Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Przychodnia w Łańcucie
AutorWiadomość
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,514
Przychodnia w Łańcucie

Mam pytanie, da się to zapewne znaleźć, ale mi się szukać nie chce. Chciałabym się wybrać do lekarza (na kase chorych) ale muszę się zarejestrować. Ma ktoś numer telefonu na rejestracje do przychodni? Ja pracująca kobieta jestem i ciężko u mnie z czasem żeby się zarejestrować osobiście Tongue A tak umówiłabym się po pracy i może zdążyłabym na ostatni autobus Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
24.09.2007 10:22:02
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

SunShine, nie chciałem podawać nr na forum, więc wyśłałem na pw =D - polecam się na przyszłość XP

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
24.09.2007 10:29:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

SunShine, podziwiam Cie... napisałać cały temat na forum a wystarczyło wpisać w google przychodnia łańcut kontakt ....

P.S masz neostradę ? Tongue

Pozdrawiam

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
24.09.2007 10:48:13
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

Bake napisał(a):
SunShine, podziwiam Cie... napisałać cały temat na forum a wystarczyło wpisać w google przychodnia łańcut kontakt ....

link - zoz łańcut
zauważ Bake, że tu nie ma nr do rejestracji Smile

a zresztą - temat można w każdej chwili zamknąć - nie ma przecież problemu...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
24.09.2007 11:04:32
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

ale to już się można dowiedzieć telefonicznie Smile Mi temat nie przeszkadza absolutnie Biggrin podziwiam po prostu że chciało się SunShine, temat założyć w takiej sprawie.

Z drugiej strony jak numeru nie ma można go tu umieścić jak robocik google zindeksuje nasze wpisy będzie informacja w google

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
24.09.2007 12:45:48
SunShine

*

Dzięki levi', :kiss: Numer do przychodni na rejestracje to 0 17 224 01 31
Bake, ja w godzinach pracy nie moge zadzwonić i zapytać, a w pracy mam dostęp do internetu. Po co dowiadywać się telefonicznie skoro ktoś na pewno go ma? I od tego jest w tym temacie levi Tongue dalsza dyskusja niepotrzena myślę Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
24.09.2007 23:01:48
siss

*

Portfel: 791

To jest numer do rejestracji, ale są odrębne, np. do dermatologa, ginekologa czy psychiatry. Oczywiście w głównej rejestracji podadzą ci konkretny numer... ^_^

25.09.2007 19:57:10
SunShine

*

nie zadzwoniłam bo w pracy ani przed pracą nie miałam takiej możliwości jednak, po pracy poszłam ale pielęgniarki która rejestrowała do lekarza do którego chciałam iść nie było :/ ale za to było kolejka a ja miałam czas ograniczony. A teraz to się pochorowałam ale na przeziębienie... I iść już mi się nigdzie nie chce.

25.09.2007 20:29:29
marek123

Portfel: 20

Pytac sie na forum o numer do przychodni? Co sie stalo? Ban w google? Smile

23.11.2007 13:22:52
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych