Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Problem w szkole? Pisz na POLICYJNE GG
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
Problem w szkole? Pisz na POLICYJNE GG

Cytat:
Specjalny numer Gadu-Gadu – GG:100997 – to nowy sposób kontaktu z Policją w ramach akcji „Stop przemocy w szkołach” prowadzonej przez Wydział Prewencji Komendy Stołecznej Policji w Warszawie.

Specjalny numer GG ma zapewnić bezpośredni i bieżący kontakt z uczniami szkół podstawowych, gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych, którzy będą mogli informować w ten sposób policję o zauważonych niebezpiecznych sytuacjach w szkole.

Z Komendą Stołeczną Policji w przypadkach zauważonych niebezpiecznych zjawisk w szkołach, można również kontaktować się dzwoniąc na numery tel.: 022 603-68-48, 022 603-67-95, 022 603-76-09 w godz. 8.00-16.00 lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: prewencja.ksp@policja.waw.pl

Źródło - Wirtualne Media PL

No no... jestem w szoku Smile Co prawda teraz pewnie są ferie, bo jak wklepałem sobie owy numer do komunikatora, to jest 'niedostępny'... lub niewidoczny, ale pomysł na prawdę ciekawy Smile Do tej pory mozna było pisać mejle, ale teraz wydaje się być to takim internetowym punktem przyjęć. ciekawe, czy 24h/dobę?

Zapewne gdy opcja ruszy, to będzie musiała uporać się z dużym natłokiem. Nie mówiąc już o filtrowaniu na prawdę powaznych spraw od głupich żartów... Ciekawe też, jak wielu policjantów lub pozapolicyjnych ekspertów będzie przy tym numerze czuwać. Bo jakoś średnio mi się widzi rozmowa ze 150 oknami jednocześnie Biggrin Może jakos to rozdzielą, hehe.

Wg mnie inicjatywa ciekawa, godna pochwały. Tylko jak wyjdzie w praniu? I czy będzie dotyczył tylko i wyłącznie spraw szkolnych?

Pozdrawiam.

21.02.2007 09:27:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 843

Hmm... szkoda, że 10 lat temu nie było internetu i gg w Polsce... Może zaskarżę o to Giertycha ? Biggrin

Liberate tute me ex inferis
21.02.2007 10:35:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Reputacja: 0
Portfel: 1,514

fajna sprawa Smile no faktycznie że tego nie było jak chodzilam do gimnazjum... Tam to jedna wielka przemoc wobec uczniów i nauczycieli :560:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
21.02.2007 10:43:46
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Hmm... to czemu ten numer FALKHOR jest niedostępny??
To policjanci aż tak się nudzą że gg sobie założyki?? Tongue
Nie no. Moooooże to coś, choć ciutek pomoże Animatedwink

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
21.02.2007 11:25:55
Falkhor
Administrator
*

gosiahaha, Noooo bo ferie sa chyba. A to oznacza brak zajęć w szkołach a to wiadomo, oznacza brak wszelkich problemów Tongue Smile Ciekaw jestem, jak to wyjdzie, hehe. Czy policja będzie publikowała co ciekawsze rozmowy ze złotą polska młodzieżą Tongue Smile

21.02.2007 11:42:44
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

moim zdaniem super pomysł, ja osobiście jakbym miała problem to prędzej napisze na gg niż zadzwonie albo pójde osobiście Biggrin moim zdaniem strzał w dziesiątke tylko żeby młodzież potraktowała to poważnie :/

21.02.2007 12:05:41
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

no wlasnie ot o chodzi POWAZNIE , ale szczerze mowiac sami wiecie co gimnazjalisom w głowach [kazdy to przechodził Biggrin ]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
21.02.2007 12:37:38
Falkhor
Administrator
*

okimaxim,

Cytat:
moim zdaniem strzał w dziesiątke tylko żeby młodzież potraktowała to poważnie

Ręczę, że nie potraktują. Będzie zalew spamu i wulgaryzmów, fałszywych alarmów... Bo tacy jestesmy, polski ród Smile Dlatego to musi być niezły sztab, żeby to wszystko filtrować. I fajnie by było, jakby dysponowali czymś do namierzania od razu...

21.02.2007 12:40:06
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: