Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postać z którą się utożsamialiscie :)
12.07.2006, 16:58:33
Postać z którą się utożsamialiscie :)
Każdy w dziecinstwie miał jakiego idola Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji gwiazde pop, pilkarza, aktora czy jeszcze kogos innego. Od kiedy przeczytalam "Anie z zielonego wzgórza" a bylo to hm chyba w podstawówce zaczełam troche sie z nia utozsamiac, potem z wiekiem zaczelam szukac owej "terazniejszej Ani" wsrod ludzi znajomych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wlasnie taki topic. Czy WY utozsamialiscie sie lub jeszcze utozsamiacie sie z jakims bohaterem ksiazki, jakas gwiazda czy aktorem? Jezeli teraz to juz minelo to wroccie do przeszlosci kiedy bylismy tacy mlodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie to co teraz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
13.07.2006, 04:35:20

Poza szczenięcymi latami, czyli na przykład biorąc pod uwagę czasy obecne - nie trafiło mi się nic takiego, z kim bym się utożsamiał... po prostu, jesli już ktoś mi imponował, to zauważałem kilka z jego cech, lub jedną, uważając ją za dobrą. Ale nie zdażyło mi się nigdy nic takiego.

W zamierzchłych czasach mojej podstawówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bardzo lubiłem Dzieci z Bulerbyn oraz... PIPI. strasznie podobały mi się też historie profesroa Gąbki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie były to jednak postacie, z którymi bym się utożsamiał.

Czy obecnie jest ktoś taki... hmmm... No kurcze nie ma, przykro mi, z nikim się nie utożsamiam, buduję własny, eklektyczny wzorzec.

Pozdro.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.07.2006, 18:44:58

A ja utożsamiałem sie z Diabłem Tasmańskim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.07.2006, 21:00:31

Oooo kurcze. Przypomniało mi się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W sumie to są dwie postacie, ale podobne do siebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ROBIN HOOD oraz JANOSIK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W pierszym przypadku zaczeło się od książki Howard'a Pyle'a, a w drugim - od kultowego serialu.

Bardzo podobały mi się te psotacie. Z czasem przyszedł wniosek że głównie dlatego, iż wcielały własny obraz dobra w życie. jednym się to nie podobało, ale... zdecydowanie podobało mi się to, że podobało się tym, którym życie było istnie pod górke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdro.
01.01.2007, 12:23:02

ja sie utorzsamiam z... KOTEM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji niech mi ktoś rozjedzie kota - ZABIJE!!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po prostu tak lubie koty że aż mam koci charakter Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.01.2007, 12:48:06

okimaxim ja nic niechce mwoic ale moj sasiad ostatnio na ulicy zabil kota derzajac w neigo samochodem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale to bylo niechcacy nei zauwazyl go Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co do postaci ktore mialyby byc moimi idolami to nie ma zadnej z nikim sie nei utozsamiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
najwyzej cos jak Falkhor napisal ze zauwazam te lepsze cechy u roznych ludzi i staram sie cos z tym zrobic.

01.01.2007, 13:44:35

Cytat:derzajac w neigo

no bo ja też derzne w niego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.01.2007, 16:22:53

okimaxim napisał(a):
Cytat:derzajac w neigo

no bo ja też derzne w niego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

nie bede edytowac "uderzając w niego" (za szybko pisalem bo sie spieszylem) zmarl na miejscu przykro mi koniec off topa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.01.2007, 17:09:03

ja sie utożsamiałem z Szatanem Serduszko (Piccolo) z dragonball Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a potem Nataku z Soul Hunter Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Where do I go, what do I do, far away from home.
Where do I go, what do I do, in this world of ours.
No one can help, there is no friend, I am still alone.

http://www.youtube.com/watch?v=aM_B0rxiri0
01.01.2007, 19:06:58

Jaruszczow wolalem Vegete od Piccolo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.01.2007, 11:04:48

heheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A mnie się podobał... BUBU Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko w tej późniejszej wersji, nie ten balonik na początku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wymiatał hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dorzuce jeszcze... hmmm... Zbyszko z Bogdańca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.01.2007, 15:22:55

najlepszy był gohan podczas walki z komorczakiem jak sie przmeinil Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wtedy wymiatał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a ja dorzuce Rumcajsa - tego lubie nasladowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.01.2007, 12:10:32

Qmar, buehehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Rumcajs? Ty nawet brody nie masz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ta psotać jest kooltova, więc ciężko Ci będzie się w nią wczuć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Duże wymagania po prostu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

BATMAN Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Taaaaak... ten bohater zawsze mi imponował. Zostawał w cieniu, wiele robił, nie pragnął rozgłosu i zawsze starał się czynić dobro. Noooo i na dobrą sprawę - był człowiekiem bez zadnych super mocy...
20.01.2007, 12:27:57

Falkhor, Tobie za to do batmana brakuje wiele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ten zbyszko to tez dowaliles ^^ rumcajs porzadny ziom to co ze nie mam brody ja sie nie upodabniam wygladem ^^

20.01.2007, 13:00:51

Qmar, Hmmmm... a może jednak moc nie tkwi w upodabnianiu się tylko w byciu kimś takim, hmmm? Jak piszesz, do Rumcajsa taki podobny znowu nie jesteś, brody nie masz, ani zazwczyaj czerwonego nosa u Ciebie nie widać... więc cóże takiego mentalnego masz z Rumcajsa? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy