Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną ? Istnieje ?
26.12.2006, 16:55:05

Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną, jak i przyjaźń pomiędzy dwiema kobietami jest niemożliwa !
Potwierdził to naukowo doktor Izbiv Bućek !

Podał przykład "przyjaźni" pomiędzy kobietami:

[code:1]Kiedyś żona mojego pacjenta dzwoniła do jego kolegi by upewnić się, że mąż był na partyjce w brydża:

Żona: Cześć Franek. Był u ciebie może mój mąż ?
Franek:Tak. Był.

Natomiast gdy mąż chciał sprawdzić żonę:
Mąż: Cześć Anka ! Była może u ciebie moja żona ?
Anka: Nie ! Nie było jej.

Zbieżność imion przypadkowa[/code:1]

Oto najlepszy naukowy dowód braku występowania przyjaźni między kobietami !

A teraz tak poważnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nie sądze, by przyjaźń między M a K mogłaby zaistnieć (wnioskuje to na obserwacjach z punktu widzenia 3 osoby).

Zgadzam się z doktorem Bućkiem <LOL> , że jak przyjaźń to tylko między facetami.

Kobieta nie może nazwać drugiej kobiety przyjaciółką - i tutaj nawet nie potrzeba mi doktora Bućka.. sam widziałem jak "psiapsiółki" traktowały siebie nawzajem... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A samo słowo przyjaźń jest rzucane na prawo i lewo jakby to było słowo "dzień dobry"...

Liberate tute me ex inferis
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
26.12.2006, 17:05:25

Ahab napisał(a):Kobieta nie może nazwać drugiej kobiety przyjaciółką

A jednak może! Ja nazywam iwke przyjciółką! i jest to szczere! Pierwszej lepszej osoby nigdy bym tak nazwała, więc nie jest tak jak piszesz.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.12.2006, 17:23:49

terelka napisał(a):A jednak może! Ja nazywam iwke przyjciółką! i jest to szczere! Pierwszej lepszej osoby nigdy bym tak nazwała, więc nie jest tak jak piszesz.

Poczekajmy, aż twój maż zadzwoni by sprawdzić czy byłaś u niej na kawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Tylko nie miej pretensji do dr Bućka lub Ahaba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ps. coś z namiastki przyjaźni między kobietą a mężczyzną może występować gdy facet jest gejem, albo kobieta "nie wpada facetowi w oko". Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Waldemar Łysiak

Znam starodawny toast, wart złota dla swej piękności: Obyś nie spotkał przyjaciela, gdy będziesz wchodził na górę powodzenia. Mark Twain

Czego twój wróg nie powinien wiedzieć, nie mów przyjacielowi. Artur Schopenhauer

26.12.2006, 18:26:11

Ahab napisał(a):Poczekajmy, aż twój maż zadzwoni by sprawdzić czy byłaś u niej na kawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moze dzwonić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
nie obawiam sie odpowiedzi hehe

26.12.2006, 19:29:32

Ahab, Zgadzam się, że słowo 'przyjaźń' jest stanowczo nadużywanym określeniem... Oraz zgadzam się także z tym, że... męska przyjaźń góruje nad przyjaźnią kobiet. ktoś nawet poweidział, że przyjaźń dwóch kobeit to musi byc spisek przeciwko tej trzeciej, no hmmm... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:coś z namiastki przyjaźni między kobietą a mężczyzną może występować gdy facet jest gejem, albo kobieta "nie wpada facetowi w oko".
Niekoniecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jestem tu żywym przykładem. Moja przyjac8iółka Ewa jest ładnba, podoba mi się, a ja nie jestem gejem.

poza tym co ciekawe - kobiety SPRAWDZAJĄ swoje przyjaźnie, a faceci... hmmm... no włąśnie - nie przejawiają tak silnej potrzeby. U facetów bardzo duża cześć przyjaźni jest... niema.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.12.2006, 19:45:22

Falkhor napisał(a):że przyjaźń dwóch kobeit to musi byc spisek przeciwko tej trzeciej,

Musze to zapisac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):Niekoniecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jestem tu żywym przykładem. Moja przyjac8iółka Ewa jest ładnba, podoba mi się, a ja nie jestem gejem.

Gratuluje jej i tobie. Jej, że jest ładna, a tobie, że ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

26.12.2006, 20:32:51

Ahab, Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :564:

Wspomianą sentencję możesz sobei zapsić, ale nie roszczę żadnych praw autorskich do niej, bo ja to też skądś tam usłyszałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Niemniej - coś w tej myśli jest prawdziwego...

I chyba nawet statystycznie mniejsza ilośc przyajźni damskich niż męskich wytrzymuje próbę czasu...? Oraz ogólnie... 'próby'...?
26.12.2006, 21:05:37

Falkhor napisał(a):I chyba nawet statystycznie mniejsza ilośc przyajźni damskich niż męskich wytrzymuje próbę czasu...? Oraz ogólnie... 'próby'...?

Wystarczy, że jedna kobieta kupi sobie takie same buty, a od razu staje się wyrzutkiem społeczeństwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Tym słowom żadna kobieta nie zaprzeczy ! Pokazanie się w takiej samej bluzeczce jak koleżanka od razu zbrodnią przeciw ludzkości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sądze, ze kobieta ma gdzieś w naturze zakodowane współzawodnictwo z innymi kobietami. Lecz w przeciwieństwie do mężczyzn, kobiety wykazują swoistą bezwzględność. Nie jest to jakiś tam mój wymysł, w tv/książkach jest o tym więcej - kobiety przekonują się o tym dopiero gdy natrafią w pracy na konkurentkę lub przełożoną która jest kobietą. Kobieta która wybiła się w góre, za żadne skarby nie będzie chciała stracic swojej pozycji "królowej sukcecu" i będzie z całych sił utrudniac życie podwałdnym pracowniczkom.

A jeżeli drogie panie nie wierzą, to niechaj popytają swoich znajomych koleżanek - napewno jakaś spotkała się już z kobiecą zawiścią.

Możliwe, że takie zachowanie wśród kobiet jest przyczyną, dla której kobiety szukają oparcia w mężczyznach. Mężczyźni napenwno mniej mają w oczach "żółci", i mają troche inne podejście do współzawodnictwa. Spotkałem się z opinią kobiety która powiedziała, że woli towarzystwo mężczyzn, gdyż cytuję "nie są tacy tępi i puści jak baby" - nie gwarantuje dokładności cytatu, lecz wydźwięk słów był taki sam.

Problem polega na tym, że większość mężczyzn myśli hormonalnie i jak jakaś kobieta wykazuje symptomy "zostańmy przyjaciółmi" (hehehe... brzmi to jak koniec romansu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
), mężczyzna odbiera je "inaczej"...

26.12.2006, 21:47:18

Hmmmm...

Ahab, Myśle, że konkurencja mężyczn jest bardziej sportowa, kobiet zaś - bardziej emocjonalna. nie potrafię teog dokładniej okreslić, ale troche uzasadnienia jest w Twojej wypowiedzi - kobiety baaardzo trudno znoszą zmianę swojego statusu - z szefowej na podwładną. Mężczycni szybciej znajdują swoje miejsce w szeregu. Byc może dlatego lepiej sprawdzają się w... wojsku jako GRUPA? łatwiej się rozumieją między sobą, podczas gdy zgranie kobiet mimo wszystko jest... trudne ze względu na apsiracje każdej z nich.

Mężczyzna tez rywalizuje z innym facetem, to normalne. Chociaż szczerze powiem, że się to różni od sukcesu/porażki kobiety. One są bardzie bezwzględne... serio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.12.2006, 21:59:57

Ahab napisał(a):Tym słowom żadna kobieta nie zaprzeczy ! Pokazanie się w takiej samej bluzeczce jak koleżanka od razu zbrodnią przeciw ludzkości

hehe ja zaprzecze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wystarczy spojrzeć na zdjęcie z jednego ze zlotów NFM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja i iwka jesteśmy w identycznych czerwonych sweterkach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

26.12.2006, 22:00:14

Falkhor napisał(a):kobiety baaardzo trudno znoszą zmianę swojego statusu

Podobno nawet rozwodów nie chcą dawać, gdyż posiadanie męża bardzo zwiększa status społeczny... w oczach innych kobiet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Oj biedni ci faceci, biedni....

[ Dodano: 2006-12-26, 21:02 ]
terelka napisał(a):hehe ja zaprzecze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wystarczy spojrzeć na zdjęcie z jednego ze zlotów NFM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja i iwka jesteśmy w identycznych czerwonych sweterkach

Rozumiem, że sweterki ala kononowicz są w modzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
?

26.12.2006, 22:40:57

Ahab, Heh, to na pewno nie były sweterki ala Kononowicz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Aaaa ja się przyznaję do tego, ze nawet nei zauważyłem, ze są to takie same sweterki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ale ja tez tego nigdy nie mogłem zrozumieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ciekawe, co rpzezywają dziewczyny ze sportów zespołowych, np. koszykówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 08:05:58

---->> Ps. coś z namiastki przyjaźni między kobietą a mężczyzną może występować gdy facet jest gejem, albo kobieta "nie wpada facetowi w oko". Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji <----

uwazam, ze mezczyzna chcac zblizyc sie z kobieta, musi do niej czuc jakies pociagniecie, musi sie mu podobac - bo przyjazn pradziwa istnieje miedzy nim i drugim facetem. doskonle sie rozumieja i sa sobie lojalni. przyjazn z kobieta, on jej zada gdy chce cos wiecej. jestem przekonana, iz nie zawsze sie do tego przyznaje... i udaje ze nic sie za tym nie ciagnie.

[ Dodano: 2006-12-27, 07:14 ]
co do ciuszkow to nie przeszkadza mi gdy widze kogos w tym samym co ja mam ;]

i zgodze sie z tym ze kobiety spiski robia przeciw siebie. A czest robia to z zazdrosci. mezczyzni chyba mniej sobie zazdroszcza.

[ Dodano: 2006-12-27, 07:17 ]
Falkhor napisał(a):Ciekawe, co rpzezywają dziewczyny ze sportów zespołowych, np. koszykówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

na chwile meczu kobiety sie wspieraja i kibicuja sobie na wzajem - przeciez sa wkoncu jedna druzyna ktora musi ze soba pracowac, aby pokonac przeciwna druzyne ze soba wspolpracujacych kobiet.
27.12.2006, 09:33:03

promyczek napisał(a):zgodze sie z tym ze kobiety spiski robia przeciw siebie

Nieprawda !! Kobiety nie spiskują przeciw sobie, dopóki na ich drodze nie stanie ten sam mężczyzna, wtedy dopiero robi się ostro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006, 10:52:15

ziomalka, Hmmm... nie tylko mężczyzna... Sukces zawodowy, sprawy rodzinne, lepsza szkoła, samochód, torebka, ciuch, program w TV... Hmmmm...

Myślę tez, że facetom trudniej się PRZYZNAĆ do porazki, ale łatwiej ją znieść. Mówię to tyko na swoim przykładzie. 'Nie udało mi się' - raczej chłodna kalkulacja i wyliczenie przyczyn, a potem zabranie się za coś nowego...

Jak już zostało powiedziane wcześniej - rywalizacja samców wygląda inaczej niż rywalizacja samic. Poza tym panowie nie mają... takiego talentu do 'knucie' jak... kobiety Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji WY jesteście w te klocki znacznie lepsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego przyjaźń między nim a nią jest trudna...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy