Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
POZDROWIENIA, ŻYCZENIA
02.09.2007, 10:48:17

Ziom trzymaj się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jesteśmy z Tobą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss: :kiss: :kiss: A po za tym i tak dasz radę, my tu robimy tylko sztuczny popłoch i tłum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat: :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.09.2007, 11:41:22

ZIOM! ZIOM! ZIOM!
Dasz radę, zgnieciesz krakowskich Profesurów!
3mamy KCIUKI!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.09.2007, 11:57:31

Ja również przyłączam się do kciuków dla ziomalki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Powodzenia!!!!!!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.09.2007, 21:23:14

ziomuś ty wiesz, że 3mam mocno kciuki za ciebie i że życzę ci jak najlepiej :!: powodzenia kochana... :kiss:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.09.2007, 15:16:08

Ziomuś ja za Ciebie trzymam wszystkie kciuki :kiss: [te u stóp też :lol-sweat: :hihi: ] Zdaj i wracaj do nas szybko :lol-above: :kiss:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
03.09.2007, 17:09:36

A ja sie wybije i pozdrowie moja siostrzyczke Martusie, dzieki ktorej jakos wytrzymuje tu gdzie jestem. Pamieta o mnie i wysyla mi smski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
08.09.2007, 22:50:24

Gratuluję panu magistrowi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
08.09.2007, 23:01:50

Gratuluję wszystkim, którzy zapracowali sobie na spooookojny wrzesień bez poprawek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.09.2007, 12:48:28

Gratuluje wszytskim tym, którzy zostają w domu i cieszą się ciepłem rodzinnym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I gartuluję tym ktorzy w tak paskudny dzień wstali rano z łóżka :hihi: :hihi: :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.09.2007, 06:48:32

Witaj w domu Qmar ;D

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
10.09.2007, 08:03:58

Szystkiego naj naj naj lepszego dla Psorka z okazji urodzin Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss:

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
10.09.2007, 09:35:20

Dzieki Gothka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i Najlepszego dla Profa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zeby nektar lał sie litrami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.09.2007, 09:39:27

Wszystkiego naaajlepszego z okazji urodzin, duzo zdrowia, szczęscia i spełnienia marzeń PSOREK!!!!!!! :kiss:

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

10.09.2007, 11:05:51

profesoq 100 lat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
10.09.2007, 13:46:54

Psor - 135 lat życia i 200 lat spokojnej starości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy