Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Temat zamknięty Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Premier: zdecydowałem się na wybory, ale...
AutorWiadomość
pablo

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

Falkhor napisał(a):
Brak oddania głosu to też głosowanie, bo zgadzasz się na taki a nie inny wynik (robi to wielu Polaków

Sorry, ale żeby tak powiedzieć to wg mnie trzeba pójśc iz ałosować, aby mieć zdanie jak inni. Brak głosu - to brak głosu.

Chyba mnie Falkhor, nie zrozumiałeś. Poprzez brak głosowania miałem na myśli że taka osoba swoim zachowaniem przyczynia się do wygranej tej czy innej parti. Ilość takich braków głosowania przekłada się na wyniki wyborów a tym bardziej na frekwęcję, która jak wiadomo jest tragiczna. No ale nie ma co się dziwić

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
06.08.2007 16:19:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika UnknownUnknown
lukascompl

*

Istna schizofrenia- jak dziś ogladałem konferencję-LPR- myslałem iż chyba spadnę z krzesła- Pan Kaczyński się już nie podoba i musi odejść - dobre sobie- ciekawe co jescze sprytny LiS-ek wymyśli by zblizyć nas do wyborów i skończenia tego długiego i odbierającego siły spektaklu marnej kategorii- czekamy do piątku na nowy skład rządu- czekamy b o cóż nam więcej zostało- niestety :eek:

06.08.2007 21:55:07
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

lukascompl, Zostało nam na przykłąd martwienie się o euro 2012 albo hmmm... wyczekiwanie końca wakacji Smile Nie wiem, czy nowy rząd rzeczywiście coś zmieni. Przecież miejsca i tak będa ustalane tak, jak widzielismy to na tasmach Begerowej. NIE WIERZĘ, żeby były jakies nowe nazwiska :/

07.08.2007 11:42:36
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika UnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

sytuacja polityczna jaka obecnie się wytworzyła i to, że już nawet sami koalicjanci przygotowują się do wyborów może świadczyć tylko o jednym - wybory w październiku :!: - można to wywnioskować np ze wczorajszego spotkania Donalda Tuska (przedstawiciela opozycji) z Lechem Kaczyńskim...
...zarówno Tusk, jak i prezydent zgadzają się, że wybory są w obecnej sytuacji koniecznością :!: obie strony mówią jasno, że atmosfera, którą wytworzyła (głównie Samoobrona) nie sprzyja, a wręcz uniemożliwa dalsze rządzenie :!:

zgadzam się z tym w 100% :!: niech wkońcu będą te wybory - chce tego społeczeństwo, politycy i wszyscy zainteresowani np media :!: niech wkońcu do niech dojdzie...a jak potem będzie dalej to samo tj wojny, obrażanie i usilne krytykowanie opozycja vs rząd, to nikt nie będzie miał do nikogo pretensji :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.08.2007 15:03:00
pablo

*

levi napisał(a):
zgadzam się z tym w 100% niech wkońcu będą te wybory - chce tego społeczeństwo, politycy i wszyscy zainteresowani np media

jestem za ;D

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
10.08.2007 21:27:28
lukascompl

*

Opatrzności niech będą dzięki- koniec tej cyrkowej i zenującej zabawy tej całej koalicji- podsłuchów, zbierania haków i marnowania czasu potrzebnego na zmiany- nie wspominając o zniszczeniu wizerunku naszego kraju w świecie- I to nie będzie plebiscyt, ale przegrana PiS-u- za całokształt- oby do października.

12.08.2007 19:00:24
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

lukascompl,

Cytat:
to nie będzie plebiscyt, ale przegrana PiS-u

hmmm czy przegra :?: zależy co się rozumi przez tekie stwierdzenie: czy przegrana = nie zajęcie pierwszego miejsca vs czy przegrana = nie wejście do sejmy...
...bo jeśli to 2gie to z pewnością PiS nie przegra :!: ale fakt faktem też w wyborach nie wygra...
...teraz tylko pytanie: jak zachowa się PO: czy wpląta się w rządy z SLD (co będzie dla nich zgubne) czy wejdzie w koalicję z PiSem... - ja stawiam na to 2gie :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
12.08.2007 20:16:05
Temat zamknięty Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

lokaty bankowe dowcipy hotel di amsterdam donice Darmowe gry java