Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
Problem rozrzucanych ulotek reklamowych
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Gothka =), Takie babcie raczej tego nawet nie czytają Smile A rozdającym chodzi tylko o to, aby zeszły im zapasy. Z resztą przez to od razu widać, kto stoi 'za godzinę', a kto 'za sztukę'. Ostatnimi czasy ofert ulotkowania 'za sztukę' jest znacznie mniej.

20.03.2007 10:13:45
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marshal

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 15

Falkhor napisał(a):
Qmar, Nom, z tym 'zrzekaniem się prawa do materiałów promocyjnych' to chyba... złotówkę kosztuej taka naklejka na skrynke, ze tu nei wrzuca się reklam.:

za luksus trzeba teraz płacić ...... Smile -no bo to jest luksus Smile

21.03.2007 12:25:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

mako80, Mówisz, od przybytku głowa nie boli? Smile Ja jakoś nigdy nie cierpiałem na nadmiar informacji pocztowych w rzeczywistej skrzynce pocztowej, jednak płacenie za to, aby nie trafiał do mnei materiał NIEZAMÓWIONY - to przecież jawne pogwałcenie prawa do prywatności i poufności, np. adresu. Heh, no może adres jeszcze da się znaleźć w książce telefonicznej, ale... np. wiek, płeć, wykształcenie... i takie tam inne. Chociaż to juz nieco wykracza poza standardowe ulotki Smile

21.03.2007 12:34:54
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

Falkhor napisał(a):
Ja jakoś nigdy nie cierpiałem na nadmiar informacji pocztowych w rzeczywistej skrzynce pocztowej,)

wiesz Falk masz szczescie . Do mnie jak przychodzi 1 list to w bonusie przynajmniej 3 ulotki :O

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
21.03.2007 22:52:30
Falkhor
Administrator
*

Padlinka, Współczuję Sad Ale z ato jestes lepiej poinformowana ode mnie Biggrin Biggrin Biggrin Coś za coś Tongue :sweet:

Listonosza nigdy się nie czepiam, robi swoje. Wulgaryzmy lecą pod adresem mściwie panującej poczty Polskiej, która krociowe zyski z tego czerpie. A listonosz nawet nowych opon do motorka nie dostanie...

22.03.2007 19:33:27
blokk

*

Portfel: 150

Nie mam nic przeciwko ulotkom, jeśli są kulturalnie położone na wycieraczce/włożone w drzwi, a nie palnięte na środku i - jak to często bywa - podeptane. Shy

01.04.2007 11:16:47
Falkhor
Administrator
*

blokk, ...albo kilka takich samych rozwalonych na progu, wycieraczce albo nawet wepchane w buty znajdujące sie przed drzwiami. Wmysl zasady - że klient MUSI zoabcyzć nasza ulotkę. Łapać i bić po łapach...

01.04.2007 20:20:20
blokk

*

Portfel: 150

Falkhor, jeszcze jak ktoś mieszka w domu, to pół biedy. Najgorzej jest w bloku, jak ja.

03.04.2007 15:48:42
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

blokk, w domu jednorodzinnym tez nie jest fajnie chcesz wyjsc z podworka lapiesz za klamke od bramy a tam ulotka ;/ - czy to niejest denerwujace chyba sobie zastrzege dawania ulotek ;/ i tak zawsze kazda wyzucam do kosza.

03.04.2007 16:32:23
Ahab

*

Portfel: 843

Falkhor napisał(a):
Listonosza nigdy się nie czepiam, robi swoje.

Do czasu aż zaczną wyjmować ze skrzynek pocztowych pocztę przekazaną przez konkurencję (prywatne firmy), z tego co czytałem takie przypadki miały już miejsce...

Liberate tute me ex inferis
03.04.2007 18:29:02
Falkhor
Administrator
*

Ahab, Jacyś nadgorliwcy zawsze się trafią przecież... jak w kampaniach wyborczych - zaklejanie lub zdzieranie plakatów przeciwnika.

Żeby sobie zaoszczędzić nerwów - to chyba lepiej po prostu - wyrobić sobie odruch i wywalać to wszystko konsekwentnie i przeznaczać na makulaturę>

03.04.2007 19:11:01
Dubi

*

Portfel: 210

Qmar napisał(a):
blokk, w domu jednorodzinnym tez nie jest fajnie chcesz wyjsc z podworka lapiesz za klamke od bramy a tam ulotka ;/ - czy to niejest denerwujace chyba sobie zastrzege dawania ulotek ;/ i tak zawsze kazda wyzucam do kosza.

mnie osobiscie nie przeszkadza kiedy wychodze z podwórka i na klamce wisi kilka ulotek Smile musze przyznac ze taka forma reklamy mi odpowiada Smile ba,są takie dni kiedy wręcz doczekac sie nie mogę kiedy dostraczą nowe ulotki np. tesco czy Media Smile

04.04.2007 23:02:41
Demonesssa

*

Portfel: 395

nie czepiam sie listonoszy pracuja i robia co im poczta kaze. denerwuja mnei zasyfione ulice roznymi ulotkami zwlaszcza mediamarkt ktos powinien do sadu podac za skazenie srodowiska farba drukarska.

ciekawe co by zrobil media markt jakby mu ktos tak zebral wszystkie ulotki co nie znalazly wlasciciela tylko je tak zebrac i walnac z samolotu na mediamarkt i zasyfic cala okolice?

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
05.04.2007 11:38:46
Falkhor
Administrator
*

Demonesssa,

Cytat:
ciekawe co by zrobil media markt jakby mu ktos tak zebral wszystkie ulotki co nie znalazly wlasciciela tylko je tak zebrac i walnac z samolotu na mediamarkt i zasyfic cala okolice?

zapewne złożyłby jakieś zażalenie, doniesienie o popełnieniu przestępstwa Tongue A tak na poważnie to mocno by się zdziwił Tongue Tongue Tongue

05.04.2007 12:40:36
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Falkhor napisał(a):
Demonesssa, Cytat:

zapewne złożyłby jakieś zażalenie, doniesienie o popełnieniu przestępstwa A tak na poważnie to mocno by się zdziwił

Wg. mnie zbytnio bys ie nie przejeli tam. Wyzbierali by i od nowa rozniesli

05.04.2007 14:07:38
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: