Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Protest w Łańcucie
AutorWiadomość
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 785
RE: Protest w Łańcucie

tak wiec jak dla mnei to neiktórzy to nie powinni sie tu wogóle wypowwiadac w tym temacie ,bo nic nie wiedza i pisza cos wogóle od rzeczy,
po pierwsze nie jesty tak ze madry polak po szkodzie

Cytat:
Dubi - Może dlatego, ze czas na rozmowy już był? nie jest to nowum, że na spotkania np. w sprawach przebudowy drogi - przychodzi niewiele osób? A jak jest dokumentacja do wglądu i czas na składania wolnych wniosków, to cisza?,

ta sprawa juz sie toczy od kąd był tylko pomysl tej pseudoobwodnicy,i to nei tak ze w ostatniej chwili jakies protesty,wczesneij prostesty byly do generalneij dyrekcji dróg, do marszałka województwa,tylko ze do nich to nie dociera ze tu zyja tez ludzie ,oni traktuja ten teren jako nie zamieszkaly,wiec trzebna sie było uciuec do takiej metody i w ten sposób okazac swój sprzeciw,po drugie co do ekranów,jedyne jakie moga wchodzic tu w gre to ekrany przezroczyste,bo sporo domów znajduje sie blisko ulicy i jak ssie postawi taki ekran neiprzezroczysty na 4 mety to zasłoni wsyztsko i i słonce i wszystko i ciagle bedize ciemno w domach ,po trzecie na protesnei nie było 17 osób tylko duzo wiecej ,na penwo ponad 50,po 4 przeczytałem tam o kladkach któs pisł tak

Cytat:
osoby starsze musza ucierpiec bo co jest wazniejsze tworzenie zagrozenia a nawet kilka zagrozen czy to ze osoba starsza wyjdzie sobie na schodki i jej droga wydluzy sie o 5-10 minut ?

juz wogóle porazka,ciekawe co Ty bys powiedziałna miejscu tych osób,

nie wiem czy na wsyztsko tu oddpowiedizalen na co chciałem,ale jak cos jeszczce znajde to dopisze,ja tutajk zyje juz troche ponad dwadziecia lat i jak ma to tak wygladac jak treaz sa plany tego to wole zeby wsyztsko zostało po staremu i niech sobie kogos innego staraja "uszczesliwic",bo dla mnie i dla meiszkanców tej ulicy to nei bedize ani lepsze ani nic,jedynie w obecynch planach jak by to powstało to jedynie utrudneinie bedzie,tak wiec ja naarzie na ten team tyle,jak do czeos jeszczce dojde dopisze

20.04.2008 23:05:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Cytat:
juz wogóle porazka,ciekawe co Ty bys powiedziałna miejscu tych osób,

taka jest kolej rzeczy - kiedys tez pewnie bede stary ale rozwiązanie kładek jest najbezpieczniejszym rozwiązaniem sposrod wszystkich mozliwych chyba ze znasz lepsze na tak ruchliwe drogi....

20.04.2008 23:13:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
michas
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 785

trudno jest wszytskim dogodzic,ale to co ci ludzie starsi maja zrobic zamknac sie w domach i czekac na smierc??chyba nie,nie wiem co zrobic jak wpaden na pomysl na pewno napisze,ale tak nie moze byc że przez to ze tylko sa ludzie starsni mniej sprawi i ze nei beda mogli przejsc przez ta kłądke nie mozna ich odcinac od świata i skazywac na samotnosc i życie w 4 scianach,jak narazie jest tutaj jedno przejscie dla pieszych chociaz umieszczone w fatalnym miejscu,ale dobre i to,jakos ludzie korzystaja z niego i odziwo jeszcze nikt na nim nie zginał mimo ze jest w tak złym miejscu umieszczone,no nie wiem ale tak na pewno nie moze byc zeby odcinac ludzi od świata,to wrecz podchodzi pod dyskryminacje

20.04.2008 23:49:25
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Młodych pogodzić, starym nie szkodzić, domy budować, życia nie rujnować...
Odnośnie samej przebudowy mamy trochę inny temat, ten jest o owym proteście. ja tu jestem przykładem - i ciekaw jestem, skąd ta różnica danych. Na proteście było 17 osób - taki news dotarł do mnie wieczorem, w dniu protestu. Trochę się zdziwiłem. Potem w wieściach oficjalnych - że około 60. Spory rozrzut. Wynika to chyba z niewiedzy.

Ciekawi mnie, jak się ptoczy sprawa osób protestujących......

Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!!
Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
21.04.2008 15:02:35
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: