Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
problem z parkowaniem
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Kuru napisał(a):
Zawsze żyłem w przeświadczeniu, ze prawo o ruchu drogowym jest ponad "miejscowe regulacje", a tutaj dowiaduję się, że jest inaczej...

<lol2> Rotfl Ty wiesz ja tez tak myslalem Biggrin
jestem ciekaw jak wyglada ta sprawa wiec moze kinga69 poda z laski te wszystkie przytoczone przez siebie paragrafiki bo cos mi sie wierzyc niechce ze ktos moze sobie stanac na miejscu parkingowym i nas nie wpuscic :nerd:

08.11.2007 00:11:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmm... moja mama to się nie farmazoni z takimi skrzynkami. Wysiada, przekłąda skrzynkę i sobie parkuje. A jak ktoś ma jakieś obiekcje to się jeszcze nasłucha.

Nikt nie ma prawa 'rezerować' sobie meijsca, jedynie może sobie WYKUPIĆ miejsce parkingowe, wtedy na nim jest nadruk z numerem rejestracyjnym. Jeśli znamy jakiegoś natręta, który ciągle tak robic - przyczaić się, zrobić fotkę, zgłosic na policję. Albo zrobić fotkę, odstawić skrzynkę, zaparkować, zgłosić na policję Smile

08.11.2007 09:14:21
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 703

jojojojoj kinga69 najwyraźniej nie ma prawa jazdy Tongue już na samym kursie nie ma żadnej wzmianki o "pierwszeństwie parkowania" Tongue
najwyraxniej kinga69 sama ustawia kartony, skrzynki i rezerwuje sobie miejsce :letssin: skoro tylko Ona jest za takim postępowaniem

z tego co widzę to same burak i i sknery rezerwują sobie miejsca żeby nie wydać chociaż 3 groszy więcej na paliwo i widzieć swoje ukochane autko XP

tak więc moi kochani czytajacy to forum trzeba tępić buractwo i cwaniactwo! nie dajmy sobie wmawiać że "białe jest białe a czarne jest czarne" Animatedwink i że " z Polski do wolski" i takie tam XP

każdy ma prawo parkować gdzie mu pasuje oczywiście zgodnie z prawem o ruchu drogowym Smile

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
08.11.2007 09:41:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Dubi

*

Portfel: 210
RE: problem z parkowaniem

hmm... dodatkowe miejsce parkingowe - piekne widoki - w tle 'nasz' komisariat Policji Animatedwink

http://img228.imageshack.us/my.php?image...038ao8.jpg

samochód ten w dosć znaczący sposób ograniczał widoczność innym użykownikom ...
z drugiej jednak strony, nikogo chyba juz nie dziwia takie widoki ...

Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2008 17:42:30 przez Dubi.

15.02.2008 17:39:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Unknown
Joy_ride

*

Portfel: 703

w łańcucie wszystko już chyba jest możliwe Tongue cóż jak w policji pracują mało kompetentni ludzie nieznający sie za bardzo na prawie Tongue

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
15.02.2008 21:47:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmmmmmmmmmmm...... a podobałby się Wam 3poziomy parking w miejscu tego, który jest np. na placu Cetnarskiego? Smile A na nim jeszcze jakieś centrum handlowe lub multiplex? Biggrin

Co do policji - ostatnio widziałem, przejeżdżając rowerkiem, jak kasują gościa za 'postój na pasach'.

18.02.2008 15:54:55
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: