Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawienie sylwetki
14.06.2007, 21:22:24

mozesz mi zdradzić nazwisko tego biegacza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ? moze go znam . Nie chwaląc sie ja też biegam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z malutkimi sukcesami , raczej tak dla siebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.06.2007, 21:42:31

oj Ty Flaku nie nadazylbys za mna tym swoim rowerkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.06.2007, 19:42:20

Qmar napisał(a):oj Ty Flaku nie nadazylbys za mna tym swoim rowerkiem

Nie wiem jak Falk ale ja na twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

ziomalka nie bój się ja Ci Qmara ruszac nie bede. Ja widzę doskonale jak wielkie uczucie was łączy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:lmao: :lmao: :letssin: :letssin: :letssin:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
16.06.2007, 23:18:21

bez spekulacji prosze

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.06.2007, 01:29:17

rudzia napisał(a):ziomalka nie bój się ja Ci Qmara ruszac nie bede
Twoje szczęście :letssin:

rudzia napisał(a):Ja widzę doskonale jak wielkie uczucie was łączy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lmao: :lmao: :letssin: :letssin: :letssin:
:puppyeyes: :puppyeyes: :puppyeyes: :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
17.06.2007, 07:58:39

Oby dziś było trochę chłodnawo i bez słońca - będziemy ganiac po lesie i jak przyświeci i będzie w cieniu 32stopnie - to będzie sauna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Samo zdrowie XP
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.06.2007, 09:42:27

takie bieganie poprawia sylwetke jak nic ^^

18.06.2007, 00:24:22

paintball poprawia pewnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji uhhh , szczególnie jak się jedzie na miejsce rowerem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
18.06.2007, 20:09:49

taaaaaaaak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sauna była i bieganie było rowerek też. Ale jak wróciłam do domu to szybko nadrobiłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Qmar napisał(a):bez spekulacji prosze

jakie spekulacje ja pisze co widze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka napisał(a):rudzia napisał/a:
ziomalka nie bój się ja Ci Qmara ruszac nie bede

Twoje szczęście

rudzia napisał/a:
Ja widzę doskonale jak wielkie uczucie was łączy

Qmar nic nie musisz mówic ziomalka powiedziałą wszytsko za Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Już się niczego nie wyprzesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
18.06.2007, 23:29:38

ja mowie za siebei innych nie sluchajcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tym bardziej zioma bo w zimie boso bedziecie chodzic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.06.2007, 01:57:51

Qmar napisał(a):tym bardziej zioma bo w zimie boso bedziecie chodzic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Chcesz w czache Qmar? XP

Spacer uliczkami, zakamarkami i chodnikami miasteczka AGHu - w doborowym towarzystwie a potem spacer - nieco dłuższy - krakowskiki ścieżynkami - mmmmm to jest to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
21.06.2007, 20:34:32

ziomalka napisał(a):Spacer uliczkami, zakamarkami i chodnikami miasteczka AGHu - w doborowym towarzystwie a potem spacer - nieco dłuższy - krakowskiki ścieżynkami - mmmmm to jest to

hmmm ziomalka mówisz, że kiedy Qmar jest tutaj to Ty w Krakowie porywasz na spacery naszego profesorka ??!! :hihi: to ja juz nie wiem jak to między wami jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale nie wnikam. Qmar się do niczego nie przyznaje to ja nic nie mówie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.06.2007, 01:20:23

rudzia napisał(a):ziomalka mówisz, że kiedy Qmar jest tutaj to Ty w Krakowie porywasz na spacery naszego profesorka ??!! :hihi:
:lol-sweat:
rudzia napisał(a):to ja juz nie wiem jak to między wami jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale nie wnikam. Qmar się do niczego nie przyznaje to ja nic nie mówie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Lepiej rzeczywiście nic nie mów - bo nic nie wiesz XP

Na poprawianie sylwetki dobry jest stres ..... :/

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
22.06.2007, 18:07:12

Cytat:Na poprawianie sylwetki dobry jest stres ..... :/
I masz takie wrażenie, że już tylko kości z ciebie zostały, bo całą resztę zeżarł stres? :O
Zostałam dziś nazwana chudzielcem i posądzona o 50 cm w pasie :eek: A to tylko stres. I w pasie jest więcej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bieganie jest dobre, ale pływanie lepsze :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
22.06.2007, 20:06:16

ziomalka napisał(a):Lepiej rzeczywiście nic nie mów - bo nic nie wiesz

to może mnie ktoś wreszcie oświeci bo ja juz sie pogubiałam. Albo może lepiej nie. Jak będę życ w nieświadomości to będę zdrowsza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat: :hihi:

ziomalka napisał(a):Na poprawianie sylwetki dobry jest stres .....

zgadza się i chyba kazdy z nas cos na ten temat wie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale dobry też jest pintball. Bieganie w munducrach i jeszcze w słonku to nie może byc inaczej jak kilka kilo w tył :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy