Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (6):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Poprawienie sylwetki
AutorWiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Ostatnio mi się przytyło, naprawde Tongue Widze po sobie i ciuchach Tongue Animatedwink musze parę kg przynajmniej zrzucić :]

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.06.2007 12:38:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5
Portfel: 2,409

jogging codziennie wieczorem...a z rzeszta kilka kg w ta czy w ta...kobieta zawsze jest piekna i atrakcyjna Animatedwink bez wzgledu na to ile waży ;D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.06.2007 12:59:12
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

terelka, Heh, tryb siedząco-uczący dał o sobie znać. Skąds to znam ostatnio. Mniej rowerka i od razu ciężej wyjśc po schodach.

03.06.2007 08:35:09
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Falkhor napisał(a):
tryb siedząco-uczący dał o sobie znać. Skąds to znam ostatnio. Mniej rowerka i od razu ciężej wyjśc po schodach.

Tryb leząco siedząco - nic nie robiący - jest straaaszny i - paradoxalnie - przyjamniej dla mnie - bardzo męczący, ja długo nie porafię w miejscu usiedzieć, więc z trudem przychodzi mi zmuszenie się do wegetacji nad książkami .... :/

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
03.06.2007 13:17:09
KaSiuTaA

*

Portfel: 51

Widze że nie tylko ja przybrałam troszke ciałka przez ostatnie miesiace Smile Ale mam nadzieję że szybko się tego pozbedę :]

03.06.2007 17:21:25
Falkhor
Administrator
*

KaSiuTaA, ja widzę szanse na redukcję mojej osoby dopiero po skończeniu nauki. Tak o to normalnie nawet bym gdzie pojechał, ale psycha mi siada, że się tłukę gdzies rowerem a powinienem zakuwać :/

03.06.2007 18:52:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
KaSiuTaA

*

Portfel: 51

Falkhor Masz aż tyle nauki? :| Ale taka przejażdżka rowerkiem od czasu do czasu chyba dobrze by zrobiła prawda? Smile Zreszta...teraz to praktycznie juz nie ma nauki Drwi

03.06.2007 22:26:16
PEPEr

*

Portfel: 416

ja jestem bardzo chudy , przy wzroscie 178 cm waże około 58 kg :/ bardzo chciałbym przytyć ale niestety wszystko co zjem od razu spale na tańcach :/ znam świetny trening na mięsnie brzucha, ale jest on przeznaczony tylko dla wysportowanych osób z silną wolą Smile ja osobiście go stosowałem ale po jakimś czasie dałem sobie spokój Smile oczywiscie efekty są i to w dosc szybkim tempie zainteresowanych odsyłam do http://www.sfd.pl/Aerobiczna_sz%C3%B3stk...44665.html

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
04.06.2007 14:21:08
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

PEPEr, znam to cwiczenie Drwi to tylko na brzuch Drwi i ono w wiekszosci ksztalci brzuch przez to duzo sie nie schudnie Animatedwink ale polecam Smile pomaga Biggrin

04.06.2007 15:41:30
Falkhor
Administrator
*

KaSiuTaA, Japołowy lipca pewnie. Oby nie dłużej. A przejażdżki owszem, są, np. rano i po południu do pracy i z pracy. I czasem po pracy - do sklepu, do znajomych... ale nie tyle, co kiedyś Animatedwink

04.06.2007 17:38:04
Gothka =)
Moderator
*

Portfel: 1,588

Falkhor, siłą rzeczy - starzejemy się :sweet: [Nie no żartuję Tongue ] Koniec szkoły to gorący okres bez względu na pogodę, dlatego na nic nie ma czasu, ale to przejściowe. Zastanawiam się nad gimnastyką. Coś ostatnio strasznie spięta jestem ^^"

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
04.06.2007 22:28:48
Falkhor
Administrator
*

Gothka =), Ty spięta? :lol-sweat: Tętno powyżej 30?? Tongue To trochę gimnastyki nie zaszkodzi Smile

05.06.2007 05:30:42
Gothka =)
Moderator
*

Portfel: 1,588

Owszem spięta, ale ciśnienie wciąż niskie. :O Wiem już co pomoże mi się zrelaksować, odreagować, a przy tym poprawi krążenie - basen. Smile Heh mój kręgosłup by sobie odpoczął Tongue

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
05.06.2007 08:18:54
Gall

*

Portfel: 208

mala.em napisał(a):
Gall, przestestowałeś tę metodę na sobie, że tak zachwalasz?? Animatedwink

Nie testowałem, ale widziałem ciekawy film dokumentalny o skutkach brania sterydów, więc przez swoją ironiczną wypowiedź chciałem zaznaczyć żeto wielkie paskudstwo którym kilku moich kolegów sie faszeruje:/
A osobiście na poprawe kondycji i sylwetki polecam bieganie. To najprostrze a jednocześnie bardzo efektywne ćwiczenie. Ja co 2 dzień biegam od bażantarni drogą wzdłuż torów aż do kościoła w głuchowie. Efekty widać już po 2 tyg takiego biegania. Naprawde polecam, MP3 na uszach lekkie buty i w drogę!!!

07.06.2007 14:47:53
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Gall napisał(a):
A osobiście na poprawe kondycji i sylwetki polecam bieganie. To najprostrze a jednocześnie bardzo efektywne ćwiczenie

trzeba lubic biegac zeby sie tak zmobilizowac. Ja np. lubie ale nie mam za bardzo gdzie :/ a do Łańcuta na baieganie to juz nie ma sensu...sam rowerek mi starczy Animatedwink :hihi: ale jak już mowa to jakis sportach to pływanie i jazda na rowerze bardzo pozytywnie wpływa na ogranizm czlowieka...a po za tym warto jest cos robic nie tylko dla poprawy sylwetki ale przedewszytskim dla utrzymania swojego zdrowia. Przeciez dzieki temu będziemy wiecznie młodzi :letssin: :letssin: :hihi:

a ja polecam pływanie...teraz jest najlepsza pora na toAnimatedwink i chyba wszytskie mieśnie się cwicza Tongue a po za tym to nie jest aż takie męczące...jak dla mnie

dla bardziej wytrawałych siłownia Animatedwink

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.06.2007 09:31:38
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych