Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postać z którą się utożsamialiscie :)
20.01.2007, 13:20:17

sam nie wiem ale jest dobry ^^ hmm moze to ze jestem zbojem ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.01.2007, 14:09:21

a no jestes , Rumcajs to dobre porównanie do Qmara wierzcie mi ;]

rozbójnik jakich mało [ i do tegoi niewinne kobiety zaczepia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
20.01.2007, 14:31:29

niewinne ? to ja nie znam takich cos Ci sie pomyliło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to tak jak nie ma siwetego mikołaja tak samo nie ma neiwinnych kobiet ^^ zreszta sama mnei zaczepiasz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji niechlujo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.01.2007, 14:34:17

o nie! nie jestem zadna niechluja!

myśle ze mozna by Cie porównac do ... hmmm Czesia z "Włatców móch" nie kumaty , dziwny a do teho smieszny i gada głupoty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czy ktos kojarzy tego osobnika? całkiem podobny

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
20.01.2007, 15:35:32

Nie mam takiej konkretnej osoby, ale ogólnie warto miec parę postaci z którymi mozna się utożsamiać.

btw. Czesciu z "Włatcy móch" jest OKi :509:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.01.2007, 03:22:34

No a ja baardzo często utożsamiam sie z moimi Ziomami - murzynami ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A jeśli chodzi o konkrety - nie powinno Was zdziwić, że czasami utożsamiam się z 2Paciem ... a to dlatego, że podziwiam go za talent, muzykę, osobowość i niezwykły dar zjednywania sobie przyjaciół pośród wrogich niggerów Wschodniego Wybrzeża ...

peace Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.01.2007, 08:21:08

ziomalka, Może by tak Martin Luter King? 'I have a dream' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To była dopiero postać, nie dość, że black, to jeszcze jak umiał mówić? I jakim symbolem się stał.
22.01.2007, 14:34:39

Padlinka napisał(a):o nie! nie jestem zadna niechluja!

myśle ze mozna by Cie porównac do ... hmmm Czesia z "Włatców móch" nie kumaty , dziwny a do teho smieszny i gada głupoty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czy ktos kojarzy tego osobnika? całkiem podobny

ad 1 jestes ^^
ad 2 nie ogladam tej 'bajki' i nie jestem nie kumaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.02.2007, 19:06:34

hmmm postać, z którą sie utożsamiam?? hmmm....
.....sam nie wiem.....heh nie kojaże żadnego takiego spokojnego i ułożonego człowieczka jak ja hehe :569:

a tak na serio to powiem krótko: "Levi' jest tylko jeden" i prosze bez żadnych porównań :568:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
02.02.2007, 20:58:31

Taak jak oglądam ten filmik Levie'go ... przypomniałam sobie, że ... swego czasu porównywano mnie do Jimmego Carrey'a a to dlatego, że dość często robię miny dość podobne do tych jakie on robi no i wogóle lubię się wygłupiać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
02.02.2007, 22:16:38

ooo ciesze się, że mój emblemacik do czegoś się przydał :559: heh
do carrey'a hmmm dość nietypowe podobieństwo jak na kobitke heh :559:
ale orginalne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

<---oftopik jak się pa3 heh

ja nie wiem sam do kogo moge być podobny........hmmm levi najwięcej ma z....leviego
i tu kończe rozważania na ten temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.02.2007, 22:51:01

levi napisał(a):ooo ciesze się, że mój emblemacik do czegoś się przydał :559: heh
do carrey'a hmmm dość nietypowe podobieństwo jak na kobitke heh :559:
ale orginalne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

<- --oftopik jak się pa3 heh

Patrzy sie wspaniale, płacze juz ze smiechu, wpartuje sie i wpartuje i smieje sie bez przerwy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja osobiscie taka jak panowie z emblemaciku zachowuje sie czasem po paru piwach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Heheheh nietypowe ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo jeszcze mnie nie widziałeś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taakich zgredów jak ja sie często nie wiiduje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
02.02.2007, 23:07:36

nie widziałem heh aaa to nie dobrze :567:

heh ale wierze na słowo, że jesteś wyjątkowa jeśli chodzi o zabawe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pozdro

03.02.2007, 08:34:18

levi', Emblemacik z 'saturday night' i z klipu zrobionego na jego podstawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Potem panom wiesz się cidi i wystarczy chuchnięcie, aby przywrócić muzę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja tak ostatnio na siebie patrzę, i w sumie co raz trudniej znaleźć mi kogos, z kim bym się mógł i chciał utożsamiać. podążając myślą levi'ego, chyba już jestem soba po prostu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 10:01:40

otóż to panie Falkhor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja uważam, że nie warto jest się do kogoś porównywać <-- szukać w sobie cech np jakiś wielkich oklepanych gwiazd :561:
myślę, że życie nas tak kształtuje, że powinniśmy widzieć w sobie tylko własne "ja" i z tym się utożsamiać a nie z kimś kim się nie jest (wliczając w to oczywiście pragnienia typu: chciałbym być...)

każdy jest jeden jedyny........przykład?? a prosze:
levi' jest tylko jeden <--- i tak pozostanie!! hi hi hi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy