zazdrośc schodzi na plan dalszy, a pojawia się nienawiść. nie o to, że teraz ona go ma, że on z nią jest, on ją kocha... tylko że po prostu jest, że się odważyła, że zwyciężyła... I się zaczyna jatka... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem sam facet tez może na tym ucierpieć... nie tylko w przypadku miłości, ale i przyjaźni. jako facet mogę powiedziec, że w przypadku przyjaźni kobieta jest partnerem bardziej wymagającym. Facet jest konkretny, mniej mu trzeba wyjaśniać, mniej tłumaczyć...

Iiii jeszcze takie coś, że... kobieta nawet w przyjaźni, a przynajmniej z początku, uznaje, zę to jednak facet powinien się starać. Faceci między sobą pozostają jednak przy równej współpracy, adekwatnej wzajemności.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
27.12.2006, 11:15:40

tez uwazam ze to facet musi sie starac i wykazac - ale to wtedy, kiedy chodzi o zwiazek glebszy niz 'kolezenstwo'.

---- - zaliczam sie do bardzo wymagajacych kobiet ;] - ----
27.12.2006, 11:36:00

promyczek, No ok, załóżmy, że jestes bardzo wymagająca. Ale na szczęście jeśli chodzi o głębszy związek. W przyjaźni wg mnie przynajmniej chodzi o to, aby dawać i brać mniej więcej podobną ilość. CZASEM może się zdarzyć tak, że więcej się beirze, ale ma to jakiś motyw, o którym ja się dowiem.... chociaz to facet prędzej pożyczy dychę i o nic nie zapyta... a kobieta - A na co Ci to? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Szcze mówiąc:
Cytat:tez uwazam ze to facet musi sie starac i wykazac - ale to wtedy, kiedy chodzi o zwiazek glebszy niz 'kolezenstwo'.
Jakby mi takie warunki stawiał ktoś na początku znajomości, która miałaby byc przyjaźnią, to bym się solidnie zastanowił. przyjaźń wg mnie rodzi się spokojnie, ale i spontanicznie, niekiedy nawet bewarunkowo.
27.12.2006, 12:07:05

Kobiety nie są az takie złe jak panowie twierdzą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Za bardzo generalizujecie i wrzucacie wszystkie do jednego worka...

Ahab napisał(a):Rozumiem, że sweterki ala kononowicz są w modzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ?

W modzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wystarczy spojrzeć na ich sprzedaz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe a swoją drogą to temat na inny topic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo to tyczy się panów i ich ubraniowych gustów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 12:37:55

Falkhor napisał(a):chociaz to facet prędzej pożyczy dychę i o nic nie zapyta... a kobieta - A na co Ci to? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jakby mi takie warunki stawiał ktoś na początku znajomości, która miałaby byc przyjaźnią, to bym się solidnie zastanowił. przyjaźń wg mnie rodzi się spokojnie, ale i spontanicznie, niekiedy nawet bewarunkowo.

jezeli chodzi o kolezenstwo, nie stawiam zadnych wrunkow. to dopiero powstaje gdy pedzi sie za zakazanym rajem ;]
27.12.2006, 13:43:48

Dziewczyny robią offtopa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo tu chodzi o przyjaźń, po prostu. Przyjaźń ogółem powinna być bezinteresowna. Może być skomplikowana, ale nie może być oparta na kłamstwie. Może być trudna, ale musi być mocna.

Nie wiem, czy już tego gdzies tutaj nie wspomniałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale... niekiedy jedna przyjaźń znaczy więcej, niż niejedna miłość. Idąc za ciosem - miłośc powinno zrodzić się z przyjaźni. Gdy miłość wygaśnie miło by było, aby została przyjaźń, ale nie jest to ani konieczne, ani potrzebne a czasem nie jest tez po prostu możliwe.

Tyczy się to przyjaźni panów z paniami, jak pań z paniami, panów z panami... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 13:50:20

Falkhor napisał(a):Bo tu chodzi o przyjaźń, po prostu.

Tu chodzi o przyjaźń między kobieta a mężczyzną, akurat taki jest temat topicu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec kto zaczął robić offtopa ten zaczął Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

temat o przyjaźni jest też tutaj -->
http://www.forum.lancut.org/topics46/286.htm

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.12.2006, 13:54:50

terelka, Przepraszam, ale w każdymoim poście jest nawiązanie do ukłądu kobeita/mężczyzna, nawet jeżeli są to uogólnienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc nie mam żadnego offtopa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wytłumaczenie co to wogóle jest przyjaźń tez jest wazne w takim topicu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

O, i przy okazji - wytykanie błędów w przyjaźni damsko-męskiej jest baaaardzo newralgicznym obszarem... Bo facet wytyka błędy na swój sposób, a kobieta... na swój. Są te sposoby BARDZO ODMIENNE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 16:45:48

terelka napisał(a):Kobiety nie są az takie złe jak panowie twierdzą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Za bardzo generalizujecie i wrzucacie wszystkie do jednego worka...
I vice versa. A czytając niektóre tematy i komentarze nt. mężczyzn nie brak generalizowania ze strony pań.

A wracając do tematu, trochę w dziwną stronę schodzi ten temat bo jak gdyby szuka się argumentów przeciwko tej przyjaźni. A przcież przyjaźń nie polega na wymaganiu czegokolwiek od tej drugiej osoby. Przyjaźń to nie kotrakt, który określa kto co i za co otrzymuje. Przyjaźń polega właśnie na bezinteresowności, a tylko w sytuacjach trudnych dla jednej z tych osób sprawdza się tylko. I nie ma tu znaczenia czy jest to układ damsko-męski czy inny.
27.12.2006, 16:48:16

Dokładnie grzenio do przyjazni nie mozna kogos zmusic, poprostu albo jest albo jej nie ma.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
27.12.2006, 17:14:51

grzenio,
Cytat:A wracając do tematu, trochę w dziwną stronę schodzi ten temat bo jak gdyby szuka się argumentów przeciwko tej przyjaźni.
Czasem trzeba popatrzec nie tylko na szanse, ale i na zagrożenia...

Jak się ten temat przeczyta od początku do końca, to kurcze widac, że całkiem całkieeeem wiele rzeczy wylazło do światła dziennego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i o to chyba chodiz w tej dyskusji...

Mnie ciekawi to, czy można tak całkowicie nieerotycznie zakumplować się z dziewczyną... Ale tak na prawdę. Zdarzyło się to komuś? Albo kobiecie poznac i zaprzyjaźnić sie z meżczyzną tak, by nigdy nie było to coś więcej?
27.12.2006, 17:45:35

zdarzyło mi sie nawet ze dwa razy najmniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji najlepszy przykład mój sąsiad Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji znamy sie najmniej 16 lat, jesteśmy w tym samym wieku i mieszkamy niemal obok siebie... jest dla mnie jak brat, kumpel, przyjaciel... a nigdy nie brałam go w kategoriach jako facet dla mnie. Akceptuje że jest facet ale nie dla mnie. Po prostu - FRIEND Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (PS sąsiad- jak to czytasz to pozdrowionka serdeczne dla Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

27.12.2006, 17:52:48

okimaxim, I t jest ładny przykład Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zaakceptowac odmienną płec, ale nie myślec o nim/niej jak o matce/ojcu swoich przyszłych dzieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Trudne to, ale przychodzi z wiekiem, kiedy jednak hormony troszeczkę miejsca dla mózgu robią Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 17:57:33

wiesz, trzeba mieć naprawde coś z łokciem żeby na każdego mężczyznę patrzeć jak na
Cytat:ojca swoich przyszłych dzieci
. Lubi sie wielu, kocha tylko jednego. Znamy sie od kąd tylko pamiętam i jest dla mnie jak brat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy