Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
PRÓBNE MATURY - już po. Wrażenia, oceny, przemyślenia.
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
PRÓBNE MATURY - już po. Wrażenia, oceny, przemyślenia.

Smile Mnie to już nie dotyczy co prawda, ale ciekaw jestem, jak poszło tegorocznym próbnym maturzystom... Już wiem, jak u OkiMaxim Tongue, ale ciekawe, co tam reszta powypisywała...

Widziałem teksty matur w Gazecie Wyborczej... Geografia by mnie rozłożyłą zupełnie Smile Język polski... hmmm... No nic, czekam, co tez powiecie, drodzy maturzyści Biggrin

Pewnie jeszcze nie ze wszystkiego są wyniki, ale jeśli macie jakieś baaaardzo trudne zadania i dalej nie wiecie, jak je zrobić, to może o tym pogadamy?
Albo coś Was rozbawiło?
Coś przeraziło?
Czy uważacie, że Wasze liceum dobrze przygotwało Was do tej próbnej matury?
Jak oceniacie swoje szanse na prawdziwą maturę?

23.11.2006 09:34:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 1,514

Polski poszedł mi fatalnie bo mialam wypracowanie nie na temat i miałam błędy rzeczowe które teraz wogóle uniewazniaja prace :/ ale jak zdałam to pewnie unieważniona nie została Smile podgoniłam tekstem na zrozumienie bo 2uch stron też nie miałam tylko 1,5 wiec odpadły punkty za styl czy coś w tym stylu. Musze sie nauczyc pisać takie teksty i poczytać opracowania lektur Smile i będzie good... Matematyka podstawowa była bardzo prosta Smile tylko że młotek jestem i nie czytałam dokładnie bo bałam sie że braknie czasu... A czasu zostało a ja myliłam sie w obliczeniach. Zamiast jednej obniżki i podwyżki robiłam 2 obnizki Biggrin gubiłam minusy i źle zaznaczyłam kąt Smile również z rozstrzepania... I jedno co aż mi głupio nie zrobiłam zadania na srednia ważoną i mediane Biggrin ale tego jeszcze nie przerabialiśmy chyba, więc tak sobie tłumacze...
Reasumując na matematyce ważny jest spokój i skupienie a nie tak nam wpajała profesorka że nie ma czasu... Przez godzine nie miałam co robić... Podstawowa jest bardzo prosta Smile
Język angielski - heh tutaj bawiłam sie w 'wyliczanie' Biggrin dziś sprawdzałam jak strzelałam i jak zwykle źle Biggrin więc obawiam sie najgorszego Smile ciężko było nadążyc za lektorem i wogóle teksty były cieżkie do zrozumienia... Taka była opinia większości wiec pewnie na maturze wyjdzie kto strzelał lepiej a kto gorzej Biggrin natomiast krótki tekst użytkowy i list były możliwe do napisania...

Podsumowujac wszytsko poszło mi źle Tongue ale matura trudna nie była Smile tekst na zrozumienie z polskiego był nawet ciekawy Biggrin

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
23.11.2006 18:39:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

hehehe ja moge powiedzieć bardzo krótko Animatedwink : "LOL" hehehe, ogólnie oprócz matmy zdałam wszystko. Polski najlepiej z klasy, fizyka o jeden punkt mniej od najlepszego, angielski nie wiem ale na pewno zdałam Tongue a matme... hmmm.... nie zdałam Sad buuuu ;( :567:

28.11.2006 20:32:29
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: